Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Eto, jos malo nam je ostalo do kraja tekuće godine...izbor za zvezdu foruma je u toku...blizi se trenutak ostavljanja svega loseg iz ove godine iza nas i nova, čista, neuprljana godina je pred nama...

Da li mozda neko zeli da se izvini nekom od forumasa za nesto izrečeno ili urađeno u prethodnoj godini?

:sweet:
Korisnikov avatar
By antibiotic
nisam imao prilike da se pokacim s nekim :(
svi su nesto fini prema meni ili ignor :(
kao da sam neki "opasan" lik, a bas nisam...

jednom sam se nesto oudrkao na barnija nakon cega je nestao s foruma na neko vreme, i bese mi cak zao u momentu, ali je to proslo :D
berna sam uvredio u napadu iritacije i eskalirane jarosti zbog njegovih manipulacija sa slikama u temi '' Moja fotka ''. On me je, pretpostavljam, zbog toga prijavio organima gonjenja i kažnjavanja, koji su me adekvatno sankiconisali opomenom. Pošto se bern za zaštitu od mog napada obratio nadležnim organima i pošto su oni slučaj rešili, smatram da i ne treba sad da izlazimo iz tog formalnog okvira i da otvaramo temu ko bi tu kome i zašto imao da se izvinjava.
Mimo toga, desio se i onaj nemili slučaj sa cirkularnim, multiplikovano poslatim porukama, ali i to je već rešeno.
Tako da - u Novu godinu ulazimo sa čistim računima. O čistoći korisničkih obraza bolje da ne govorimo, neće biti prijatno. :njuska:
antibioticu sto sam se grublje nasalio sa njegovom bojom kose i uopste par postova koji su proizasli iz toga

ima jedan post koji sam napisao za slatkisa Viktora V.
neko moje zapazanje njega koje i nisam morao izneti

i izvinjavam se za ceste offtopice i ceste rasprave sa popajem koji ne vode nikuda
sem silovanju teme

trudicu se da ispravim to

:srba:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja se izvinjavam .. nikome
kad sam zgresila dobila sam opomenu, ali ne kajem se.
bilo je par situacija koje su mogle da se iskuliraju, no dobro, s' obzirom da se svi zalimo kako je forum "zamro" verovatno je svaka rasprava i svadjica bila dobro dosla kod drugih forumasa.

ali, nema odmora dok traje obnova!

u 2013. se nadam da ce nam uvesti cam opciju i Konferenciju (Konferenzschaltung-kakko je to na srpskom jebem li ga), da kada dodje do nesuglasica lepo u roku od 30 minuta se isposvadjamo, napljujemo i onda odemo na pivo, kao pravi muskarci, a ne da se mesecima razvlace postovi o tome.

i da.. Deniju oprastam sto mu nisam sexualno privlacna.. povredilo me, ne mogu reci da nije, s' obzirom da sam dobila nezvanicnu titulu gay horder i da privlacim vise musku no zensku populaciju foruma.. ali.. vreme leci sve :sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Svima i nikome, uz prikladnu numeru:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2488974#p2488974]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]...
i da.. Deniju oprastam sto mu nisam sexualno privlacna.. povredilo me, ne mogu reci da nije, s' obzirom da sam dobila nezvanicnu titulu gay horder i da privlacim vise musku no zensku populaciju foruma.. ali.. vreme leci sve :sigh:
Gledam uvek pažljivo da biram reči, da bih rekao tačno ono što želim da kažem.
Tako i u ovom slučaju nisam izjavio da mi nisi seksualno privlačna, već da mi seksualno ne odgovaraš....zato što sam pederastičan.
Ti objektivno jesi seksualno privlačna, ali postoji grupa ljudi kojima seksualno ne odgovaraš, zbog njihove seksualne orijentacije.
Mila, pa to nije rečeno u nekom direktnom kontekstu rasprave o tvojoj seksualnoj privlačnosti, to bi bilo i neumesno, već je spomenuto kao ilustracija za poželjan model glasanja u Izboru za zvezdu kojim se ne glasa samo za one koji nam odgovaraju seksualno i samo zato što nam odgovaraju seksualno. Nemoj tak'a da budeš, sagledaj kontekst, pa gde bih ja drugačije polemisao o tvojim seksualnim potencijalima, ne bih ja to sebi dozvolio u ovim godinama, nema govora. :nono:
Korisnikov avatar
By Hys.
Krivo mi je sto se nisam vise kulturno uzdizala nego sam to krenula sada da radim kada se nikom nigde ne ide zbog vremena.

Al to nema veze sa forumom al ajd.
Korisnikov avatar
By gossip
Nikome nisam nista nazao ucinio tako da nema kome da se izvinjavam :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Zao mi je sto su moje prizemne uvrede usmjerene prema Nebeskom Narodu© cesto bile bljutave, nemastovite i nedorasle srpskoj sposobnosti da se sroza nekoliko stepeni niže od najgorih stereotipa i klišeja s kojima covjek moze da ih okarakterizira. Kao da ideš raditi parodiju parodije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Izvinjavam se Popaju sto postojim! I Laeremu! :smeh:
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489245#p2489245]Laerem napisao:[/url]Zao mi je sto su moje prizemne uvrede usmjerene prema Nebeskom Narodu© cesto bile bljutave, nemastovite i nedorasle srpskoj sposobnosti da se sroza nekoliko stepeni niže od najgorih stereotipa i klišeja s kojima covjek moze da ih okarakterizira. Kao da ideš raditi parodiju parodije.
bas nemas srece, dopao te Srbin da ti ljulja kavez
Korisnikov avatar
By bern
ne.

(već sam tu uradio sam to u čitavoj jednoj temi.)
Koji se moj, ikome moram izvinjavati. Smeta nekima moj avatar, text koji zborim, bla, bla ... Sta cu, nemogu biti pametniji no sto sam, taki sam i sta mogu !
Generalno, na kraju godine, svode se racuni, jel'te. Pa, da ga svedem.
Godina, prodje, kao tren, ja i dalje nisam shvacen.
Godina ce sledeca biti bolja ako nekom bude volja.
Godina za godinom mesec za mesecom dan za danom sat za satom minut za minutom a i sekund za sekundom, aj cao, pozzz, svima sve naj u iducoj !

ps. ljudi, volite, budite voljeni, prcajte se, jebite se, jer zivot prodje a ni netrepnes ![

:tornado:
Korisnikov avatar
By Mars
Sa mikeliem kad pricam zamisljam ga kako se klacka na stolici (unazad) na vrhu the Empire State Building.
Korisnikov avatar
By blenta
godina prodje
jadikovka nikad
:zarkolausevic:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se izvinjavam Waldorf :B

I onima involviranima u incidenAt.

Najiskrenije-pa ne bih valjda namenski smao zbog toga otvarao temu da je drugačije :D

:cvece:
Korisnikov avatar
By Sunce
Izvinjavam se svima na mom prisustvu na forumu i gluposti koje sam pisao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!