Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Modesty

@kal...ako želiš da me citiraš,onda citiraj a ne piši u svojoj interpretaciji.To što si naveo(kao "moj citat) nema veza nisaćim.
To što je kris rođen među,tj.kao jevrejin nema veze sa ovim o čemu mi piskaramo.
I to da je meni logično da rimljani proganjaju tamo "neku minornu sektu" pa ti stvarno...cccc nemam riječi.
Aj malo čitaj pa se uključi.

Slažem se. To što sam naveo kao "tvoj citat" stvarno nema veze nisačim.

A u vezi minorne sekte, tu si sasvim u pravu. Smetnu sam sa uma, da je odmah posle Kristove smrti u Rim doselilo par milijona hriščana.

Sad idem da čitam. Mislio sam da počnem sa Svetonijem, samo on slabo pominje hriščanske mase. Imaš neki predlog?
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by svejedno
Znas zasto ima veze sa temom...pre svega Angramainin post, ae, moj i nema, no sam hteo da podvucem da ovo:

Islamski svijet je išao u osvajačke pohode,ubijajući u ime alaha,dok su kršćanski ratovi bili oslobodilački.
..prosto nije tacno.

Krstasi nisu isli u osvajacke pohode, ubijajuci u ime Isusa?

Inkvizicija je bre ubijala, SVOJE ljude, sto je gore od osvajackih ratova.

..

Kal je slikovito opisao pocetak krstaskih ratova, ja mogu, no ne zelim, da ti pricam sta su sve vitezovi Krstasi radili i pljackali i koliko su bili mocni sve dok ih Filip Lepi nije syebao, jer me mrzi..

..

Od Templara nastadose Masoni, btw.

..

I, na kraju, ko sto je i Kal lepo primetio - Rat je biznis, biznis je rat.

Ekonomija, uvek ekonomija ,)

Dragi,pod I,ikvizicija nema veze sa kršćanskim ratovima,pod II,kršćanski ratova je bilo 9 i svi su se razlikovali.
Pod III,aman,shvataš li ti da sam ja isključivo pisala o prvom ratu koji je počeo isključivo rado obrane hodočasnika?

Još si na kraju otišao i na masone.
da je to tema,ti bi bio u pravu ali ovako,neznam što bih ti rekla...vrati se na vrh stranice....tema uopće nisu križari nego osvanjanje svijeta od strane islama.
Korisnikov avatar
By svejedno
Nisam ni rekao da inkvizicija ima veze sa krstaskim ratovima... a na temu sam odgovorio prvi..

..

Nego ta tvoja recenica koju sam citirao...netacna je.

Pa nevedoh surovosti hriscanstva.

pS. Spomenuh masone samo da bih..pa, pojasnio koji su fazon ekipe bili templari.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by svejedno
Nisam ni rekao da inkvizicija ima veze sa krstaskim ratovima... a na temu sam odgovorio prvi..

..

Nego ta tvoja recenica koju sam citirao...netacna je.

pS. Spomenuh masone samo da bih..pa, pojasnio koji su fazon ekipe bili templari.
Ljudski je griješiti a još ljudskije je priznati grešku:pivce:

da ti templari su čisti političari,to mi je jasno.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by kal zakath

@kal...ako želiš da me citiraš,onda citiraj a ne piši u svojoj interpretaciji.To što si naveo(kao "moj citat) nema veza nisaćim.
To što je kris rođen među,tj.kao jevrejin nema veze sa ovim o čemu mi piskaramo.
I to da je meni logično da rimljani proganjaju tamo "neku minornu sektu" pa ti stvarno...cccc nemam riječi.
Aj malo čitaj pa se uključi.

Slažem se. To što sam naveo kao "tvoj citat" stvarno nema veze nisačim.

A u vezi minorne sekte, tu si sasvim u pravu. Smetnu sam sa uma, da je odmah posle Kristove smrti u Rim doselilo par milijona hriščana.

Sad idem da čitam. Mislio sam da počnem sa Svetonijem, samo on slabo pominje hriščanske mase. Imaš neki predlog?
Zbilja ne znam ko je Svetonije ali ako te zanimaju pravoslavni spisi,ima tu mnogo Svetih otaca koje možeš čitati.
Nisam ni ja dugo na tu temu ništa.
meni je npr. omiljen Sveti Avgustin,on je katolik ali je priznat i kod pravoslavaca kao svetac....njegova priča je vrlo zanimljiva i to kako je postao svetac,inače je cijeli život bio veliki razvratnik.
By Ulix
Originally posted by kal zakath
Postao sam previše subtilan.
:lol:

Cini mi se da si obrisao onaj manje suptilan post. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!