Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Da li odmarate, tj. spavate poslepodne?

Nikada nisam spavao poslepodne. I kad bi me san prevario, i ako bih odspavao, onda nikako nisam uspevao uvece da zaspim. A sada mi se redovno mnogo spava posle 16h, 17h.

:spava:
By Sixto
Kasno lezem i moram popodne inace zlo...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni ovo deluje ko alkohol

super mi dok spavam i kad se uspavam sve to, ali posle kad se probudim kao da me buldozer pokupio
Korisnikov avatar
By .:Q:.
ranije sam izbegavao - ukoliko bih odspavao osecao bih se kriminalno, narocito ako bi me napad sna zadesio u prevozu pa mi san bude sav stresan, izlomljen, kilav i ruzan :bljak:
sada praktikujem da otkinem i po 2 sata ako je nuzda i osecam se fantasticno :awesome:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ako nemam neke obaveze posle posla, obavezno odspavam 1,5-2h i bude mi extra
Ako imam posla, onda ne spavam, ali moram da legnem već u 23h, a nekad i pre :)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ponekad, kad sam mnogo mrtav... ali mi u principu smeta, jer sam posle spavanja popodne naduven.
Korisnikov avatar
By Macan86
Ja ne spavam ni noću,kamo li tek danju :veštac:
Bez zajebancije,ja sam kao hiperaktivno mače,doboljno je nešto malo da šušne ili da mi uđe svetlo malo u sobu i odmah mi se oči otvaraju a još nemam ni vrata na sobi tako da je popodne nemoguće da od mojih zadremam...
U zadnje vreme mi se sve češće dešava da legnem popodne i dremam budan(onako zatvorim oči i pokušavam da ispraznim misli)...ali nema veze što ne spavam stvarno,polse kad ustanem ja kako iz mrtvih da se dižem
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ne. Nikako ne mogu da zaspim preko dana, cak i kad sam preumoran
Korisnikov avatar
By bothways
Tokom faksa sam jedno kraće vreme to praktikovao, ali sada jako retko. Možda kad se premorim tokom nedelje, a nemam neke posebne aktivnosti tokom vikenda, pa onda u subotu popodne prilegnem, ali to se desilo možda 2-3 puta u poslednjih godinu dana.

Više volim da se naspavam tokom noći, koliko god to umeo da bude izazov.
By Aven
Nisam nikad kao dijete, ali sad vidim da mi koristi.
Ponekad baš osjetim potrebu da prilegnem pola sata.

Mislim da se popodnevno drijemanje preporučuje maximalno 45 minuta, čisto da se tijelo malo rekuperira. Sve više od toga je previše jer stvara loše navike spavanja.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Nekad mi baš prija. I tad mi je bukvalno dovoljno 5-10 minuta, samo da me prođe onaj početni umor, da napunim baterije. Kontraproduktivno je ako se zaležim, onda se probudim umoran.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne volem i izbegavam. Prispava mi se ponekad popodne, ali se onda nalijem kafom, jer posle takve dremke nisam sposoban da funkcionišem.
Korisnikov avatar
By nsc
Retko, sem leti na plazi. Mnogo volem kad oko podne odspavam 15-20min a ponekad i pola sata, pa bludim u polusnu pa opet odremam. Zdravo mi prija
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!