Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Zeitgeist Addendum se valjda zove, ja nashao mnogo losh snimak preko nekog kineskog sajta... Kad saznam javim ti...
Korisnikov avatar
By ns.happy
dobio sam link, hvala u svakom slucaju :)
Korisnikov avatar
By Manon
Economic Hit Man (EHM) su visoko plaćeni eksperti, koji varaju zemlje na celom svetu za milijardske iznose. Oni usmeravaju, de facto, novac Svetske banke, MMFa, Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i drugih organizacija za pomoć u zemljama u razvoju

"U zemljama kao što su Ekvador, Nigerija ili Indonezija oblačimo se kao učitelji ili vlasnici radnji. U Washingtonu i Parizu izgledamo kao vladini službenici ili bankari. Djelujemo skromno i normalno. Posjećujemo projekte i obilazimo osiromašena sela. Propovjedamo aruizam i govorimo za lokalne novine o čudesima koje će donijeti naši humanitarni projekti. Konferencijske stolove i vladine odbore prekrivamo tabelama i visokim proračunima, a na Harvard Business School držimo predavanja o čudesima makroekonomije. Mi smo stalno prisutni i radimo otvoreno. Ili, u najmanju ruku, tako se predstavljamo i takvima budemo prihvaćeni. Tako funkcionira ovaj sustav..." (Citat iz knjige Džona Perkinsa, ovog sto prica u filmu)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Zeitgeist Addendum je otkrovenje... Vredi pogledati i saslushati sa pazhnjom, bolji je od prvog dela jer napokon nudi bar nekakva, lichno mislim nedostizhna in our lifetime, reshenja...

Ko ima makar 3 grama mozga u glavi i koliko-toliko razvijen razum bi obavezno, neizostavno trebao da odgleda...
Korisnikov avatar
By blenta
mnogo zanimljivih chinjenica
mozhda i mnogo tachnih
ne verujem bash u teorije zavere svetskih razmera

zapravo mi zvuchi malo preterano, kao digitalni andjeo
sve u svemu ochekivao sam samo da ce manon da proguta skroz
a ostali da ce smatrati da je zanimljiv
By J...
Originally posted by Vespertine
Zeitgeist Addendum je otkrovenje... Vredi pogledati i saslushati sa pazhnjom, bolji je od prvog dela jer napokon nudi bar nekakva, lichno mislim nedostizhna in our lifetime, reshenja...
:up:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja sam inace paranoik, ali posle prvog dela kojeg sam nocas odgledao, sam zapao u zestoku frku.

film je u meni, sem prezira i gadjenja (zbog potresnih slika i groznih situacija kroz ljudsku istoriju), probudio i ogroman strah.

:farewell:

nekako mi se ne svidja sto ne nudi na samom kraju malo vise optimizma i nade.
sta je autor na kraju porucio?

stvara se sveamericka unija, koja ce zajedno sa sveafrickom i sveazijskom da se ujedini sa sveevropskom (EU), te cemo imati SVETSKU VLADU koja ce kao svoj prvi potez inicirati ugradnju mikrocipova u nasa tela, u cilju totalne kontrole svakog pojedinca na planeti.

to mi dodje kao da citam 1984.

:piggy:

odoh sad da kopam po netu u potrazi za drugim delom.

:kopa:
By J...
Originally posted by Mahoney

stvara se sveamericka unija, koja ce zajedno sa sveafrickom i sveazijskom da se ujedini sa sveevropskom (EU), te cemo imati SVETSKU VLADU koja ce kao svoj prvi potez inicirati ugradnju mikrocipova u nasa tela, u cilju totalne kontrole svakog pojedinca na planeti.
:zev2:

Da te utesim, ne verujem da ce se to dogoditi za naseg zivota.

odoh sad da kopam po netu u potrazi za drugim delom.

Sto pre ga pogledaj, to je protivotrov za prvi deo. ;)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Da budem iskren, ono iz 1og dela mislim da mozhe da dodje i za nasheg zhivota, ali pozitiva iz drugog nikako...:hmm:
Korisnikov avatar
By Mahoney
pa, ja ne verujem bas da ce za naseg zivota da se ujedine amerika, kanada i meksiko, pa onda tako ujedinjeni da se ujedinjuju sa afrikom, azijom i naposletku sa EU.

pre tih GIGA ujedinjenja ce se desavati nekoliko manjih i vecih ratova.

svetska vlada (sa jednim vladarem i par odabranih) koja vodi planetu naseljenu mikrocipovanim ljudima ce se desiti za stotinjak i vise godina, a tada nas, je li, nece biti.

:placko:

mozda ce tad nova statusova ikona - vukasin brajic, biti planetarna zvezda.
:retard:
Korisnikov avatar
By Sing
Gledao. Super je. Preporucujem. :gatara:
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by J...
pa, ja ne verujem bas da ce za naseg zivota da se ujedine amerika, kanada i meksiko
Zapravo, ovo se vec dogodilo. :giggle:

http://en.wikipedia.org/wiki/North_Amer ... _Agreement
vidi stvarno, majku mu.
:nerd:

tako to obicno pocinje - sporazumom o slobodnoj trgovini.
:superheroj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!