- 31 Dec 2008, 13:11
Boris Tadić,
predsednik Srbije (oktobar)
Baš u ovakvoj svetskoj krizi možda se nalazi šansa za ubrzani razvoj Srbije, ne na onakav način kakav smo zamislili, ali na način koji moramo da osmislimo.
Milutin Mrkonjić,
funkcioner SPS (maj)
Kao mladić sam bio vitak, visok, hitar i elegantan. Devojkama sam ličio na Gregori Peka, a želeo sam da budem Džon Vejn. I tada sam osećao da imam odlike vođe.
Tomislav Nikolić,
zamenik predsednika SRS (januar)
- Ja znam kako je teško biti majka.
Velimir Ilić,
ministar (mart)
Nismo mi ovde male Đokice!
Božidar Đelić,
potpredsednik Vlade Srbije (april)
- „Blic ženu” nikada ne propuštam. Mora čovek da zna šta čita neprijatelj.
Mirko Cvetković,
premijer (decembar)
Pa, ako policija vidi da je službeni auto parkiran tako kako vi kažete, naravno da ću da platim kaznu. A možda su je već platili. Ako nisu, platićemo.
- Ako sam već morao da pojedem g…. i prihvatim SPS, ne terajte me da hvalim kuvara.
Oliver Dulić,
ministar (decembar)
Meni su kolege kao deca, ne mogu da ih razdvajam i razlikujem.
Velimir Ilić,
ministar (maj)
Uradio sam tolike kilometre puteva, uložio toliko truda, i niko da kaže hvala. A onda na izborima pobeđuju neradnici.
Čedomir Jovanović,
predsednik LDP (novembar)
Šta je to što je kandidovalo Bajatovića za direktora „Srbija gasa”? To što zna kako izgleda plinska boca.
Slavica Đukić-Dejanović,
predsednica Skupštine (jun)
Nije problem u platama poslanika, već u tome što građani Srbije imaju male plate.
Dragan Marković Palma,
predsednik JS (avgust)
Ne mogu da komentarišem Tadićeve reči, ne znam plan, ali sam siguran da je dobar.
Velimir - Bata Živojinović,
glumac, član SPS (maj)
Ne može da nas preobrati Palma, niti neka druga biljka.
Dušan Bajatović,
funkcioner SPS (jul)
Nisam oženjen i to planiram da obavim uskoro, ne samo zbog duga roditeljima već i zbog produženja vrste.
Jovan Krkobabić,
potpredsednik Vlade (avgust)
Najbolje me opušta čaša negazirane, ne mnogo hladne vode. To rešava sve probleme.
Vuk Drašković,
predsednik SPO (jul)
Američka sonda otkrila je da izgleda ima života na Marsu, pa ću ja biti ambasador tamo.
Slobodan Samardžić,
ministar (jun)
Ne mogu da izbacim Dačića iz koalicije. Mogu da ga izbacim iz stana i učinio bih to.
Vojislav Šešelj,
predsednik SRS (januar)
Meni najviše odgovara doživotna robija, to je moj cilj.
Milorad Mirčić,
funkcioner SRS (jul)
U životu je najvažnije biti najtvrđi. Kud ćete bolje, nego da vas neka žena oceni kao takvog.
Milorad Vučelić,
funkcioner SPS (septembar)
Mrkonjić je čovek sa karakterom morskog krastavca.
Aleksandar Vučić,
zamenik predsednika SNS (novembar)
Uvek kada mi je teško, mrak izbijam mrakom.
Maja Gojković,
lider NS (septembar)
Ne mogu da merim toplotu reakcije Tomislava Nikolića.
Ivica Dačić,
predsednik SPS (april)
Znate li da sam bio student generacije na Fakultetu političkih nauka. Bio sam bolji čak i od Uroša Šuvakovića.
Božidar Đelić,
potpredsednik Vlade (jul)
Više puta sam bio udarnik i najbolji iz marksizma. Od malih nogu bio sam sklon levičarenju.
