Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

GENERALIZOVANJE HOMOSEKSUALACA SA GAY CHATA
Činjenica je da sam napravio grešku tako što sam generalizovao sve homoseksualce sa gay chata da su svi isti, zbog večine koji su se ponašali nekulturno i prostački. Nisu svi isti i ne ponašaju se svi isto na gay chatu bez obzira što je većina promiskuitetna. što većina traži samo kres varijantu. Što je većina sa tog chata puno zlobno, pakosno, iskompleksirano to svakako se ne može generalizovati da su svi takvi. Međutim, kada se gleda većina, retko je naći na gay chatu OK lika iako se svi oni predstavljaju da su OK i normalni. Treba samo otići na gay chat i uveriti se.
KO DOLAZI NA GAY CHAT ?
Na gay chat dolaze najviše homoseksualci, mada često ima i strejtera, nacionalista, protivnika homoseksualaca. Na gay chat dolaze od 16 godina do 60 godina (mada je najviše mlađa populacija) na gay chat dolaze svakojaki, onima kojima je dosadno, oni koji su iskompleksirani, isfrustrirani, alkosa, narkomana, zaraženih od polnih bolesti pa do onih koji žele čisto da malo poprićaju i da saznaju što više o nekome. Moram naznačiti, da na gay chat jako malo ima ljudi koji su normalni za razgovorom, koji ne gledaju na godine i koji će o svemu ozbiljno porazgovarati sa sagovornikom. U svakom slučaju, sagovornike ima svakojakih. Na gay chat dolaze najviše osobe koji lažu, ogovraju, tračaraju, spletkare. Na gay chat dolaze dosta i oženjenih, biseksualno orijentisani a mnogi se predstavljaju da su biseksualci i govore da imaju devojku, ko da nekoga to zanima? Mahom su to homoseksualci samo što se predstavljaju kao biseksualci jel misle da su nešto bolji i da će bolje proći?

http://www.astrovojvodina.com/gaychat.htm
Korisnikov avatar
By Mars
Šta je bre ovo?

Gay chat je dosta rizičan po mnogim pitanjima. Prvo na tom gay chatu se nesme odavati lične podatke jel ne znate sagovornika sa kojim razgovarate

Što li ne gleda u te zvezde samo...
Korisnikov avatar
By Herald
Procitaj ceo pasus. On je hteo da kaze pazite sta radite da ne nastradate. I napisao konkretne primere koji su se desavali.
Korisnikov avatar
By Mars
Izvini, ne mogu da čitam nešto što počinje sa "Kada sam izučavao uticaj planete na sexualno opredeljenje (homosexualnost)"
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja pročitao "nisu svi četnici gejovci", pa pomislih...this oughta be interesting... :D
Korisnikov avatar
By Herald
@Mars

Pa da, nije za svakog. Pogotovo za gramaticki, pravopisno osetljive. Eto, u toj, prvoj recenici sto si je citirao imas "sagovornika sa kojim razgovaras" :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
I vazda nedoumicu jel Vs. jer...

Al nije to kod mene eliminatorni faktor.
Korisnikov avatar
By Herald
Nego sta je e-faktor?

Ja umesto jel koristim el. El to čatovac? Esi gladan?
Korisnikov avatar
By Mars
Navlačiš me da čitam, a reko sam ti da neću.

Ne znam šta je e-faktor.

Eno ti tamo broj telefona se vrti, vreme za zvanje od 12 do 23h pa ga pitaj.

Možeš da počneš sa: "Ponadao sam se da ću da pričam sa nekim normalnim, pa sam pozvao vas..." ko što je on dolazio na chat.

Slika
Korisnikov avatar
By Herald
@mars

eliminatorni faktor, ti si ga spomonuo :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Aa.

Blond moUment.

Pa prvo to povezivanje planeta - sa mnom, i kakva će seksualnost da mi bude.
Onda motivi sa kojima je ušao u to nazovi istraživanje i dalje VF korišćenje reči - normalno, normalni.

Jel/jer i tužan odabir padeža i rodova u rečenicama to nije - iskreno da ti kažem mislio sam da je čovek jedan od gastarbajtera u hAustrijU, oni tako pričaju i gomila ih se tim radnjama bavi (astrologijom, NE dvogodišnjim "izučavanjem" homosexualnosti odlaženjem na gay chat...)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342099#p2342099]tasa napisao:[/url]covek je sve opisao onako kako jeste odnosno to je slika celokupne nase populacije gde god je zatekli :tuga:
ja krenuo ozbiljno da odgovorim na ovo, pa sam odustao, jer znam da ce biti pointless... :roll:

nego, odoh na krstaricu da se druzim sa akademskim svetom, koji diskutuje samo o smislu zivota... :kosa:
Korisnikov avatar
By Herald
@Mars

Astrolozi uglavnom ponavljaju ko papagaji sto su procitali iz knjiga, ko popovi iz biblije a u praksi nula. To je bar lako provaliti, ako se ne ostvari 90% onog sto kazu znaci da su lazovi. I popovi isto mashu biblijom i govore u ime Boga, a uglavnom seju smrt, silavanja, lazu, kradu....
Korisnikov avatar
By Mars
Jel si ti pogledao ostatak sajta?

