Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By starky
Iz dana u dan mi se potvrdjuje cinjenica da se ovaj virtuelni svet pretvara u svet mrznje,zlobe i pakosti.
Milioni ljudi kruze drustvenim mrezama,lazno se predstavljaju,lece svoje frustracije i tako svoje nezadovoljstvo privatnim zivotom prenose i na ovaj vid komunikacije.
Moram priznati da se i na ovom forumu desavaju iste stvari.Ovde vas vecina ljudi ceka da napisete makar jednu jedinu rec,kojoj ce oni naci manu i objasniti vam zasto ona nije dobra.
Pojedinci,sta je sa vama?Jel vam je toliko sjeban zivot da ne vidite trunku svetla,i kao cilj imate samo jednu stvar,a to je da sto veci broj uvucete u taj mrak i nezadovoljstvo.
Nekada je na ovom forumu bilo stvarno zezanje,ali ovo danas je grozno,pa me ne bih cudilo da i ja vremenom prestanem da ga posecujem iako ima mnogo meni dragih ljudi ovde,koje znam,a i onih koje ne znam.

Znam da nisam ni prva ni poslednja koja otvara ovakvu temu,nisam bas ni sigurna da je ''neka'' tema,ali ja sam ovo morala da napisem jer sam i ja deo ovog virtuelnog sveta(a i forumskog),pa samim tim se i trudim da mi i u njemu bude lepo,kao i da ga ucinim lepsim.

:peace:
Korisnikov avatar
By Blady
:up:

i mrznja, ljubomora, posesivnost...

PLus - Najgore mi od svega, kada te ubedjuju u svoje lazi, i jos sebi veruju :lol:

to nema nigde.... :lol:

Za mene je too much postalo.
Isto se razmisljam da prestanem sa forumasenjem.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ja na ovu temu ne smem početi pisati, rasplakaću se.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@starky: Na ovo si mislila? pa nisi se bas ,,osrala" kao sto u sms-u stoji. :)
Bice da si veoma u pravu....
setimo se slucaja Garbo, slucaja Norma Jeane

e sad
to je lazno predstavljanje

ali 10x bezobraznije lazno predstavljanje je ,,ja sam dobar covek, samo sam neshvacen/a" sindrom

ne znam za koji kurac vecina pokusava da progura pricu kako nije cak ni pozlacena, vec ZLATNA, kada ljudi mahom poznaju jedni druge i znaju ko je dobar covek, ko ''ok lik'' a ko, sto bi rekla starki, u mraku.

@starky, jos ovo: svesna si gde si, svesna si koliko je virtuelna zajednica UDOBNO i BEZBEDNO mesto za ispoljavanje svega i svacega
Bog zna da tebe ipak niko nikad nece prejebati :friends:

- NISAM SE VRATILA NA FORUM, VEC SAM ZBOG OVE DEVOJKE DOSLA DA KAZEM SVOJE. -
eto bas sad, vrativsi se nakratko, citam kako jedna forumasica cega ortaka da joj popravi komp, i uzdrzavsi se da ne citiram i ne pitam da li je to isti onaj ortak kod koga se popravljam moilni druge forumasice, fon koji uopste nije vracen, sticem jos vecu spremu za slaganje sa starki u ovom pogledu
Korisnikov avatar
By Kittrie
bas bih potrazila svoje postove u kojima slicno spominjem,
tj. pitam se sta se desava sa forumom..
a skontala sam da je i mene pogodila negativna energija,
drugacije reagujem,
upadam u diskusije sa najnebitnijim ljudima umesto da ne reagujem, bljaks, bljaks. (to kazem za sebe)
da sam bar iznervirana, da me bilo sta pogadja od toga, pa sam kao u afektu, nego jok.
eto, tako se raspisem. iz dosade. ali bar priznajem da lupetam i serem non stop.
i ne volim kad me prozivaju, ne volim.
a svi se nesto prozivaju. i svako svakog nesto proziva.
uzas zivi.

i gde god se okrenem , svi se nesto vredjaju,
tesko je procitati post bez nekih ruznih reci i ne znam ni ja sta.
covece, ja se bar TRUDIM da se kulturno izrazavam, sa dozom postovanja uvek,
a ovde je to izgleda uzasno retka kategorija.
pauzirala sam sa forumom dovoljno puta, nemam problem sa tim.

