Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Nego, ne bi me cudilo da je sve ovo samo jedna velika ujdurma iz kuhinje Velje Ilica i njegovih saradnika, sve da bi se paznja javnosti skrenula sa njegovog ispada za skupstinskom govornicom i izbegla odgovornost za ucinjeno nedelo.
By Sixto
Kako ste vi deco naivni pa to je necuveno!
Ilicu se smesi krivicna prijava za izazivanje nacionalne netrpeljivosti i govor mrznje! Javni tuzilac je od RTSa trazio snimak sednice da bi mogao da reaguje! Covek je svestan da nije u vlasti i da je ovo demokratama fantastican slagvort da krenu u obracun s njim jer nije u vlasti!
Naravno da ce da glumi ludilo i mozdani udar posle celodnevnog zasedanje koje je iskoristio da se vise puta opravda zbog izrecenog za govornicom! Nit njemu nesto fali, niti ima hematome, niti on ima potrebe za lekarima!

Sto se tice pogibije na mostu u NS, tuzno, cetiri coveka su poginula. Ako postoji potreba da se neko makne iz politickog zivota ima nacina da se to uradi, ne treba se radovati necijoj smrti.
By Hans
Shto se tiche Ilica, od tolike masti i maloletnih devojchica, dzipova i hohstapleraja i meni bi pozlio.
Ura za Chanka!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kada ne bi bio monstrum kakav jeste, mozda bih mogla da napisem nesto pozitivno. Ovako, jednostavno me zabole pikica.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja sam slučajno gledao sednicu baš kad je bio prenos njegovog izlaganja o Rasimu Lajiću, i zgrozio se, popizdeo, napljuvao ga i sve što ide uz to, tako da ovu vest o šlogu sam primio sa blagim smeškom na licu. Jes' da to nije lepo od mene, ali what to do...
Inače nisam ljubitelj njegovog lika i dela, a što se tiče posledica događaja - šta da kažem - kresnuo je Cecu, sad može i da umre!

A što se radikala tiče - iako sam veliki protivnik i nepoštovalac - ipak mi nekako žao, jbg, ipak su to 4 života, na tako glup način...
Korisnikov avatar
By castor
On je kreten, verovatno se folira.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali sto ja volim kad ih Slavica Djukic- Dejanovic opominje, pa nemate pojma.
:sudija:
:love: :love: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!