Može li homoseksualac voleti jednog čoveka?

...

Istina o Gay populaciji

Napisao sam astrološku knjigu "Istina o gay populaciji" tokom 2004 godine. Ova knjiga je izazvala veliko oduševljenje jel sam na jedan teži način spoznao misteriju u astrologiji kao što je homosexualizam. Kod mnogih gejeva ova knjiga je izazvala revolt, osudu jel sam ljudima izneo pravo lice homosexualaca, bisexualaca. Homosexualci mogu osporavati da to nije tako ali u praksi se ipak videlo da jeste. Potvrda toga su i ljudi koji vide homosexualce upravo kako sam izneo. Ne bavim se niti me interesuju homosexualci, taman posla da bih se sa njima družio ili da bih bio kull za homosexualce ili da bih svoja leđa podmetnuo u zaštitu njih. Njihov je izbor pa nek se izbore sami. Moja namera astrološkog istraživanja je ipak bila da na jedan astrološki način saznam, kako se u astrologiji vidi homosexualizam.

itd
Korisnikov avatar
By Mars
Neverovatno...

HOMOSEKSUALNA KARTA

Jedna homoseksualna karta je toliko precizna i toliko daje informacije da je za neverovati. Ova karti važi isključivo za osobe koji su homoseksualci. Natalna karta koju rade astrolozi za heterosexualce, može pokazati pokaže samo da li je osoba homoseksualac ali ona ne može osobi ništa više pokazati, ne ono što interesuje svakog homoseksualca. Ne može nikakve konkretnosti da pokaže.

itd
Korisnikov avatar
By Mars
ŠTA SE VIDI IZ JEDNE HOMOSEXUALNE KARTE ?

Tačno se vidi, da li je osoba aktivna, pasivna, univerzalna?
Kada će mu ljubav doći?
Šta je privlači kod partnera?
Kada će ga upoznati?
Kako će ga upoznati?
Kompletan život kakav je vodila, kao razvoj njegovog detinjstva.
Da li će eventualna veza opstati?
Na kakve probleme će naići?
Kako da reši takve probleme?
Sve o sexualnim problemima.
Da li koristi sex za jedno veče?
Da li će oboleti od neke polne bolesti ili od HIV-a?
Da li ga partner vara?
Kakve frustracije ima i kako da te frustracije odkloni?
Kako ga društvo gleda?
Da li će biti u opasnoti?
Kako da vezu sačuva?
Od kada kreće njegova homoseksualnost?
Kakve ima strahove?
Da li zbog svojih frustracija i kompleksa se odao alkoholu ili drogi?
Kako da stekne samopouzdanje?
Kako da na najbezbolniji način prihvati svoju sklonost?
Gde da sebe usmeri?
Gde da partnera usmeri?
Kako da obogati svoj sexualni život?
Kako da pomogne roditeljima ako saznaju za njega?
Sve o njegovoj karijeri.
Kako da spase ljubav ako je počela da bledi?
Kojih ljudi da se kloni?
Da li će zasnovati homoseksualni brak?
Da li će živeti u inostranstvu?
Sve o finasijama.
Da li će uništiti nečiji život ako se bude oženio i dobio dete, kao što čine biseksualci?
Sve njegove talen

Ovo je samo delić što se kaže iz jedne homoseksualne karte. Činjenica je da homoseksualna karta je fantastična ali samo za homoseksualce i za saznanje o njihovoj sudbini, ljubavi. Za sada mi se najviše javljaju gej osobe iz Srbije (Beograd), Hrvatske, Nemačke, Holandije, Francuske i to mi je sasvim dovoljno jel su to obično osobe koji su vrlo kulturni i koji cene nečiji rad.
Korisnikov avatar
By Herald
Brutalni istinoljubac.

@Mars Jesam, pogledao sam.
Korisnikov avatar
By Blady
Zivotin nije vredan ni jednog komentara.
Vec sam pisala da ga znam licno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jao to je ona usahla polupismena tetkica koju niko nece da pumpa u ljubavnu rernicu xD
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342110#p2342110]horus. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342099#p2342099]tasa napisao:[/url]covek je sve opisao onako kako jeste odnosno to je slika celokupne nase populacije gde god je zatekli :tuga:
ja krenuo ozbiljno da odgovorim na ovo, pa sam odustao, jer znam da ce biti pointless... :roll:

...
:lol: ... :kiss:

OnT: Koga briga za Branka i njegova "saznanja"? A i slabo poznaje astrologiju, što jeste-jeste. :kafa:
Korisnikov avatar
By HPLC
Čovek našao način da skrene pažnju na sebe, da trabunja u Srbiji o homoseksualcima.

Prvo neka ode na splavove i napiše studiju ljudskog ponašanja sponzoruša i sponzora.
By Kragi
Menk malo paradoxsalno da se gomila stvari, navedenih u tekstu, zapravi ismejava na temama tipa 'romeo izlivi mozga' i sl al' zato je astrolog kreten! :lol:
pa nije paradoksalno, nego je skroz logicno. njegova pozicija je kretenska, pa i ono uoceno sto odgovara istini ne moze biti nista drugo nego kretenizam.

da slikovito objasnim: kad pomijesas tortu i govno, dobijes samo govno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!