Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

dakle, tekst iz tabloida :) gde ima dima, bla bla... tema je prezvakana, ali boldovan tekst mi je privukao paznju :) ovo je kao u americkim filmovima :D
Boris Tadić je legalizovao pravo na pljačku stranačkim funkcionerima
Uzimajte, ne pitajte

Srpski ministar unutrašnjih dela Ivica Dačić, nakon što je sa hrvatskim kolegom u Zagrebu potpisao protokol o stalnoj razmeni informacija o delovanju kriminalnih grupa i pojedinaca, najavio je da će u sledećoj godini policija započeti odlučnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala.
Šta o svemu ovome misli predsednik Tadić, i kako će on čitati "Belu knjigu" o srpskom kriminalu koji sprema MUP-Srbije?

Milovan Brkić

Ministar Dačić, koji bira reči, i vodi računa kada i kako se obraća javnosti, najavio je objavljivanje ''Bele knjige'' o srpskim kriminalnim grupama.
Početkom jeseni i predsednik Srbije je na sednici Glavnog odbora DS-a, na čijem je čelu, najavio je pred stranačkim kolegama ''odlučnu borbu protiv korupcije''!
Ozbiljnim glasom zapretio je funkcionerima svoje partije da će mnogi od njih, koji su aplaudirali na izgovorenim rečima, otići u zatvor!
I ovom prilikom srpski predsednik je pokazao nakaznost svoje politike, koja priliči i načinu njegovog života.
Demokratska stranka učestvuje u vlasti na svim nivoima. Stranački drugovi Borisa Tadića, poput roja skakavaca, pljačkaju javna preduzeća, bolnice, škole, javne ustanove.
Deviza Borisa Tadića je jasna: učinite sve da dobijemo vlast, i pljačkajte do mile volje.
Uvidevši da su privatizovana društvena preduzeća, Boris je svoje partijske drugove uputio da pljačkaju nekažnjeno fondove. Po njegovoj zamisli osnovani su razni fondovi, počev od Nacionalnog investicionog plana, do pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja. Da bi opsrkrbio svoju omladinsku organizaciju, osnovao je, protivno ustavu Srbije, Narodnu kancelariju, kao organizacioni deo Službe predsednika Republike Srbije.
Fondovi se pune parama iz budžeta Republike Srbije, AP Vojvodine, i lokalnih samouprava.
Fondovima rukovode Tadićevi jurišnici, tek izašli iz studenskih klupa. Bez radnog staža, obrazovanja, bez morala...
Predsednik pokrajinskog odbora DS-a je izvesni Dušan Elezović, konobar po zanimanju, i u 31. godini života on je i predsednik Upravnog odbora fonda za kapitalne investicije u Novom Sadu.
Ovaj čovek bez radnog staža, koji je odrastao kao usvojeno dete, za nekoliko meseci postao je vlasnik salonskog stana od 150 kvadrata u centru grada, a ugradnja dva đakuzija plaćena je 56 hiljada evra. Gospodin Elezović je uknjižio u vlasništvo i dva lokala od po 70 kvadrata!
Spisak drmatora iz Tadićevog okruženja, koji nisu prevalili 30. godinu života, a već su postali mali Rokfeleri, impresivan je.
Više nema nikakve sumnje da se strategija Borisa Tadića kojom Srbijom neograničeno vlada zasniva na huškanju svojih junoša da nekažnjeno pljačkaju, koliko god žele. Njemu je važno da su mu lojalni, da mu povlađuju i plaćaju reket.
Početkom meseca diplomatski kor se sablaznio Tadićevom odlukom da za generalnog direktora mešovitog preduzeća NPM Politika postavi gospođu Miru Glišić-Simić.
Kada se glavna urednica "Politike" Ljiljana Smajlović usudila da predsednika Tadića opomene na pristojnost, odmah je smenjena. U upravni odbor "Politike" Tadić je postavio svog savetnika Jovana Simića, koji je obavio prljavi posao smene gospođe Smajlović. Supruga Jovana Simića je Sanja Turlakov, advokat biznismena Filipa Ceptera. Gospođa Mira Glišić-Simić je generalni direktor Cepterove kompanije, i od 1. januara rukovodiće "Politikom"!
Srpskog predsednika, opsednutog pohlepom, interesuje samo novac. Ovaj poluinteligent je ophrvan teškom bolešću, i želi da poslednje dane proživi kao Neron. Surov je prema dečacima koje mu podvode. Muči ih, zlostavlja. Prošlog meseca zabranio je da se objavi vest da se ubila njegova prva žena koja je bila monahinja u Pećkoj patrijaršiji, a više puta je teško pretukao i svoju sadašnju suprugu Tatjanu Rodić.
Može li srpski ministar unutrašnjih dela sprovesti obećanje da će se srpska policija obračunati sa korupcijom i organizovanim kriminalom?
Policija je samo organ koji otkriva izvršioce, ali ih pravdi privode tužioci i sudije, koji, ovih dana traže da Evropska unija utiče da se spreči njihov progon, jer prema zakonima, koji u Narodnoj skupštini još nisu usvojeni, dok pišem ovaj tekst, preti kolektiva lustracija, i dovođenje isključivo partijskih sudija i tužilaca. Sudije najavljuju kolektivnu obustavu rada, i kome će, onda, Ivica Dačić privoditi organizovane kriminalne grupe?
Ako zaista želi da Srbiju očisti od korupcije, Dačić i policija morali bi da pohapse stotine funkcionera Tadićeve demokratske stranke, kojima je on pokrovitelj.
Srbiju očekuju teški dani. Ako želimo da u narednoj godini većina građana ostane u životu, Borisa Tadića treba smaći, i kriminalnu bandu iz njegove partije ostaviti da se njima bave državni organi. Dok je Boris Tadić na vlasti i u životu, pljačkanje u Srbiji, od strane njegovih partijskih drugova, biće pod punom zaštitom. To je danas svakom jasno.
http://www.magazin-tabloid.com/srp/clan ... 0&clanak=3
By superfly
znači tačno je ono što mi je rekao njegov bliski saradnik!!!