niti toliko trazim problem van sebe, vise ga trazim u sebi.
eto, ja previse cesto i lako izrazavam svako svoje misljenje, itd. bez obzira na druge ljude i to je sebicno itd. i sigurno jos zilion stvari.
a ako nesto ne podnosim to je licemerje.
a toga je na forumu.. JAO.

ma , kenjam opet. klasika.
ali nemam sta lepo reci za visemesecnu, kako bih ja procenila, losu ënergiju" /situaciju na forumu.

edit: to je i glavni razlog zasto se jos nisam zvanicno "prijavila" za forum zur.
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by ultraviolet

ja na ovu temu ne smem početi pisati, rasplakaću se.
zamišljam kako čitaš temu:

Naslov - DAČA NATAŠA

Uvodni post - DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA

DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA
DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA DAČA NATAŠA

OnT: NIŠTA ne shvatam lično, tako da mi šišti jaje. :awesome:
Korisnikov avatar
By EYA
ja nigde ne procitah ni na ovom forumu, niti na bilo kom virtuelnom mestu da neko trazi prilkom registracije da se zakunemo u bibliju da cemo govoriti istinu i samo istinu, nista drugo sem istine :smeh:
cak i da nas neko natera na takvo nesto, opet se postavlja pitanje o tome sta je za koga istina. postoje ljudi koji nemaju hrabrosti da zive svoje istine, pa ih onda virtuelno plasiraju u experimentima sa svojim identitetima, kojih i onako svi imamo bezbroj, i svi su pravi. neke od tih identiteta pokazujemo i u real life, a cim ovo napisem pocinjem da se pitam gde je granica izmedju real i virtual life-a ? sve se to stapa u jedno, kao sto se i mi sami sa svim svojim kontradiktornostima u svojoj sustini svodimo na JEDNO, iako drugima, pa cesto i sebi izgledamo ili zvucimo kao multiple licnosti.
a da smo frustrirani, o tome nema potrebe pricati. frustrirajuce je samo roditi se u svetu u kakvom zivimo, a ne jos ceo zivot provesti u njemu verujuci da je to sve sto postoji i jedini moguci nacin da se zivi, iako smo svi svesni da tek prezivljavamo od danas do sutra bez svrhe i cilja, bez dubljeg smisla zivota - koji i ne mozemo spoznati dok ceprkamo po povrsini materijalne strane sveta, bez da se *zagledamo* duboko u sebe.

vi sad nastavite da ceprkate po smecu :carica:

a, moUzete i da se igrate :grouphug:
Korisnikov avatar
By IriS
samo ću da kažem jedno: jedva čekam forumsku žurku :dance:

i poneću kokice :lol:

a ovu boljku sam pregrmela pre jedno, pa cirka, tri godine. :jazzva:
Korisnikov avatar
By starsailor
@starky :friends:

tacno kontam poentu teme, ali ... ljudi se ne menjaju a pogotovo ne virtuelno.
super ekipa je odavno otisla sa foruma.
zajednica nam je mala, sve se zna, a dozvoljavamo da nas virtuelno farbaju. ponekad mi dodje da bar nekima ovde napisem wtf??? ali to je samo u trenutcima nervoze.
kada svi cute...a i nekako svako moze da bude neko drugi virtuelno...meni samo smeta sto ljudi znaju a ipak to podrzavaju.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Lepo nam kaze Pink

''

:hvala:

Raise your glass if you're wrong in all the right ways.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by IriS

samo ću da kažem jedno: jedva čekam forumsku žurku :dance:

i poneću kokice :lol:

a ovu boljku sam pregrmela pre jedno, pa cirka, tri godine. :jazzva:
ja sam sigurna da ce na forumsku zurku doci pravi forumasi,ukoliko su u mogucnosti i da ce zezanje biti extra.

