Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Ne.
Imam fb profi i nalog na ovom forumu i to je to. :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
pratim 4 foruma, ovde sam retko - postalo je dosadno...
By kartografija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382590#p2382590]bern napisao:[/url]zašto pitaš?
Radim za obavestajnu sluzbu CIA i prikupljam podatke za tajni izvestaj. Eto. :lol:

Sta mislis zasto pitam.

Mozda nekog od vas sretoh na drugim forumima, a da to i ne znam. Znam da se vel boy i na B92 svadja potpisujuci se sa velibor USA ili tako nesto.

Inace, dobro pamtim nikove mada nijedan forum ne pratim redovno. Povremeno ostavljam komentare na nekim forumima i portalima pod nikovima kartografija, factfinder, k2 itd , a nekad se potpisem kako mi padne na um.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382600#p2382600]kartografija napisao:[/url] Znam da se vel boy i na B92 svadja potpisujuci se sa velibor USA ili tako nesto.
znam da sam ti josh uvek u glavi. 'shmi, ne mozesh ni svaki drugi post bez da me pominjesh.
"svadjam"? internet komunikacije i razmene mishljenja na komentarima i forumima slobodnog interneta su za tebe- svadjanje? znachi, mogao/la si komotno nasloviti temu ti- forumsko svadjanje.......
By Glasnik
Pratim još jedan forum.
Al ovde više pišem. :D
Korisnikov avatar
By deran
na jednom muzičkom portalu sam još...

ali u zadnje vreme ovde imamo one man crazy show,pa je interesantnije... ^^
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382606#p2382606]Blady napisao:[/url]Da.
ana.rs :kosa:
Prije par mEseci, kad sam završio sa iščitavanjem određenih stranih stranica i foruma, pročitao sam temu o kristalima, dragom i poludragom kamenju (na stranu što je sve bilo obrađeno vrlo laički) i na tom forumu. Rekao bih - sasvim solidno, solidarno žensko društvo, bez tenzija između sebe.

OnT: Kad su forumi u pitanju, registriran sam samo na ovom, prije registriranja ovdje bio sam na gay.hr-u i kratko na queer.ba, na kom je koncentracija debila bila zavidna i vrlo neinspirativna. UvEk isti nick, alexandermagic, nego što. :smug:
By loreenche
Imam iz kartografije kolokvijum sutra, i onda "kartografija" postuje na forum. PA JEBEM TI!
Korisnikov avatar
By mikeli
Pa, uglavnom, najvise sam ovde aktivan, drugi forumi, sajtovi, onako ! Po nekim, licnim ocenama, ovde 4+, ovi ostali, 2-3 (ocena,prim.out)
....
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Još 3 komaden. Dva iz moranja, a jedan jer mi se hoće; u pitanju je PO. Pa kome je do upotrebe mozKa...
Korisnikov avatar
By mOwbid
ne idem. ne znam sto sam se ovde vratila. al aj
Korisnikov avatar
By Delete
Odana sam GS-u vec godinama, uvek mu se kao Lesi vracam cim se moja racunarska aktivnost i povezanost poveca.
Povremeno bacim pogled na mycity.rs, ali ne pamtim kad sam poslednji put tamo nesto napisala.
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2383119#p2383119]mOwbid napisao:[/url]ne idem. ne znam sto sam se ovde vratila. al aj
Ja ne znam zašto i dalje dolazim, valjda iz navike.

Ne znam šta bih više ovde, osim da čitam prepucavanja između Vel boya i (ubaciti forumaša), psiho tašu, barnijevo misionarsko delovanje, kopi-pejst vesti/teme, dveraše lurkere koji izveštavaju o svakom potezu dverizveri bratije, help teme novajlija koji su pronašli kosmičku ljubav ali nemaju muda da im priznaju da bi ih rado pojebali... etc.

:neznam:
Korisnikov avatar
By Vel boy
nemoj da si na kraj srca glede mene, acid drop. :mazi: postoji uglavnom stara manje-vishe ista ogranichena grupa forumasha s kojim se Vel boy prepucava. na to valja oguglati.

ONT, za vreme bushizma, bio sam aktivan na Gay.com komentarima, u novije vreme donekle na Change.org........
Korisnikov avatar
By mirth
Citam povremeno neke strane lezbejske forume, zatim beobuild i jos jedan sa pretezno ekonomskim temama.

Ali GS je GS. :sweet:
Korisnikov avatar
By scout_finch
stormfront, menstennisforums.com, i neki retardirani lezbejski forum. al' samo citam, ne pisem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!