Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ko kaze da nikad ne ogovara-laze :D

Elem, ovo je o onoj bezazlenoj formi ogovaranja :) Kada vam je neko ili zanimljiv, mozda vas malo nervira, ili jednostavno ima neke osobine koje su vam pit piv? Koja osobina necija vas motivise da palo isperete usta sa njima?

Meni je na prvom mestu kad se neko ponasa moralno uzviseno /denika me seti/. Ono kad je sav prisi i holier de dou i ne b' nikad jebo pio drogiro ne radio sluso ovu il onu muziku il ne daj boze imo ons...

Sere mi se oma kad to vidim :lol:

A vi :D?

:pivce: :hys: :spliff: :trach:

e da-ima i ono ogovaranje kad vam je neko zanimljiv kao sto napomenuh-tzv pozitivno ogovaranje kad pretresate tudje navike/zivot jer vam je skroz zanimljiv i super.
Imam dvije tri osobe za babinjake ( :lol: ) ali nije sada to neko strahovito izmišljavanje i širenje tračeva već više information-sharing. :radosnice: Doduše nekada potpuno šutim, a ljudi mi samo uletavaju i bez ikakvog problema dijele svašta, a meni puca kurac. Iako mi najsmiješni budu oni koji mi nešto kažu i traže od mene POTPUNU DISKRECIJU I DA TO NISI NIKOME REKAO!!!!!11111 ... fine, dobro neću nikome reći. A niti pet minuta potpuno javno izblebetaju taj top secret svima. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Al sta tebe navede da po nekome opletes...koje omanuce :D?
One klasične teme za ogovaranje tipa da li se ko posvađao sa nekim iz familije, razveo, dobio vanbračno dete mi apsolutno nikada nisu bile privlačne, niti zanimljive. Bole ma baš pička što je neko u svom višedecenijskom, dosadnom životu prevario partnera, razveo se, ili se posvađao sa prija - ujnom iz susednog sokaka. :ozbiljan:
Ogovaranje u smislu ismejavanja nečijih glupih izjava, ili blamantnih poteza u životu mi je jedino činilo i čini da se osećam više raspoložno i da se zabavim u životu.
:happysmoke:
Klasično mahalanje me ne zanima.

Može se desiti da komentiram nečije postupke, u društvu gdje sam siguran da će netko to i da prenese objektu komentiranja ili, u idealnom slučaju, objekt je već negdje tu i ja kao sasvim slučajno :awesome: pričam malo glasnije. :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa, sa prijateljima nemam granica.
A u sirem krugu radije slusam traceve, dok ih bas slabo sirim.
Korisnikov avatar
By Marvin
Jako volim da opletem, i to onako masno, sa detaljima. I cenim kad su ljudi kadri da to odrade bez da ga umotavaju u fine oblike ju-naopako-zar-ja. Brate sestro skuvaj kavu, daj da pripalimo i kreni :hekla:
Korisnikov avatar
By constantine
aalll day alll night :peva:
salim se mislim ogovaram ja ali nista specijalno
Uh,moja najbolja drugarica i ja kada se sastanemo mi smo gori od svih tračara iz komšiluka.Po nekoliko kafica ispijemo i dotaknemo sve žive teme i sve žive osobe.A meni najdraže je imitiranje nekih osoba u nekoj situaciji,od toga drugarici krenu suze od smeha. :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne. ne zanima me ta prica, nemam sta ni reci...:S
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356194#p2356194]hlaefdige napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356066#p2356066]Hys. napisao:[/url]Ko kaze da nikad ne ogovara-laze :D
s'to mene citirala? :D

ma da...ogovaram kad stignem i koga stignem...i ne vidim nista posebno lose u tome

Jesam draga :D

Ali drugari vi nikako da mi odgovorite sta vas najpre motivise? Kakve osobine?
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Evo maloprije prisustvovah prepričavanju uz nevino komentarisanje sinoćne kućne žurke. Ko? Šta? Kome? Zašto? Kako sad to? i odgovori na slična pitanja... :trep:

Ne mogu lagati da nisam i ja učestvovao. :trep: To je valjda svima neki lični entertainment kojim hrane svoj ego i dramatizuju život u stilu prezentovanom na tv programu. Ukratko: to je normalno!* :hvala:

*dok god ne povrijedi nekoga i/ili njihovu reputaciju i/ili ugrozi bilo šta XD
Korisnikov avatar
By Blady
Ono sto o nekome kazem, nemam problem ni da kazem u lice :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!