Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Susret je bio, ako sam dobro razumeo, slučajan i kratak.
Ne verujem da će ostaviti neke trajnije posledice na deranovu psihu.
Nije prijatno, naravno, ali šta se može - od kud znamo sa kim ćemo se sve u životu slučajno sresti ?
siguran sam da trajnih posljedica na psihu dotičnog forumaša biti neće.
za ignoriranje dokaza o nečijoj pedofiliji je potrebna naročita psihološka čvrstina!
kojom se ja ipak ne mogu pohvaliti, ali kako ovo nije topic o tome sto bih ja ucinio da upoznam pedofila, to nije pretjerano vazno. :andjelak:
Hmmmm, vidim da otvaraš pitanje da li je taj forumaš prijavio nadležnim organima išta o svome saznanju.
Pa ne znam, on piše da se slučaj odigrao u inostranstvu, možda i jeste prijavio, o tome nije pisao.
Ostaje nam da sačekamo da nam taj forumaš eventualno opiše i ostatak priče.
:yes:
Možda mu je u interesu istrage sugerisano da za sada ne priča javno o detaljima ovog nemilog slučaja.
:eureka:
Popeye napisao:siguran sam da trajnih posljedica na psihu dotičnog forumaša biti neće.
za ignoriranje dokaza o nečijoj pedofiliji je potrebna naročita psihološka čvrstina!
kojom se ja ipak ne mogu pohvaliti, ali kako ovo nije topic o tome sto bih ja ucinio da upoznam pedofila, to nije pretjerano vazno. :andjelak:
dakle,osuđen sam...

zlo je samo što se ja ne osećam krivim-osećam se grozno,ali ipak ne krivim...

nisam prijavio,a to je bilo pre četiri godine...

ne znam ni kako bih to izveo-odeš na piće sa nekim,poznaš ga pola sata i nakon toga pališ kod policije i kažeš-zvinjavam se,onaj čovek je pedofil...i to sve van zemlje,na godišnjem...

i važno je popaje šta bi ti uradio-u onoj temi si napisao da je prekompleksna,da bi sam dao zadovoljavajući odgovor...

dakle...?
Always do what is right, because it is right.

naravno da ja sada mogu suditi iz pozicije naknadne pameti, ali to ne znaci da je presuda pogresna. :D
i naravno, nezahvalno je da ja sad zamisljam sto bih uradio, jer zvuci defoltno fejk, al sam prilicno uvjeren da ne bih odšutio cijelu stvar there & then. štajaznam, imam dobar track record kada je rijec o brzom reagiranju u kriznim i neugodnim situacijama. vjerojatno jer znam staviti emocije na stand by, sto onda ima neke druge negativne posljedice. no fakat sam uvjeren da bih definitivno učinio nešto, a ne ništa.

ne brini, ima i gorih :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Penn_State ... se_scandal
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!