:zabezeknut:
Korisnikov avatar
By deran
Tekst je ogavan i to je taj čuveni govor mržnje.

Da ne ulazim u to šta je isitina,a šta ne,ali ako je Dačić Isus Spasitelj...pa ne znam šta da kažem a da zvuči iole normalno...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
zvuci mi kao zesce proseravanje, i naravno najgore blacenje za nekog je reci da je gej (i implicirati pedofiliju, malo li je).

cuo sam i ja kojekakve price ali s obzirom na to da sam ih cuo od najgorih heteroseksista (pritom dobro uvucenih u dupe te "nacionalpatriotske" strukture) ne dajem ni 5 para.

pre bih pomislio da "patriote" projektuju svoju sopstvenu sklonost ka denunciranju, konspiriranju i paranoji nego sto bih poverovao u te njihove price. tadic mi deluje zdravije od 90% kojekakvih "branitelja srpstva".
Korisnikov avatar
By Vel boy
je l' se ovo koshtunjavi javio preko tabloida..... ili velja selja fekalizira kroz usta.....ili sheshelj made in kazamat..... :smeh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Iskreno, meni on već duže vreme ne deluje da je baš najbolje sa zdravljem, i to sam baš sa dosta ljudi komentarisao. O drugom delu se ne bih izjašnjavao.
Korisnikov avatar
By Vel boy
i ja se slazem da koshtunica vec duze vreme ne lichi da je dobro sa zdravljem. :yes: fizichkim i mentalnim.....

p.s. ne morash reci na kog si mislio....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lol:

Koja gomila budalastina u tom tekstu jbt.
Ne znam zasto se takve stvari prenose ovde na forumu al ajd :osama:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns

da bi ti dao pametan komentar :trep: :lol:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Pfff akav naslov... Zamislio sam ga kao barona Vladimira Harkonena iz Dine.
Korisnikov avatar
By jukie
Surov je prema dečacima koje mu podvode. Muči ih, zlostavlja.
Ne poštuje njihova dečja prava...
Korisnikov avatar
By jukie
Pa šta sad... karta "predsednik" je jača od karte "dečja prava":peva:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by jukie
Surov je prema dečacima koje mu podvode. Muči ih, zlostavlja.
Ne poštuje njihova dečja prava...
:roflmao:
By Simor
Ovaj tekst sem što svedoči da je diskurs laži i mržnje nešto što je legalizovano u Srbiji i koji se širi preko tabloidnih sranja - onih koji objavljuju slike silovanih devojčica ili raskomadanih tela nakon neke saobraćajne nesreće, koji se ne libe da slikaju ljude koje idu na gej žurke i to da objave u novinama uz propratan homofobični tekst, kojima nije problem da najočiglednije lažu ili da babraju po najsitnijim detaljima iz privatnog života bilo kog građanina -- dobar je jer upućuje jako lepu poruku Borisu Tadiću: "Tvoje koketiranje sa populizmom i nacionalizmom je besmisleno; populisti i nacionalisti to jako dobro vide."

Dakle, ma koliko Tadić glumio Vladimira KGB Putina, pa će On, kao fol, da preispita rad svakog ministarstva pa i da im daje ocene k'o, božemeprosti, u školi, ma koliko mahao, sa svojim ministrom koji je Pojedinac neverovatno lišen šarma, s' tri prsta na Olimpijadi ili davao patri(j)otske izjave na temu Kosova (a od mnogobrojnih izjava, čovek ne mož' da se odluči koju da izabere za The Greatest Shit 2008), ma koliko zurlao da je homoseksualnost antiživotna i sl., njega glasači koji imaju autoritarnu svest, koji zalivaju nacionalistički sistem vrednosti i koji padaju na populističke izjave i poteze nikada neće prepoznati i razumeti. I zato bi bilo lepo da prestane to da radi, ovu godinu je bezuspešno proćerdao na tome, i da počne da bude ono za šta voli, u trenucima trezvenosti, da tvrdi da se zalaže - predsednik stranke koja je za srpsko društvo kao evropsko društvo a za Srbiju koja je članica Evropske unije.

U suprotnom, i dalje će, uprkos njegovim homofobičnim izjavama, da tvrde da je peder, i dalje će, iako on tvrdi da pogibe za Kosovo, da viču da je izdajnik, a u tom populističkom rovu, Srbija će i dalje da tavori kao bedna zemljica koja ni osam godina posle demokratskih promena, a 20 godina posle uvođenja višepartizma, ne može da definiše sebe kao političku zajednicu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
yep... :up:
za srpske nacionaliste i shoviniste demokratski i pro-evropski gradjanski nastrojeni Srbi su uvek "izdajice, pederi, ustashe...", za isto takve hrvatske i boshnjachke i albanske "chetnici, velikosrbi, jugo-miloshevicevci i opet pederi...", nikako im udovoljiti svima. zato je najvaznije i najbolje ni ne pokushavati udovoljiti im!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns

da bi ti dao pametan komentar :trep: :lol:
Pa nisi zbog mene i mog komentara morao da pokreces posebnu temu bwe :mazi:

:sweet:

:angel:
Korisnikov avatar
By ns.happy
lakice, znas da ja volim sve novosadjane ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!