- 17 Jan 2009, 12:40
Ču ste li vi predsednika Tadića koje su nam to CENTRIPETALNE TAČKE u narednom periodu?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Simorja samo da navratim i zahvalim Simoru što mi je život produžio.
Koje god da su te centripetalne tačke, ne sumnjam da one govore o ogromnoj državničkoj mudrosti Borisa Tadića i medijskog mu konsultanta Spiridona Kopicla...
Srpski šef diplomatije je naglasio da je predsednik Srbije govorio i o tri centripetalne tačke spoljne politike: prvo su odnosi sa Briselom, Moskvom i Vašingtonom. Drugo je produbljivanje odnosa sa Indijom i Kinom i treće, povećanje angažmana naše zemlje u Pokretu nesvrstanih.
Originally posted by kal zakathDa,da. To je to. I ostatak izveštaja je bio bogat medjusobnim citiranjem na relaciji predsednik-ministar. Podsetilo me na to kad Lidiju Vukićević nešto pitaju a ona prepriča šta su pre nje rekli Šešelj, Tadić, Vučić...
Moram priznati da me je pojam CENTRIPETALNE TAČKE toliko zaintrigirao, da sam googlao.
Originally smandrljano by srpski shef diplomatije iliti mladjahni Jeremic valjda...
... Drugo je produbljivanje odnosa sa Indijom i Kinom i treće, povećanje angažmana naše zemlje u Pokretu nesvrstanih.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!