Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Uzasno mi je krivo sto nemam kadu.
Meditiram u krevetu.
Nekada uzivam daleko od civilizacije u prirodi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@blady: Vidiš meni kada nikada nije bila fora. Em dok je napuniš, pa se tu kao nešto umočiš i vlažiš i sediš a ništa ne radiš.
Meni su tuševi super. I to ne ovi da dole bude sranje neko od plastike ili tako nešto, nego dole beton, okolo može isto tako, a mogu i pločice. I dovoljno prostora da se ne osetiš skučenim. I onda upališ i onda mlaz vrši pritisak na sva ona najbolja mesta (ramena, vrat, lice) i sliva se niz tebe..uh...

Pored tuširanja meditiram šetnjama. Obično su šetnje naveče kada nema puno ljudi, mada ne mora. I vežbe disanja koje sam pokupio sa nekog DVD-a o Jogi koji sam kupio na kiosku pre ihahaj.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379472#p2379472]KorvinOdAmbera napisao:[/url]@blady: Vidiš meni kada nikada nije bila fora. Em dok je napuniš, pa se tu kao nešto umočiš i vlažiš i sediš a ništa ne radiš.
Meni su tuševi super. I to ne ovi da dole bude sranje neko od plastike ili tako nešto, nego dole beton, okolo može isto tako, a mogu i pločice. I dovoljno prostora da se ne osetiš skučenim. I onda upališ i onda mlaz vrši pritisak na sva ona najbolja mesta (ramena, vrat, lice) i sliva se niz tebe..uh...

Pored tuširanja meditiram šetnjama. Obično su šetnje naveče kada nema puno ljudi, mada ne mora. I vežbe disanja koje sam pokupio sa nekog DVD-a o Jogi koji sam kupio na kiosku pre ihahaj.
A djakuzi?

Ne, definitivno mi je zao sto nemam kadu da mogu da legnem u vrucu vodu i opustim se..
a iskreno, ne bih se zalila ni da imam saunu.. tek tamo sto mi je super.
Korisnikov avatar
By nsc
mene opustaju plaze, celo leto lezim ispod suncobrana i bludim u mislima, zaista uzivam u vrelini vazduha i povremenom osvezavanju u vodi
a uzivao bih i u djakuziju, samo da mi je dostupan
2god sam ziveo u kuci sa kadom od 2m i svakodnevno sam uzivao u njoj
sad mi tako nedostaje
Korisnikov avatar
By Tungi
Blady napisao:

Ne, definitivno mi je zao sto nemam kadu da mogu da legnem u vrucu vodu i opustim se..
a iskreno, ne bih se zalila ni da imam saunu.. tek tamo sto mi je super.
Čitav ritual napravim od toga. Pena, kafa, cigarete, tranzistor ( :lol: ).. Ležim dok ne počnem da se gužvam. Ličim samom sebi na Vivien Leigh :drama:
Korisnikov avatar
By Misfit
i meni nedostaje kada otkad sam se preselio.

flatulence is just not so fun anymore. :placko:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ranije mi je jako prijala fizicka aktivnost, neki sport u kom se juri lopta i tako to, al' zadnjih godinu,dve nisam ni pipnula loptu, a nisam ni nasla novi nacin relaksacije.
Bar 2 puta nedeljno priuštim sebi relaksaciju i odvajanje od svih obaveza leškarenjem, bilo u prirodi ili u kući. Udoban krevetu/puna kada/ležaljcka u dvorištu + lagana muzika + neko hladno piće i uživanje može da počne. :)
Voznja bicikla po prirodi !
Srecom, oko mene je dosta prirode i zdravog vazduha, pa kad se napunis negative od okruzenja, udri po pedalama ....
Relaksacija je muzika, ali ona koju ne volim i neslusam u normalnim okolnostima (meni) !
Korisnikov avatar
By Hys.
seks + more

Kad imam ta dva u istom periodu placem od srece - true story.
Letnje podne + moje kupatilo koje gleda u dolinu u kojoj živim, svu u zelenom + muzika za čembalo + kada puna vode

Zimska hladna večer + moje kupatilo koje gleda u dolinu u kojoj živim, u potpunom mraku i vetru + Kafka + kada puna vode + šolja čaja
Korisnikov avatar
By Hys.
a onako inace, kad nemam seks i more, onda kafa posle lepog rucka i trenutno omiljena serija.

Ako me jos uz to sve neko ceska-:love:
Korisnikov avatar
By el jaguar
bonaca,ponta,mali parapet,Frano ,ja ,studena piva i prica!
Meni je uvek relaksacija kada sam sa svojom voljenom osobom,samo nas dve,gde god.. to mi je nesto najlepse ali jbg retko ko da je bas toliko lud kao ja pa ni moja druga polovina ocigledno ma ne znam ni sama tako da sada ne znam sta me relaksira.
Korisnikov avatar
By Azdaja
hladni oblozi i krompir salata (ko razume - sVatice...)
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Da pustim muziku koju trenutno slusam tj. par pesama i da sednem za komp i buljim, buljim i dalje buljim u jednu tacko i ama bas nista da ne radim ^_^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!