Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Originally posted by .L O S T
decko, ne vadi nefrolog bubreg, ne brukaj se :lol: :lol: :lol:
no cemu objasnjavanje, idi sad h8uj redom i glumi opasnog momka:giggle:
Ne vadi bubreg ali radi scintigrafiju. Al sta bi ti mi znali o tome kad imamo vas!
Korisnikov avatar
By .L O S T
joj nemoj vise da se brukas....scintigrafije se rade na nuklearnoj medicini..... radi se opasnim materijama...spec.nuklearne medicine radi i tumaci snimak...... ne na nefrologiji gde leze bolesnici....... :gubitnik: :gubitnik: :gubitnik:

ma pitanje je da li je bila agenezija bubrega ili da li on zaista nema bubreg... ova tema je samo posluzila za foliranje pojedincima......:jbg:
By Ulix
ma pitanje je da li je bila agenezija bubrega ili da li on zaista nema bubreg... ova tema je samo posluzila za foliranje pojedincima...... :jbg:
Agenezija bi znacila da on zaista nema bubreg od rodjenja. Rec koju trazis je atrofija. :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne, bas sam mislio da nema bubreg od rodjenja:swan:
kod atrofije ostaje nesto, nefunkcionalno, a kod agenezije ga uopste nema
By Ulix
ne, bas sam mislio da nema bubreg od rodjenja:swan:
kod atrofije ostaje nesto, nefunkcionalno, a kod agenezije ga uopste nema
I kod atrofije bi scintigrafija bila negativna zato sto bubreg ne bi bio funkcionalan. S tim da bi verovatno mogli da vide nesto sprceno na ultrazvuku.

Cini mi se da bi se hipertenzija kod agenezije pojavila ranije, verovatno jos u adolescenciji, i da bi verovatno do sada vec znao za nju. Svakako je moguce i jedno i drugo.
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa bas zbog toga sto bi se na UZ moralo videti nesto, mislim da je atrofiralo...... i mislim da si u pravu da bi se pre videli znaci, on je verovatno bio na testovima za komunisticku vojsku.... mada istini za volju sa tadasnjim Dg sredstvima..... no nista ne mora da znaci... jak mlad covek je mozda to dobro nosio....... treba saznati cinjenice pa suditi...ali odbijam da verujem da mu je tek tako izvadjen bubreg no reason, to je glupost:nazalost:

Zanima me koji deo aorte je operisao....:rentgen:
By Ulix
pa bas zbog toga sto bi se na UZ moralo videti nesto, mislim da je atrofiralo...... i mislim da si u pravu da bi se pre videli znaci, on je verovatno bio na testovima za komunisticku vojsku.... mada istini za volju sa tadasnjim Dg sredstvima..... no nista ne mora da znaci... jak mlad covek je mozda to dobro nosio....... treba saznati cinjenice pa suditi...ali odbijam da verujem da mu je tek tako izvadjen bubreg no reason, to je glupost:nazalost:

Zanima me koji deo aorte je operisao.... :rentgen:
Ako se dobro secam u pitanju je bila aneurizma torakalne i gornjeg dela abdominalne aorte. Dakle, ne u najblizem komsiluku njegovih bubrega.

I ja odbijam da verujem da su mu iz dokonosti izvadili bubreg. I mislim da ce biti dokazano da lekari nisu krivi. Ali bitno da se pisu senzacionalni naslovi u novinama.
Korisnikov avatar
By Kiborg
U dnevniku su pokazivali neki preoperativni CT abdomena na kojem jasno stoji da čovek ima oba bubrega.
Jedan je zafalio posle operacije.
Sad treba još da se odgovori na pitanje zašto ga nema ili je samo afunkcionalan pa se nije video na scintigrafiji pa da se razreši cela ta "misterija" :molder_i_skali:.
Korisnikov avatar
By .L O S T
onda da stopiramo temu da tacnijih informacija:molise:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Ulix
....
Sve sto si ti naveo itekako ima smisla, ali vajni ministar je isto to mogao reci novinarima, a ne odmah da preti tuzbama.
Cak i bez istrage, bez ikakvih novih rezultata on odmah opaljuje po novinarima kao u slucaju Miladin.... nije problem sto je orangutan dobio "stipendiju" od 1 000 000 evra, nego je problem sto su to novine objavile....U ovom slucaju nije ni bitan bubreg, nego novinari koji su pricu objavili....
Ma Tomicu treba odrati....
Korisnikov avatar
By .L O S T
VMA: Srećko Ranković IMA OBA BUBREGA!

i sad niko nista! a trebalo bi i bitangu sa oba bubrega i curku koja je to rekla na b92 kazniti, goniti krivicno, i to minimum 2 godine zatvora!

a ova tema ovde je samo pokazala koliko ima ljudi kojima istina nije bitna, vec zive za mrznju i poziv na linc, kao posledica svojih dubokih frustracija i zelje da se iskazu da su face... a nisu:jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!