Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Apsolutna diskriminacija.
Napravim tekst za profil na romeu. I lijepo kazem da ne trazim nikog za emotivno vezivanje, jer je to "puno posla" za koji nisam trenutno raspolozen.
Malo drugacijim rijecima, doduse.
Ono, kao - nisam emotivni bogalj, nisam razocaran u ljubav, samo sam oslusnuo svoje potrebe i shvatio da mi je trenutno najpotrebnija sloboda, prijatni i rastereceni drustveni odnosi (svi dobro znamo koliko mi pederke zahtijevamo rada, i koliko smo drame sposobne da proizvedemo. U ovo i sebe ukljucujem, naravno), i naravno - sex sa meni odgovarajucim frajerima.
Licno, ovaj pristup mi je donio upravo ono sto sam se i nadao - mnogo se bolje osjecam, uzivam u ljetu i, iako znam da zelim i da se opet zaljubim i osjetim sve one komplikacije kojih mi je trenutno pun kurac, i sve one duboke momente u kojima se osjetis kao jedina osoba na svijetu, svakako mi je trenutno, usled dvanaestocasovnog radnog dana (ako sam imao srece!) i svega par slobodnih dana mjesecno - potrebno rasterecenje.

Da kazem onako po narodski - jebe mi se.

I onda me odjednom savataju neki likovi po romeu, koji djeluju kao sektasi - govoreci mi da nisam svjestan koliko sam uskracen, i koliko je ustvari meni lose (?!) i kako cu se kasnije kajati.
Otprilike kao da time sto se ja sada "karam okolo" trosim svoje sanse za ljubav ili sta vec?

Nije to jedini primjer, ali da ne pristupim lonijevski prvoj temi koju otvaram posle ko-zna-koliko vremena - kakav problem imaju ljudi koji su "za vezu" sa ovim drugima?

ne znam ima li ovo smisla uopste.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ono kao da vise vrijedis i da si bolji covjek ako trazis nekog posebnog - a inace si kurva.

:roll:
By Sixto
Kako je vasa prica uopste dosla do tog gde oni lamentiraju o propustenim ljubavima koje si mogao imati? Treba mnoooogo price da bi se doslo do teme o sustini pederisanja, vezi ili kresovanju. Kontam da nije moralo uopste doci do tog.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislis? :smug:
Parafraziram:

- Sladak si bas, volim maljave tipove
- Hvala. I ja volim maljave tipove :) )
- A sto samo sex?
- Pa pise u profilu.
- Pa nije sve u sexu. Sex ne moze da te ispuni kad dodjes nervozan kuci - nikad kao njezan zagrljaj voljenog.
I slicno.

Da imam snage da se preganjam sa njima - objasnio bih mu da sam imao decka kog sam obozavao, i da sam cesto zelio da jedan od nas dvojice nestane jer me je iritiralo sve, osim tisine i samoce.
By Sixto
Ako si cvrst u svojoj odluci ne bi odogovorio na 'a sto samo sex'. Jasno je kakve su namere iza tog pitanja.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa pazi ti si jasno napisao u profilu da nisi za vezu. Njegov je problem što ti se uopšte i obraća.

Ja kad sam imao profil na romeu nisam ni gledao profile na kojima piše "sexdate". I iako sam napisao vrlo jasno da to ne želim, dobio sam zilion ponuda. Ja kontam da većina njih ni ne gleda šta ti tamo piskaraš.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
iskren si i pohvala za to.. osobe koje ti se javljaju sa stavom da nesto propustas ocigledno nepodrzavaju tvoj stav i posto im se verovatno svidjas sad misle da su mozda bas oni ti koji ce promeniti tvoje misljenje, sto je bezveze..

svi valjda imamo tu fazu u kojoj nam veza ne treba.. bar nisi od onih koji lazu i mazu i pise im kako traze ljubav svog zivota i ukrasavaju profil ljubavnim citatima :gotika:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ne treba se previše opterećivati oko tih prepiski, niti ih shvatati odveć ozbiljno.
Ljudi u tim prepiskama polaze od toga da je red o nečemu malo pročavrljati, pre nego što se pređe na samu stvar, pa tako, reda radi, pitaju : '' A što samo seks ? '' ako ti u profilu piše '' Samo seks ''. Da piše '' Tražim tipove isključivo sa malim mudima '', pitali bi '' A što samo sa malim mudima ? '' itd.
:gotika:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

iskren si i pohvala za to.. osobe koje ti se javljaju sa stavom da nesto propustas ocigledno nepodrzavaju tvoj stav i posto im se verovatno svidjas sad misle da su mozda bas oni ti koji ce promeniti tvoje misljenje, sto je bezveze..

