Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
Bog vas kaznjava hehehe

salim se...

nego treba praviti nove gasovode, ne zato sto treba samo zaobilaziti te problematicne zemlje nego i zbog razloga sto treba imati i druge "kanale" i nacine da gas i nafta dospijevaju u zemlju.
Njemacka i Rusija prave to upravo sada, dok Poljska skace i histerise kako to nije "uredu".
ali postepeno trebamo se svi "presaltati" na druge, cisce nacine energije. ali i toje lakse receno nego ucinjeno.... za to mnoge zemlje nisu spremne jer nemaju resursa itd itd....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Madjari nam pustili gas juce u 15.30 meni radijatori vec u 20h opet bili topli :D
Od danas ce nam i Nemci pomagati sa dodatnim kolicinama gasa iz svojih rezervi tako da bi od danas svi trebali opet imati grejanje i plin za upotrebu u domacinstvima.

O boze svi nam pomazu-svi nas vole :cheer:
Srbija....Srbija :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Lakiboy_ns

O boze svi nam pomazu-svi nas vole :cheer:

samo da nam kasnije ovo ne naplate po tri puta vecoj ceni od realne cene gasa...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
vazno je da je srpska vlada munjevito reagovala kad je problem vec bio resen :sigh:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by KissQueen

samo da nam kasnije ovo ne naplate po tri puta vecoj ceni od realne cene gasa...
Ma nek naplate,samo nek je konačno toplo:fige:

Inače,kod mene je gas stigao u 13 sati:carica:
By Hans
Ipak, najjači utisak (nedelje) je Vučić koji je (već) uspeo da optuži neke ljude iz ove vlasti, jasno, za nemar kada se radi o gasu i čitavom energetskom sistemu lepe naše...naravno, narod pošto pati od kolektivne amnezije, brzo zaboravlja da u vreme njihove vlasti nije ni bilo tog energenta zvanog struja, pa je naprednjački purista tako stekao zasigurno još koji bod jer u narodu tinja bes kako dani prolaze...I to se naziva politikom u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Marvin
A kako Švajcarska nije ni zere pogođena? :puzzle:
By Hans
Originally posted by Marvin
A kako Švajcarska nije ni zere pogođena? :puzzle:
Oni su neutralni, oni se ne greju. :D
Korisnikov avatar
By blenta
i cg i albanija
josh zanimljivije
:shrug:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa to mi nije zanimljivo, oni se ni ne greju na gas.
Vidiš da ni gasovod ne prolazi tuda... kroz Švicarsku prolazi.
Korisnikov avatar
By blenta
sad vidim
primetio nisam linije

neupadljiva boja crvena

:tea: :tea:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a Moldavija? i ona je tamo jadna okružena. :)

za Albaniju ne znam, ali u CG valjda uopšte nije sprovedena gasifikacija, pa zato nemaju problema.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ne zanima me Moldavija, ko zna koja li je nebuloza kod njih u pitanju.... ali Švajacarska?!?! Zaaaštoooo!

Ajde brzo! Ko ima rodbinu! Telefone u ruke!
Korisnikov avatar
By Marvin
Rodbinu nemam... ali evo :)

...The spokesman said there was no problem with natural gas supplies to Switzerland and several departments concerned were studying their situation.

Switzerland does not have any direct delivery contract with Russian suppliers, but Russian gas delivered through western suppliers accounts for 20 percent of Swiss imports, according to industry data.

Gas imports are carrying on "normally", a spokesman for the Swiss industry association Swissgas said. He said the principal suppliers - mainly German - were ensuring uninterrupted supplies.
Korisnikov avatar
By Tomek
Britanci imaju Severno more...
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by deran
I oTale crpe gas? :panker:
crpe, cak nesto i izvoze... :panker:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!