Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Drago mi je što su svi forumaši pokazali da su iznad ovako škakljive teme, te da ne pribegavaju ovakvim metodama :) thats the spirit!
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Taxistu i mene jednom zaustavili. Išao je da im kupi po pljeskavicu u obližnji fast-food, i litar ladne kole. :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Dala bih i za kafu, ma i pride za ratluk uz kafu, samo da mi ne pisu kaznu za prolazak kroz crveno.
Prosle god. sam u praskozorje, sva pospana iz Karadjordjeve skretala na Savski most i regularno stala na crveno na semaforu u Karadjordjevoj, kad se upalilo zeleno skrenula sam desno i tek na mostu skapirala da je postojao jos jedan semafor iza prvog, na kojem je bilo crveno.
Naravno, cela ta raskrsnica je pokrivena kamerama i ocekivala sam plavo pisamce, ali nikad nije stiglo.
By Kragi
Ne, ne bih.
Kad su takve stvari u pitanju ponasam se u skladu sa zakonom a za eventualne prekrsaje sam spreman da snosim posledice.
Pre par godina su hteli da me legitimisu a ja jbg nisam imao licnu kartu kod sebe i onda sam ga prekunuo na pola pridikovanja rekavsi:
'aj pisi mi kaznu keve ti, k'o da ja ne znam da sam duzan da je nosim'. Pustio me.
Inace, nikada nisam platio nikakvu kaznu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve veci broj ljudi se u Srbiji odlucuje da novcanu prekrsajnu kaznu zameni kaznom zatvora. Jedan moj poznanik je uhvacen na biciklu u pijanom stanju,dobio da plati kaznu za to od par desetina hiljada dinarjev,nije je platio,vec otisao na Klisu da kaznu odlezi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ne vozim,pa nemam priliku da budem hvatan pri krsenju saobracajnih propisa,ali sam jednom ipak od policije dobio prekrsajnu prijavu zbog navodnog remecenja javnog reda i mira i vredjanja sluzbenih lica tokom legitimacije na ulici. Te navode sam pred prekrsajnim sudom osporio kao lazne,istovremeno optuzivsi policajce koji su mi pisali prijavu za shikanu prilikom legitimisanja na ulici. Postupak je obustavljen zbog nedostatka dokaza.
Korisnikov avatar
By *deni*
Malo mi je bilo i krivo sto je postupak obustavljen i sto je izostalo suocenje svih aktera pred sudom,da se lepo razjasni ko je tu kome sta rekao,ko koga koliko puta opsovao i ko je kome lupio shamar.
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399635#p2399635]*deni* napisao:[/url]Sve veci broj ljudi se u Srbiji odlucuje da novcanu prekrsajnu kaznu zameni kaznom zatvora. Jedan moj poznanik je uhvacen na biciklu u pijanom stanju,dobio da plati kaznu za to od par desetina hiljada dinarjev,nije je platio,vec otisao na Klisu da kaznu odlezi.
Mogu samo reci da je pravi srecnik (ili baksuz, kako se uzme), jer se moj poznanik, takodje, izjasnio da zeli kaznu zatvora umesto novcane kazne, ali je na listi cekanja vec 4-5 meseci, jer su zatvorski kapaciteti popunjeni.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bezobrazno je koliko su visoke kazne na ovu večitu bedu.

Nije delotvornost u visini kazne koliko u doslednom i brzom sprovođenju... samim tim bi prihodi države porasli iako bi kazne bile niže!
Korisnikov avatar
By Burak
Jednu manju kaznu (50 KM) sam platio. E kada su mi napisali malo ozbiljniju kaznu, a znam da nisam kriv (nije u pitanju saobraćajni prekršaj) žalih se sudu, i evo upravo ovih dana očekujem ročište..

Inače, simpa su mi momci u police uniformi ali mito nikada ne bih dao! Ovako kada regularno platim kaznu barem ide u budžet, a ne u njegov džep..
Korisnikov avatar
By Galadriel
meni su x puta oprostili bez podmićivanja :sweet:
Korisnikov avatar
By Mia123
Wilhelmina napisao:Ne podmicujem i nepodmicljive sam prirode.
Ja sam se isto tako doživljavala ali sam u poslednje vreme više puta bila u prilici da vozim skuter, neregistrovan, bez kacige, a nikakvu dozvolu ja ne posedujem, ni onu kereću PSP ili kako se već to po novom zakonu zove pa pošto sam svesna koliko bi me to koštalo, u cilju značajnog smanjenja vanrednih rashoda svakojake užitke bih pružila čuvarima saobraćajnog reda i mira osim ovih koji za mene predstavljaju protivprirodni blud. :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!