Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

ako je stan tvoj,izbacivanje je lako,a ako nije,situacija se znatno komplikuje,ali ipak moze da se resi. Potrebno je da potkopas kredibilitet cimerke u ocima gazde stana,pa da je on izbaci.Treba ozbiljno da je kompromitujes,zalis se da te u prolazu hvata za picku,krade hranu,crta grafite po zidu stana,jede malter,maze govnima plocice i keramiku u wc-u itd. Znam za slucaj dve zle pederke-lukave malovarosanke,koje su se tako podvukle pod kozu jednoj groznoj babi-gazdarici,naselile se kod nje i manipulisale njenim stanom i stanarima kako su mogle,sve dok baba nije umrla od alkohola.
Korisnikov avatar
By bern
jesi joj probala reći "odlazi!"? :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
"ja ne bih da mi vise zivimo zajedno. koliko bi ti vremena trebalo da nadjes drugi stan i da se iselis?"
Korisnikov avatar
By Blady
Spakujes kaputic pa niz putic :yes:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni bi to bilo devet puta lakse nego da zivim sa nekim sa kim mi je to postalo nepodnosljivo.

i meni je sa polupoznatim cimerima uvek bilo mnogo lakse da se dogovorim.
Korisnikov avatar
By Azdaja
sis, da dodjem na 24h? otici ce...:)
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376816#p2376816]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376442#p2376442]bern napisao:[/url]jesi joj probala reći "odlazi!"? :D
Mozda je to nezgodno zbog moguce odmazde ...
:osama:
ako neka ljuta guja u pitanju... možda :lol:

e, ja se sad sjetio šta sam ja jednom uradio: uzmi joj sve stvari koje nađeš i uredno ih složi ispred ulaznih vrata. to je vrlo jasna poruka :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
napravi zurku sa minimum 5 str8 klinaca izmedju 17-23 i kupi im 5 velika vinjaka i 10l piva i kazes : "niko ne mrda dok se ovo ne popije!"
posle toga ne ulazi u kupatilo par dana i sredjeno
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376838#p2376838]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]napravi zurku sa minimum 5 str8 klinaca izmedju 17-23 i kupi im 5 velika vinjaka i 10l piva i kazes : "niko ne mrda dok se ovo ne popije!"
posle toga ne ulazi u kupatilo par dana i sredjeno
Malo je to alkohola za 5 klinaca tog godista. Bila sam istinski iznenadjena kad sam nedavno ucesvovala u opijanjau klinaca tog godista, koliko brzo u njihovoj blizini nestaju gomile alkoholnih pica.

Nego, zasto nas autorka teme ne bi malo bolje informisala ciji je stan i zasto bi da se resi cimerke, da li trajno ili joj je potreban slobodan prostor samo na odredjeno vreme? Ako znamo vise relevantnih informacija, moci cemo da joj damo efikasnija resenja. :rock:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376840#p2376840]Delete napisao:[/url]
Malo je to alkohola za 5 klinaca tog godista. Bila sam istinski iznenadjena kad sam nedavno ucesvovala u opijanjau klinaca tog godista, koliko brzo u njihovoj blizini nestaju gomile alkoholnih pica.
iz mog iskustva organizovanja zurki i spremanja posle, na ogromnom stolu punom piva, koji su "frajeri" navodno sve popili, svaka flaša je minimalno pola bila puna..

bitno je samo da se vidi kako navodno puno piju
Korisnikov avatar
By V25
Ja bih je svake večeri dok spava prepadao tako što bih joj nabijao dlakavu pičku u facu, a ujutru bih joj govorio da je to sve umislila. Naravno, genitalije ne bih brijao/depilirao dok ne napusti stan.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^ :lol:

Za ovo ti je potrebna hrabrosti i esencija ludila, ali, ako je stvarno nezgodna situacija, mislim da je to- to.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
^
ali postoji opasna mogucnost twist-a

sta ako se lozi na dlacice :shrug: i svake noci vidis cimerku sa facom -> :wundy:
Korisnikov avatar
By V25
Nek ne pere picu! Ili nek je maskira u blue waffle. Guglujte da vidite :)
By Kragi
Ubaci joj pastu za zube u nos dok spava. Kad udahne sjebace sinuse nacisto, a ti posle toga imas 15 dana fore, dok se ne vrati iz bolnice, da smislis sta dalje.
Dzi zenice sto mi nista ne rece ranije? Mogla si slobodno nabaciti taj problem uz ispijanje kafe ili cuvenog piva od paprike :) jedna mi vrlo draga osoba i ja cemo ti smisliti beskrajno dobar plan tak' da nista ne brigaj, detalji ce ti biti saopsteni u cetiri oka!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!