Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
... je naziv kolumne u sklopu web magazina Wannabe ( http://www.wannabemagazine.com ), za koji ću objavljivati tekstove svakog ponedeljka. Wordpress blog će nastaviti da "živi", stoga, biće tekstova i tekstova. Oni kojima se ne dopada kako pišem, pljunuće i po ovome, a ostale bi moglo da zanima. Prva tema je posvećena pederima u Srbiji iz vizure moje malenkosti. So, check it out:)

http://wannabemagazine.com/viktorov-pob ... -u-srbiji/
Korisnikov avatar
By Srklet
a da ti unaprijed objavis svoj tekst na forumu, pa da se malo sredi uz kolektivnu pomoc, i onda ga saljes u redakciju? ^^

ovako se čita kao azdejković light.
Korisnikov avatar
By V25
Ah, ko bi se prvi javio da iskritikuje nego Popaj :) Ali, opet, hvala na konstruktivnoj kritici. No, pokušaću sam da sazrim.
By Ulix
Šta si zapravo hteo da kažeš ovim tekstom? (U jednoj prosto proširenoj rečenici, moliću lepo.)
Korisnikov avatar
By V25
Da je gej populacija u Srbiji previše isfrustrirana, i da je ova fuzija gej/streht/bi družina više šarada nego iskrenost.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363632#p2363632]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Da je gej populacija u Srbiji previše isfrustrirana, i da je ova fuzija gej/streht/bi družina više šarada nego iskrenost.
Ovo drugo se ne da ni naslutiti u tekstu.

I nemoj da pišeš kao što govoriš, koliko god se Vuk sada prevrtao u grobu. Da si mi tekst ispričao, bio bi zanimljiviji. Moraš biti precizniji i direktniji.
Korisnikov avatar
By V25
Biću ondak, next monday :)
Korisnikov avatar
By Misfit
txt ti nema fokus. ovako koncipiran zaista ne govori ni o čemu, već je samo hrpa nabacanih informacija i opštih mesta. izaberi temu/stav and stick with it.

naziv kolumne je otrcan - sigurno možeš da smisliš nešto što nije na prvu loptu.
Korisnikov avatar
By V25
Naziv kolumne je odredio urednik, ja sam imao neke druge na umu, ali mi je ovaj sasvim ok. Ta, kako kažeš, opšta mesta, su nažalost toliko istinita, a svi nekako izbegavaju da govore o njima. Upravo zbog toga i napisah ovaj članak.
Korisnikov avatar
By Misfit
da si u tekstu ovog obima odabrao npr. jedno opšte mesto i pokušao da mu priđeš malo dublje, da ga analiziraš i suvislo predstaviš, i da izraziš nekakav stav osim pukog nezadovoljstva - to bi bilo super. ovako ostaje na tom deklarativnom nivou.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363638#p2363638]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Naziv kolumne je odredio urednik, ja sam imao neke druge na umu, ali mi je ovaj sasvim ok. Ta, kako kažeš, opšta mesta, su nažalost toliko istinita, a svi nekako izbegavaju da govore o njima. Upravo zbog toga i napisah ovaj članak.
Ti nisi govorio o njima, ti si ih prepričao.

I šta sad? Kako su nastala ta opšta mesta? Koje su posledice? Zašto je ta tema važna? Za čije babe zdravlje bismo se trudili da ih menjamo? Šta bi bilo drugačije? Šta je potrebno da se dogodi da bi se nešto promenilo? Itd. itd. itd.

Ali i to sve na stranu, tekst nije dobro napisan. Rasplinut je i ima viška reči. Možda bi bilo zgodno da imaš nekog lektora, koji bi te naučio da obratiš pažnju na stilske manjkavosti, jer to se uglavnom da naučiti. Mislim da je to prva stvar na koju treba da obratiš pažnju.
Korisnikov avatar
By V25
Hvala, imaću to u vidu :)
Korisnikov avatar
By Srklet
odnosno, zašto je gej populacija u srbiji frustirana? što je uopće 'gej populacija'? jel to isto kao LGBT zajednica? jesu li svi frustrirani na isti način? što se može zaključiti iz različitih frustracija?

ono, analiza. ^^
Korisnikov avatar
By V25
Ono, sačekaj malo :) Biće to ga još, pa ako ne obrazložim sve, onda reži :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja ne kuzim kako uopce mozes biti gej u Srbiji, a da nisi isfrustriran. :unsure:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li te plaća taj tvoj urednik za ovo pisanje ?
Mislim da je to najbitnije pitanje, a što se sadržaja tiče - čitalaca će uvek biti, kao i kritičara, a ti imaš sreće što ovde imaš mahom dobronamerne kritičare, od čijih kritika možeš imati samo koristi.
Uzdravlje i šilji pero sa srećom !
:sesir:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Wannabe ima lektore, samo je potrebno da text ode i na taj mail kad se šalje.. ;)

Znam da Nina ne bi baš svašta dozvolila i znam da je luda za njenim čedom (magazinom..) i divan je čovek što se dokazalo i time što se složila/dozvolila/omogućila priliku tebi, da pišeš za Wannabe.

Text jeste malo.. bez fokusa što neko gore reče, ili kao što Mars reče za "Utisak nedelje" - emisija je super, dobra pitanja, teme, ali kad se završi ni jednog odgovora gostiju se ne sećam, niko nije rekao nešto upečatljivo i ostaje mi neki tup osećaj.. (ovo je bila parafraza..), tako otprilike i posle čitanja ovog texta.

Ako hoćeš par predloga/saveta za kako/šta oko pisanja kolumne generalno, šibni PM, ali samo ako ćeš dobronamerno da ih primiš. Predloge. :)
Ulix ti je dao dosta konstruktivnih smernica ;)
Korisnikov avatar
By V25
Imate li predlog za promenu naziva rubrike? :)
Korisnikov avatar
By V25
Ne, ozbiljno :) ? Treba mi vaša pomoć, ni ja nisam oduševljen nazivom.
Korisnikov avatar
By Srklet
tur operater. prstom u govno. zla tetka. zauzimanje pozicije. beogradski pederluk. peder u duši. u ime kurca. kurcem u čelo. viktor i tvornica čokolade.

:merlinka:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pederska praksa :D

on: uliks rekao sve sto bih i ja. ja bih verovatno i manje. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
'pobednikov viktor'

otvara pitanja, ima campy kling i moze se , cak, koristiti kao umetnicko ime.

imao bih zamerki oko poslednjeg pasusa, tacnije oko poslednje recenice. Izbacio bih rec "separatizacija" (?), a zavrsno: ", ma kolika ta većina zapravo bila." zamenio necin smislenijim, zvuci pomalo na pisanje na srednjoskolskom novou.

neko ko nista ne zna o pederluku mogao bi svakako nesto da nauci iz ovog teksta.
Korisnikov avatar
By antibiotic
takodje bih izbacio ili prepravio tekst na kraju koji govori o tome ko je viktor vilotijevic.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!