Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slika

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... C4%87.html

"Predsednik Udruženja kidnapovanih i nestalih sa Kosova Simo Spasić uhapšen je pod sumnjom da je silovao bivšu suprugu u noći između 3. i 4. januara.

Policija i istražni sudija Okružnog suda u Nišu nisu saopštili ime uhapšenog, ali je žrtva silovanja Sandra Stanković lokalnim medijima izjavila da ju je silovao bivši suprug Simo Spasić, predsednik Udruženja kidnapovanih i nestalih sa Kosova.

Stankovićeva je izjavila da je bivši muž godinama zlostavljao i da ga je i ranije prijavljivala policiji, ali da je prvi put uhapšen.

"To nasilje traje od 2000. godine, a ni posle razvoda 2004. nije prestalo. Sada me silovao, isekao kosu nožem i pretio da moramo ponovo da se venčamo i živimo zajedno kao porodica'", rekla je Sandra Stanković za RTS.

Psiholog Zdravka Gigov iz niškog prihvatilišta za žene i decu, žrtve porodičnog nasilja, navela je da je Sandra Stanković iz prihvatilišta izašla pre mesec dana i da je u njemu boravila dva puta po nekoliko meseci.

"Od nje sam čula da ju je bivši muž silovao i ošišao, ne znam detalje o tome. On je stalno dolazio u prihvatilište i svakog dana pozivao telefonom i vređao, psovao i kleo", rekla je Gigov."
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Simor

"To nasilje traje od 2000. godine, a ni posle razvoda 2004. nije prestalo. Sada me silovao, isekao kosu nožem i pretio da moramo ponovo da se venčamo i živimo zajedno kao porodica'", rekla je Sandra Stanković za RTS.
To se zove negovanje porodičnih vrednosti.
Korisnikov avatar
By blenta
chovek zna shta su i brani porodichne vrednosti
:shake:

edit: preteche me tot
Korisnikov avatar
By .L O S T
jadno i nezavisno, bas zato jer su ovakvi ziveli nekad tamo!

nisam iznenadjen, njemu se na prvi pogled vidi da je tesko mentalno poremecen te se eto dalo ocekivati.....
Korisnikov avatar
By ns.happy
treba ga poslati na kosovo da robija, taman ono sto zeli...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!