svi valjda imamo tu fazu u kojoj nam veza ne treba.. bar nisi od onih koji lazu i mazu i pise im kako traze ljubav svog zivota i ukrasavaju profil ljubavnim citatima :gotika:
Upravo to - i tekstovima pjesama :doh:
Korisnikov avatar
By Srklet
nije da medju onima koji online traze iskljucivo seks nema ludjaka, ali koliko ih tek ima medju onima koji traze vezu. :egzorcist:
takvu kombinaciju histerije, paranoje, halucinacija, krpeljavosti i glupavog moraliziranja je fakat tesko naci. :shrug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by CokoladnaBananica
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Upravo to - i tekstovima pjesama :doh:
http://www.youtube.com/watch?v=9Rwbe_G1xzc

jesi se opek'o? :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Da li stvarno treba da te bude briga za to?

Bitno je kako se osecas, i kako je tebi ok.
U istoj sam fazi, tako da te podrzavam.
Bitnije su mi neke druge stvari, a ostalo, manje vise :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ok, ovo mi se uvijek desava - ne uspijem dobro da se ODrazim u prvom postu, pa onda ljudi dobiju pogresnu sliku.

Ovo je samo diskusija - isto kao kad diskutujemo o ljudima koji bacaju smece sa balkona (nije bas neko poredjenje).

Da mene ne boli kurica za stavove drugih, ne bih na profilu napisao "pazi sad ovo - PROMISKUITETAN SAM. Jer sam mlad i jer mi se moze i hoce". Nije u pitanju da se ja potresam, prosto diskutujemo o toj potrebi uglavnom totalno razguzenih pederki koje su vec ovjerile svako jebaliste i sumarak da promovisu bezuslovnu ljubav i predavanje srca svog.

Uz to, nerviraju me i one druge, sto promovisu vjernost a nizu kurce k'o djindjuve.

Sve bi ih bre podavio ponekad.
Korisnikov avatar
By Blady
@Sanja je ubola.
Ocigledno da imaju potrebu da lazu, kako sebe, tako i druge..
Mozda im predstavlja zadovoljstvo, iako su suprotno od toga.
A mozda i da ne bi bili "osudjeni" , ne zele da prihvate sebe u tom svetlu.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
E, da, apropos mog gornjeg posta. Skontah sad da jedna od pederki koje sam imao na umu nije forumas, te je sasvim legitimno prozivati ga i ispricati ovu anegdotu bez bojazni da cu izazvati forumski rat (a, kakvo odrastanje? :) )

Enivej, taj tip ima nekih.. nemam pojma. 40 i nesto godina.
Ja sam ga upoznao jos prije 5-6 godina, kad sam licno bio dosta pro-relationship nastrojen. Ono, kao, moze i samo sex samo ako mi se bas bas svidja, a nema sanse za vezu. Na stranu to sto je doticni malo slazucnuo o sebi u profilu, a i znao sam ga vec iz grada i bas mi je bio neprivlacan. Sreli smo se ispred starog grada, prosetali krug od cirka 200m in total (znaci do kraja marine sa jahtama i nazad! :roll: ) i ja sam naravno rekao da zelim da idem doma, i "da cemo se cuti". On je predlozio da me isprati, a onda me je uz put bukvalno preklinjao, sa sve onim mooooolim te, mooolim tee ( :doh: ) da udjemo u neki magacin da mi na brzinu popusi kurac. Kunem se, true story.
E sad, da li je on tu svoju proslost potisnuo duboko, da li je dozivio neku renesansu ili koji vec kurac, ili stvarno nije provalio da sam to ja (jer imam fotku na profilu, a i gleda me cesto kroz grad), ali me startuje tamo i posle nekoliko poruka mi kaze da "zna ljude kao ja, i da takvi (kao ja! :D ) obicno pokusavaju da nadomjeste kojekakve komplekse, ali da karanjem nece ispuniti nikakve praznine i da ce ultimatli zavrsiti sami i nesrecni.
U profilu mu pise "hopless romantick" :pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!