Branko Ružić,
funkcioner SPS (avgust)
Srpska politika je veoma dinamična i to se najbolje pokazalo na primeru Beograda, gde postoje „viši” i „još viši” interesi.
predsednik Srbije (oktobar)
Baš u ovakvoj svetskoj krizi možda se nalazi šansa za ubrzani razvoj Srbije, ne na onakav način kakav smo zamislili, ali na način koji moramo da osmislimo.
Milutin Mrkonjić,
funkcioner SPS (maj)
Kao mladić sam bio vitak, visok, hitar i elegantan. Devojkama sam ličio na Gregori Peka, a želeo sam da budem Džon Vejn. I tada sam osećao da imam odlike vođe.
Tomislav Nikolić,
zamenik predsednika SRS (januar)
- Ja znam kako je teško biti majka.
Velimir Ilić,
ministar (mart)
Nismo mi ovde male Đokice!
Božidar Đelić,
potpredsednik Vlade Srbije (april)
- „Blic ženu” nikada ne propuštam. Mora čovek da zna šta čita neprijatelj.
Mirko Cvetković,
premijer (decembar)
Pa, ako policija vidi da je službeni auto parkiran tako kako vi kažete, naravno da ću da platim kaznu. A možda su je već platili. Ako nisu, platićemo.
- Ako sam već morao da pojedem g…. i prihvatim SPS, ne terajte me da hvalim kuvara.
Oliver Dulić,
ministar (decembar)
Meni su kolege kao deca, ne mogu da ih razdvajam i razlikujem.
Velimir Ilić,
ministar (maj)
Uradio sam tolike kilometre puteva, uložio toliko truda, i niko da kaže hvala. A onda na izborima pobeđuju neradnici.
Čedomir Jovanović,
predsednik LDP (novembar)
Šta je to što je kandidovalo Bajatovića za direktora „Srbija gasa”? To što zna kako izgleda plinska boca.
Slavica Đukić-Dejanović,
predsednica Skupštine (jun)
Nije problem u platama poslanika, već u tome što građani Srbije imaju male plate.
Dragan Marković Palma,
predsednik JS (avgust)
Ne mogu da komentarišem Tadićeve reči, ne znam plan, ali sam siguran da je dobar.
Velimir - Bata Živojinović,
glumac, član SPS (maj)
Ne može da nas preobrati Palma, niti neka druga biljka.
Dušan Bajatović,
funkcioner SPS (jul)
Nisam oženjen i to planiram da obavim uskoro, ne samo zbog duga roditeljima već i zbog produženja vrste.
Jovan Krkobabić,
potpredsednik Vlade (avgust)
Najbolje me opušta čaša negazirane, ne mnogo hladne vode. To rešava sve probleme.
Vuk Drašković,
predsednik SPO (jul)
Američka sonda otkrila je da izgleda ima života na Marsu, pa ću ja biti ambasador tamo.
Slobodan Samardžić,
ministar (jun)
Ne mogu da izbacim Dačića iz koalicije. Mogu da ga izbacim iz stana i učinio bih to.
Vojislav Šešelj,
predsednik SRS (januar)
Meni najviše odgovara doživotna robija, to je moj cilj.
Milorad Mirčić,
funkcioner SRS (jul)
U životu je najvažnije biti najtvrđi. Kud ćete bolje, nego da vas neka žena oceni kao takvog.
Milorad Vučelić,
funkcioner SPS (septembar)
Mrkonjić je čovek sa karakterom morskog krastavca.
Aleksandar Vučić,
zamenik predsednika SNS (novembar)
Uvek kada mi je teško, mrak izbijam mrakom.
Maja Gojković,
lider NS (septembar)
Ne mogu da merim toplotu reakcije Tomislava Nikolića.
Ivica Dačić,
predsednik SPS (april)
Znate li da sam bio student generacije na Fakultetu političkih nauka. Bio sam bolji čak i od Uroša Šuvakovića.
Božidar Đelić,
potpredsednik Vlade (jul)
Više puta sam bio udarnik i najbolji iz marksizma. Od malih nogu bio sam sklon levičarenju.
Branko Ružić,
funkcioner SPS (avgust)
Srpska politika je veoma dinamična i to se najbolje pokazalo na primeru Beograda, gde postoje „viši” i „još viši” interesi.