Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by .L O S TI kod atrofije bi scintigrafija bila negativna zato sto bubreg ne bi bio funkcionalan. S tim da bi verovatno mogli da vide nesto sprceno na ultrazvuku.
ne, bas sam mislio da nema bubreg od rodjenja:swan:
kod atrofije ostaje nesto, nefunkcionalno, a kod agenezije ga uopste nema
Originally posted by .L O S TAko se dobro secam u pitanju je bila aneurizma torakalne i gornjeg dela abdominalne aorte. Dakle, ne u najblizem komsiluku njegovih bubrega.
pa bas zbog toga sto bi se na UZ moralo videti nesto, mislim da je atrofiralo...... i mislim da si u pravu da bi se pre videli znaci, on je verovatno bio na testovima za komunisticku vojsku.... mada istini za volju sa tadasnjim Dg sredstvima..... no nista ne mora da znaci... jak mlad covek je mozda to dobro nosio....... treba saznati cinjenice pa suditi...ali odbijam da verujem da mu je tek tako izvadjen bubreg no reason, to je glupost:nazalost:
Zanima me koji deo aorte je operisao....![]()
Originally posted by UlixSve sto si ti naveo itekako ima smisla, ali vajni ministar je isto to mogao reci novinarima, a ne odmah da preti tuzbama.
....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!