Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Kiborg
Ovo što sam čuo da izlazi od ovih poganaca je i po američkim zakonima kažnjivo, bez obzira na sve te priče o slobodi govora i ostalim kerefekama.
yep, samo shto se chesto ni ovde svi ti lepi zakoni ne sprovode u praksi, pogotovo tamo gde americhki desnichari imaju vlast.... nije Amerika, pogotovo odmah izvan NYC-ja, Boston-a, San Francisco-a i mozda LA-a i Chicago-a, toliko razlichita od Srbije i ostalih zemalja ex-Yu.
da hoce da sprovode zakone, najpre bi strpali u zatvor Westboro Baptist Church psihotike, ali eto, kada su gej ljudi u pitanju josh ni nema nacionalnog zakona protiv hate crimes.
bar Afro-Amerikanci su zashticeni josh od poodavno, a gej ljudi nisu josh ni sada.....
Korisnikov avatar
By Mr Dee
zastrasujuce je da im do sada nisu oduzeli starateljstvo nad decom a njih strpali u zatvor, ili im bar izrekli kazne koje ce da otplacuju do kraja zivota ili dok se ne nauce drugacijim stavovima, sta god prvo doslo.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Vespertine
Ali bar je bilo politichki korektno, nije nijednom iskoristio rech Nigger...
zar je vazhno, pored SVEGA OSTALOG shto su rekli?
jako je licemerno to shto su se pojavili se u tajrinom showu.
lm, neko je rekao da amerika izvan vecih gradova nije mnogo bolja od srbije, shto je istina... manje sredine su konzervativnije i u njima se chesto krije najveca patologija.
mene je deda jednom bukvalno izbacio izbacio iz kuce zbog mog stava o drugim rasama, etnichkim i drugim grupama... ne razgovaramo od tada.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by suicidal.pony
Ali bar je bilo politichki korektno, nije nijednom iskoristio rech Nigger...
zar je vazhno, pored SVEGA OSTALOG shto su rekli?
jako je licemerno to shto su se pojavili se u tajrinom showu.
lm, neko je rekao da amerika izvan vecih gradova nije mnogo bolja od srbije, shto je istina... manje sredine su konzervativnije i u njima se chesto krije najveca patologija.
mene je deda jednom bukvalno izbacio izbacio iz kuce zbog mog stava o drugim rasama, etnichkim i drugim grupama... ne razgovaramo od tada.

Moje zapazhanje je bilo sarkastichno uzevshi u obzir show host-a... :glupan:

Inache, da podrzhavam ga... Bela rasa je superiornija, crnci su glupi a JK i Ceca su mi glavni uzori u zhivotu... A sad me izvinite, kasnim na okupljanje Arkanovih tigrova:noob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A inace su belci starosedeoci Amerike... :lol:

Koji debili Gospode!

Treba ih streljati, prevencije radi!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Moje zapazhanje je bilo sarkastichno uzevshi u obzir show host-a... :glupan:

Inache, da podrzhavam ga... Bela rasa je superiornija, crnci su glupi a JK i Ceca su mi glavni uzori u zhivotu... A sad me izvinite, kasnim na okupljanje Arkanovih tigrova:noob:
nisam ukapirao da je bilo sarkastichno.
god, you're such a wanker... blah...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!