Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
pečena svinja, pečena mačka, pečeni zec...

pečena mačka :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam vise ni kako bih reagovao, ovako virtuelno i teoretski.

Prakticno znam.

"Posle mucenja su je ispekli", znaci...

Sviđa mi se i sto su novine stavile tekst "OPREZ! Uznemiravajuća fotografija" sitnim slovima ISPOD fotografije.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Deca vezbaju okrutnost. Buduce ubice psihopate.
Korisnikov avatar
By *deni*
A pečena guska, pečeno prasence, pečeni pilići ? To vam ne izaziva revoltiranost u organizmu i duševnu bol ?
Korisnikov avatar
By 2kune
djeco, promašujete temu... mačka nije oglođana već pečena... to je bitna razlika... da je pečena pa oglođana neb riječ reko... ali ovako...
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste, da je oglodana, to bi značilo da je nekome poslužila za dnevno prehranjivanje, što bi bilo potpuno opravdano. Ovako, biće da je neko izvoljevao, ispekao mačku, bila mu žilava :curka: , pa je izbacio napolje.
Korisnikov avatar
By bern
there is more than one way to skin a cat!

mew.
Korisnikov avatar
By Mage
"Jedan od očevidaca kazao je da su građani naišli na mačku sa ekserima zabijenim u oči"

@deni: predpostavljam da je i ovo ok?

"Za mučenje i ubistvo životinja predviđene su kazne od 5.000 dinara do nekoliko meseci zatvora."

E ovo ce ih sigurno naterati da dvaput razmisle.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Moja prijateljica je mesec dana vozila mačku ispod haube, na motoru automobila. Izgledala je nekako.. mumificirano, kad smo je izvadili.

Vole mačke dok su u garaži da se zavlače svuda, jbg...
Korisnikov avatar
By 2kune
viš, viš... ovo je zanimljivo... jel ta mumificirana maca izgledala poput ove na slici? možda ipak nije u pitanju ljudsko zlo after all...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa... bila je u očuvanijem stanju malo, valjda zato što se zagrevala ravnomerno i svakodnevno po malo... imala je malo dlaka, ali bila isto ovako - suva i kruta.
Korisnikov avatar
By Delete
Pretpostavljam da je zadnji deo tela ugljenisan zbog igre u kojoj se u macji rektum ugura petarda, pa se tako zapalila dlaka i macka je od repa ka glavi pocela da gori.
Riba od glave smrdi, a macka od repa gori.
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501087#p2501087]Delete napisao:[/url]Pretpostavljam da je zadnji deo tela ugljenisan zbog igre u kojoj se u macji rektum ugura petarda, pa se tako zapalila dlaka i macka je od repa ka glavi pocela da gori.
Riba od glave smrdi, a macka od repa gori.
takav tretman ostavio bi teške opekotine i fizičke traume tkiva od eksplozije, ne bi doveo do ovakvog sušenje, mumificiranja i bezdlakosti. ova mačka se predugo šurila...
Korisnikov avatar
By 2kune
ne spominji mi kornjače... donjeli smo jednom kada bijah još ludo dijete jednu kornjaču iz vrta u kuću da joj bude toplije... odmah je nestala izad peći i nismo je više mogli izvući... nakon par dana našli smo je mrtvu i skroz napuhanu kao balon... :rida:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!