oni ''virtuelni'' jebaci,jebacice,doktori nauka,muzicki i filmski strucnjaci,lazni aktivisti i njima slicni,nece se pojaviti,jer zurka je u ''real life-u'' a ne u njihovom ''virtuelnom'',a oni se bas u tom prvom i ne snalaze. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by starky

oni ''virtuelni'' jebaci,jebacice,doktori nauka,muzicki i filmski strucnjaci,lazni aktivisti i njima slicni,nece se pojaviti,jer zurka je u ''real life-u'' a ne u njihovom ''virtuelnom'',a oni se bas u tom prvom i ne snalaze. :lizalica:
Svidja mi se ovo sto si napisala.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by starsailor

zajednica nam je mala, sve se zna, a dozvoljavamo da nas virtuelno farbaju.

kada svi cute...a i nekako svako moze da bude neko drugi virtuelno...meni samo smeta sto ljudi znaju a ipak to podrzavaju.
:up:

@starky :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Neka se svako pokaze na forumskoj zuraji :)
Jedva cekam :)
By Kragi
Diskutabilno.
Ja inace mislim da razlika izmedju virtual i real uvek postoji samo je nekad karakterisu nijanse a nekada kontrast ^^
Moj friend, psiholog, mi je npr rekao da 'kontra' psihologija obicno bude pravilo, u smislu da se npr. povucene osobe pretstavljaju kao extrovertne i tome sl.

Sa druge strane, motivi mogu biti drugaciji a shodno tome i sam nastup. Neko ce traziti decka, neko drustvo, neko samo informise, neko pise iz dosade i radi ubijanja vremena...

Uopsteno me ne zanima. Ne ulazim niti se opterecujem zbog virtuelnog lika i dela nekog Pere iz Uzica ili Zike iz Subotice.
Na kraju krajeva, svak' neka pise i bude ono sto zeli, meni ni iz dzepa ni u dzep ;)
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by starsailor

@starky :friends:

tacno kontam poentu teme, ali ... ljudi se ne menjaju a pogotovo ne virtuelno.
super ekipa je odavno otisla sa foruma.
zajednica nam je mala, sve se zna, a dozvoljavamo da nas virtuelno farbaju. ponekad mi dodje da bar nekima ovde napisem wtf??? ali to je samo u trenutcima nervoze.
meni je dovoljno da si ti jedna od tih koje me kapira,jer si dovoljno dugo ovde i znas o cemu pricam.

ali isto tako si svesna da je jedna n-tchbl,moon hunter(sad sam joj vec zaboravila nickove),pa elin i mnogi drugi bas iz ovih razloga i ne posecuju vise forum... :(

ma,ti i ja cemo se uvek skapirati,na kraju krajeva po makedonskoj liniji :mazi:
Korisnikov avatar
By Blady
^I ja cu. Mada me vecina zna :lol:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Kragi

Diskutabilno.
Ja inace mislim da razlika izmedju virtual i real uvek postoji samo je nekad karakterisu nijanse a nekada kontrast ^^
Moj friend, psiholog, mi je npr rekao da 'kontra' psihologija obicno bude pravilo, u smislu da se npr. povucene osobe pretstavljaju kao extrovertne i tome sl.

Sa druge strane, motivi mogu biti drugaciji a shodno tome i sam nastup. Neko ce traziti decka, neko drustvo, neko samo informise, neko pise iz dosade i radi ubijanja vremena...

Uopsteno me ne zanima. Ne ulazim niti se opterecujem zbog virtuelnog lika i dela nekog Pere iz Uzica ili Zike iz Subotice.
Na kraju krajeva, svak' neka pise i bude ono sto zeli, meni ni iz dzepa ni u dzep ;)
svidja mi se ovo.ali jednostavno nekada prsnem,kao danas,i posledica toga je da sam morala ovo da napisem.milion puta kazem sebi da se necu nervirati,ali jbg,zlo vreba sa svih strana.preemotivna sam za oba sveta,i stvarni a i ovaj ''virtuelni''.a jos sam i u pms-u.:doh:
Korisnikov avatar
By EYA

Diskutabilno.

vecim delom se slazem.
pa to :D
moj dodatak je: i nek svako cita samo ono sto zeli + nemojte dozivljavati licno ono sto vam se ne svidza. cak i ako su neke reci upucene direktno vama, to su samo necije reci, necije misljenje o vama, ali to niste VI - nemojte se identifikovati i svet je i dalje lep i zabavan.
By Sixto
a sto ste vi devojke tako komplikovane uvek....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!