Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
iPad 3

Kad imaš iPad 3 - imaš sve i možeš sve.

:sweet:
Korisnikov avatar
By bothways
Pozeleo bih nesto lepo u novoj 2012. godini najpre sebi, a onda i nekim meni dragim osobama.
Korisnikov avatar
By Mars
... i da se snimi što više filmova o vampirima u 3D tehnologiji.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sebi - da diplomiram
njoj - da bude srecna
drugoj njoj - da me ne zaboravi
trecoj njoj - da se sretnemo, sasvim slucajno
njima - da smo zivi i zdravi jos godina sto, da je pesme i caja i da konacno dovedu neke nove zeMske u drustvo
..
By Kragi
Sebi: da skocim sa padobranom iz aviona sa par hiljada metara :hyper:
(i da se malo uozbiljim :drama: )
Njemu: da bude srecan i voljen, jer znam da to jako zeli :)

Forumasima i forumasicama:
Zelim puno zdravlja, srece i ljubavi.
Zbog materijalista sam izostavio pare. Crknite :D

Citamo se 2012e :bye:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sebi bih pozelela mir sa samom sobom i sa svetom, to mi je najbitnije.

Hm, ostalima, svima, ljubav, toleranciju, razumevanje, srecu, da ne dobijete otkaze, da odete na zimovanje i letovanje, da kupite te i podove padove i ostale nove shitove... :kiss:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Sebi:
Da ubacim u petu brzinu... na raznim poljima. :kesa:
A može i novi super-duper kompić pre nego izađe Mass3 u martu. :awesome:

Ostalima:
Da dobiju sve ono što sami misle da im fali i urade što misle da treba - materijalno, ljubvno, profesionalno, personalno...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
sebi... malo vise kulturnog uzdizanja...a za to mi naravno treba i malko vise para...i to je to...
a drugima...ono klasicno: sve naj naj...neka se potrudi za svoju srecu ko koliko misli da treba... :P
Korisnikov avatar
By deran
pa te "opšte želje"-novac,zdravlje,sreću...mislim,to se nekako podrazumeva...

ja te želje delim u one moguće i nemoguće...

od tih mogućih,da se nekako iskobeljam do norveške,bar na pet dana... :)

od nemogućih-želeo bih da doživim prave orgije...da sam u nekoj vili,kao sultan, gde sve pršti od golotinje i seksa,i da sve to traje nekoliko dana,pa da me na nosilima iznesu od iscrpljenosti... :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337127#p2337127]deran napisao:[/url]pa te "opšte želje"-novac,zdravlje,sreću...mislim,to se nekako podrazumeva...

ja te želje delim u one moguće i nemoguće...

od tih mogućih,da se nekako iskobeljam do norveške,bar na pet dana... :)

od nemogućih-želeo bih da doživim prave orgije...da sam u nekoj vili,kao sultan, gde sve pršti od golotinje i seksa,i da sve to traje nekoliko dana,pa da me na nosilima iznesu od iscrpljenosti... :smeh:

To drugo je ostvarivije :lol:

ot:

Moje želje su SVE nemoguće.
By Glasnik
Sebi: Zagrej stolicu i diplomiraj! I lepo se provedi u Sidneju. :wundy:

Ostalima: Sve što i sebi, a to je sve najbolje. :) I naravno, više aktivizma! :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sebi želim da crknem i konačno završim ovaj život, koji mi se smučio.
:bljak:
Ostalima želim sve što i sebi želim, što bi rekla Vidovita Zorka. :krezavi:
Šalim se.
Ostalima želim mnogo novca, da dobiju na loto-u, obogate se bezočnim mahinacijama, ili na bilo koji drugi način, jer se novcem sve može kupiti - i sreća i zdravlje i ljubav i sve.
Serem se na one želje koje prizivaju ljubav i zdravlje, kao najbitnije činioce života. :pljuje:
I najzdravija i najsrećnija persona se u siromaštvu brzo razboli i unesreći.
:cut:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337127#p2337127]deran napisao:[/url]
Što je ovo nemoguće ?
Ako izuzmemo vilu i tvoj status sultana, sve ostalo preko oglasa možeš upriličiti za jedan dan.
:yes:
Pa da sve, kako kažeš, pršti od seksa.
Pederi jako vole grupni seks. Svi se sećamo one priče, koju je pre par godina ispričao jedan korisnik - pasionirani ljubitelj i učesnik svih mogućih grupnjaka, kako se na jednom zakazanom grupnom seksu u stanu u jednoj beogradskoj opštini, pojavio i učesnik sa gipsom na nozi.
Ni gips ga nije sprečio da učestvuje u orgiji. :invalid: :bj: :fuckbed: :fist: :federi: :flasher: :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337294#p2337294]*deni* napisao:[/url]...jer se novcem sve može kupiti - i sreća i zdravlje i ljubav i sve.
Serem se na one želje koje prizivaju ljubav i zdravlje, kao najbitnije činioce života. :pljuje:
Bravo, Deni.

Treba dosta hrabrosti, zrelosti i poštenja pa da se ove velike istine prihvate.
Korisnikov avatar
By horus.
sebi zelim:

- usavrsavanje znanja japanskog na "fluent" nivo...

- da napokon, pocnem da ucim korejski...

- odlazak u japan, barem na godinu dana... (a lepo sam mogao da pozelim mir u svetu, vise je ostvarivo)... :gotika:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337294#p2337294]*deni* napisao:[/url]
Ostalima želim mnogo novca, da dobiju na loto-u, obogate se bezočnim mahinacijama, ili na bilo koji drugi način, jer se novcem sve može kupiti - i sreća i zdravlje i ljubav i sve.
iz denija progovara Hesseov duh :radosnice:

".. Novac nije nista, moc nije nista. Mnogi imaju i jedno i drugo, a ipak su nesrecni. Lepota nije nista, video sam lepe muskarce i lepe zene koji su bili nesrecni uprkos svojoj lepoti. Ni zdravlje nije sve; svako je zdrav ko se tako oseca; bilo je bolesnika punih volje za zivotom koji su je negovali do samog kraja, i bilo je zdravih koji su venuli muceni strahom od patnje."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!