Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By xxxns
Zdravo ljudi,

verujem da je dosta Vas proslo kroz ovo pa me zanima sledece. Ceo zivot samo bio strejt, bio u braku, imam dete, ali cini mi se da me privlace i muskarci. Kako istraziti svoju sexualnost, za mene je sve novo, odnosno jos nista nije tu sigurno, a opet deluje mi da jeste :)
By xxxns
Hvala i na linku i na dobrodoslici. .

Ja pretpostavljam da sam bisex, imam tako nalete po par dana, kada me privlace muskarci i zene, a onda naleti kada me privlace samo zene, bas cudno .
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm,ništa nije čudno...
mada pre će biti da ti po par dana dođe hrabrost da priznaš sebi da te privlače i muškarci i žene pa onda malo pobegne i tako u krug...
samo nemoj sebe da plašiš time i da izmišljaš izgovore zašto da beziš od toga i sve će biti u redu
ne znam koliko imaš godina,računam da imaš preko 30 pošto kažeš da si bio oženjen i da imaš decu,ali nikad nije kasno da sam sebi daš slobodu
Sve je to okej, i ljudska seksualnost ume da bude prilično fluidna. Samo je bitno da nemaš stigmu oko svega toga.

Što se eksperimentisanja tiče, imaš par sajtova za upoznavanje (PlanetRomeo, Gay-Serbia Oglasi, Gay-Serbia chat. Grindr...) gde sigurno možeš naći isto toliko radoznale ljude koji bi isto tako da istražuju i eksperimentišu. Ili sigurne i iskusne koji bi te 'podučili'. Naići ćeš i na gomiletinu kretena takođe, jbg. :lol:

Ipak, uz sve to je i bitna svojevrsna emancipacija, da se oslobodiš bilo kakvih nesigurnosti, kompleksa, stida ili čega god. Čitaj šta ti je Srklet poslao, i čitaj malo forum što da ne.

Još jedna stvar, forum nije mesto za muvanje, pre svega je mesto za razgovor. :)

Dobrodošao. :)
Korisnikov avatar
By bern
biti svoj. ne shvatati stvari suviše ozbiljno, ali ne ignorisati stvarnost.

have fun i čestitam :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meditacija ja najbolja, za sve refleksije u zivotu generalno.

sednes, razmisljas na tu temu, cim mozak krene da skrece misao vratis je, ne das mu da rasipa fokus okolo, razmisljas, vrtis iste stvari ako nema drugih, ne das mozgu da luta i u jednom trenutku ces upasti u stanje u kom krene da probija misao koju vrtis i krenes da kontas stvari koje nisi kontao.

a ako to ne umes, onda iskustvom. radi sta hoces, bukvalno, sta god zelis sa likom radi, samo nadji nekog ko sa kim ces moci da budes opusten. a sta ces sa zenom je druga tema. otkrivanje svog identiteta je jako bitno i nece ti dati mira. ukoliko ne zelis da budes iskren s njom onda probaj meditaciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!