Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
šta to znači? treba li osoba učiniti nešto loše da bude na lošem glasu? kako loš glas nastaje? uzimate li u obzir ako je netko na lošem glasu? kako se saznaje da je netko na lošem glasu? jeste li vi doprinijeli nečijem lošem glasu? a svojem? jeste li vi stvorili nečiji loš glas? kako se osoba može osloboditi lošeg glasa?

& jeste li vi na lošem glasu? ^^ let the badmouthing begin. :party:
Korisnikov avatar
By Madonna
a šta je to žarulja, šta je to?

'' treba li osoba učiniti nešto loše da bude na lošem glasu?'' ne

''uzimate li u obzir ako je netko na lošem glasu?'' uzimam podsvesno

mislim da su svi na lošem glasu... uvek ćeš naići na nekog ko je badmouthovan od strane nekog drugog i tako :mjuza:

edit:

should you care? ofc. not. :bye:
By Kragi
Njah, nisu te vrednosti apsolutne.
Aki je neko los za mene ne znaci da drugome nece biti po meri.
Te opste price su mi smesne. Ne obazirem se.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jelena Karleuša je na lošem glasu :awesome:

Thats all about this complex theme :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 李香兰
To ti je kada je moj sims poznat kao "cheater with commitment issues" u neighborhood pa niko nece da ga dejtuje.

Biti na losem glasu...
By alexandermagic
Osoba može uradit' nešto konkretno, ali ni ne mora da bi bila na lošem glasu. :topla.voda:

Nemam problem sa takvima, oni koji su većini simpa i dragi, meni su odvratni ili nezanimljivi. A ti 'ozloglašeni' i ozloglašeni sa razlogom nekako uvijek ispadnu sjajne persone, vrijedne pozornosti. Moje iskustvo, jelte.
Korisnikov avatar
By Delete
Prijemciva sam za one na losem glasu, a i sama sam jedna od njih. :yes:
Korisnikov avatar
By Blady
Ma uvek je neko na losem glasu, kako god okrenes.
Uvek je neko zbog necega na losem glasu .. to su ljudi, govna.

Uvek sam na nekom glasu, losem ili dobrom, svejedno mi je :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
“All press is good press.”
“There is no such thing as bad press.”
“Bad press is better than no press.”

:ogledalce:
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Može, ali i ne mora, najčešće ako se ne uklapa sa uvreženim shvatanjima, što ne znači da zaista čini/govori nešto loše.
Gledam zbog čega je.
Ne znam, možda, ne pamtim.
Možda, slabo znam šta pričaju o meni, obično se vodi računa da to ne dođe do osobe o kojoj se govori. Do mene nije ništa stiglo, što ne znači da se ne priča. Ne bih rekla da realno ima materijala za to, ali ima raznih ljudi i tumačenja.
Mislim da nisam, ne pričam mnogo o ljudima. Možda.
Ispravljanjem grešaka, ako su one dovele do toga, ako je moguće, a nekad je bolje biti na lošem glasu zbog ispravne stvari nego uklopljen u mišljenje većine. Zavisi šta je u pitanju.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jebem ti koliko postova fali na ovom forumu

briga me za glasove, dovoljni su mi ovi u glavi. šalim se, ali stvarno me briga za reklakazala priče, ne sudim o osobama dok ih ne upoznam, niti me je briga za mišljenje osoba koje me ne poznaju.

čak mi je simpatično kad sam na lošem glasu kod osoba koje su gore od mene. e bednici maleni :sweet:
By bgboyyy
na jako sam losem glasu. buahahahah
Korisnikov avatar
By Zvonki
Mene okruzuju uglavnom ljudi koji mi direktno kazu istinu u lice,a izbegavam ljude koji su u fazonu tracarenja
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mene los glas o nekome pogadja toliko da eventualno "proverim" da li je istina ukoliko je osoba dovoljno relevantna meni. inace nema uticaja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti meni ' serdare' , ja tebi ' vojvodo ', a kakva smo govna, samo mi znamo - po tom principu funkcioniše većina zajednica u nas, interesnih, rođačkih, prijateljskih, ali opet na kraju interesnih. Loš glas uglavnom sa razlogom i opravdano prati većinu, e sad koliko loš glas može da ti naudi, zavisi od moći i kurentnosti grupe kojoj pripadaš. Loš glas prati i Dačića ( debelo opravdano ), ali njemu to ne može da naudi i baš mu za to puca kurčina. Ali nekoj slepici koja hoće da se zaposli kao sendvičara u kiosku može itekako da naudi loš glas, ako neka druga sendvičara kaže gazdi nešto loše o njoj, pa je ovaj ne primi na posao da za malu platu peče pljeskavice i slaže i prodaje sendviče.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568914#p2568914]gossipboy8989 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568849#p2568849]*deni* napisao:[/url]Ali nekoj slepici koja hoće da se zaposli kao sendvičara u kiosku može itekako da naudi loš glas, ako neka druga sendvičara kaže gazdi nešto loše o njoj, pa je ovaj ne primi na posao da za malu platu peče pljeskavice i slaže i prodaje sendviče.
:pucaodsmeha:
Ne razumem sta je ovde smesno? Tako i jeste danas u srbiji
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407392#p2407392]Srklet napisao:[/url]šta to znači? treba li osoba učiniti nešto loše da bude na lošem glasu? kako loš glas nastaje? uzimate li u obzir ako je netko na lošem glasu? kako se saznaje da je netko na lošem glasu? jeste li vi doprinijeli nečijem lošem glasu? a svojem? jeste li vi stvorili nečiji loš glas? kako se osoba može osloboditi lošeg glasa?

& jeste li vi na lošem glasu? ^^ let the badmouthing begin. :party:

Ja samo znam da vrlo uzimam u obzir šta mi bliski prijatelji kažu za nekoga. Ako mi mika mikic koga volim i postujem godinama kaže da je pera peric psihopata, neću da jurim peru perić sigurno.

Ono što znam jeste da se nije verovalo ranije da sam u braku, ne znam samo zašto, ko bi to pa teo da reklamira ako oće da juri i ženske o.O.

I sigurno se priča(lo) o tome - da imam paralelne veze, i to u smislu "ajme slatka zamisli sodome i gomore". A ja nikad to nisam doživljavala kao loš glas, pre kao reklamu :lol:
Sad je i to pase, svi sad znaju sta je poliamorija i tako ta sranja.
:sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568929#p2568929]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568914#p2568914]gossipboy8989 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568849#p2568849]*deni* napisao:[/url]Ali nekoj slepici koja hoće da se zaposli kao sendvičara u kiosku može itekako da naudi loš glas, ako neka druga sendvičara kaže gazdi nešto loše o njoj, pa je ovaj ne primi na posao da za malu platu peče pljeskavice i slaže i prodaje sendviče.
:pucaodsmeha:
Ne razumem sta je ovde smesno? Tako i jeste danas u srbiji
jeste ali mi je smesan nacin na koji je sve to opisao
"sendvicara" :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Gossip, to SENDVIČARA je zgodno i za oslovljavanje brojnih persona bez škole, manira, šarma, lepote i bez mnogih drugih vrlina, a koje se prave važne i ' ko sam, šta sam '.
Samo im kažeš - SENDVIČARO JEDNA i sve je jasno. :yes:
Korisnikov avatar
By gossip
mislim da smo svi mi pomalo sendvichare :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!