Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ne'b ja tu nista mijenjo!?

Jok ja
8
42%
Pa malo poslusam, pa se malo snebivam
2
11%
Ja slusam! Imas nesto protiv!?
1
5%
Zabole me, odo na wannabe jahtu.
4
21%
Ja sam gluvonem/a, ne slusam muziku.
2
11%
Ja sam gluvonem/a, ne slusam muziku.
2
11%
By Sixto
Ima li ovde ikog ko ume da objasni ko jos slusa ovog Zdravka Colica?

Na stranu cinjenica sto mu je poslednjih deset godina sve sto otpeva golo govno.
Gledam ga malopre, cici zena, vristi (nemam nista protiv, al radi to ocajno), ni traga ni glasa od onog Cole kakvog smo znali nekad. Usce je reciklaza bine koju koristi vec pet godina, a igracice su ... hmmm... let me put it this way... Lokice za njih su MTV!

Dakle, ko jos slusa ovog mucenog Colu zivota vam objasnite?

Slika
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne slusam ga...ono, kao...da shizim za njim...ali volim poneku pesmicu...msm, niko ne moze da kaze da Chola nema dobrih pesama...
Korisnikov avatar
By Blady
Ne slusam ga, znam neke pesmice od ranije koje su pevljive.

Ne znam ni ko ga slusa, a ni ko cici za njim.
By Sixto
Ma rani radovi su mu ok. Al ove sevdalinke koje mu pise Djordje Balasevic sa nakaznim rimama su za prevrnuti se! :lol:

A i kako vreme prolazi kako se femka, kontam da je 'iz preduzetje'!
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sixto

ni traga ni glasa od onog Cole kakvog smo znali nekad
:lol:

tragedija! doista, što se dogodilo da u prethodnoj deceniji bude bačena sjena na jedan cijeli veliki, genijalni, prijelomni umjetničko-muzički opus ovih prostora?! čola je fakat uvijek bio vizionar; toga se uvijek sjetim kad slušam njegov slavni hit 'pusti pusti modu', u kojem je još prije nekoliko desetljeća vizionarski oštro istupio protiv manije potrošačkog društva.

u prijevodu: zdravko čolić je uvijek bio irelevantan mlitavi mejnstrim. valjda se zato i mlitavci uzrujavaju zbog nestanka 'čole kakvog smo nekad znali'. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja znam neku pricu da je bio sa jednim astrologom. Ali ne verujem u to.
Tj ne verujem da je bio sa njim, a verujem da volim muskarce.
Korisnikov avatar
By Burak
Čolu je upropastio Bregović kada mu je na albume počeo gurati svoj treš tipa Afrika paprika moja štikla, cela tuzla jednu kozu muzla...
Inače, čola od onoga Oko okano konstantno doživljava sve gore i gluplje albume..
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Popeye

tragedija! doista, što se dogodilo da u prethodnoj deceniji bude bačena sjena na jedan cijeli veliki, genijalni, prijelomni umjetničko-muzički opus ovih prostora?! čola je fakat uvijek bio vizionar; toga se uvijek sjetim kad slušam njegov slavni hit 'pusti pusti modu', u kojem je još prije nekoliko desetljeća vizionarski oštro istupio protiv manije potrošačkog društva...
Borio se protiv velikih brendova, da bi na kraju posrnuo pred nekakvim deterdžentom i načisto se predao (i prodao) vražjim silama konzumerizma. :sigh:
By Sixto

tragedija! doista, što se dogodilo da u prethodnoj deceniji bude bačena sjena na jedan cijeli veliki, genijalni, prijelomni umjetničko-muzički opus ovih prostora?! čola je fakat uvijek bio vizionar; toga se uvijek sjetim kad slušam njegov slavni hit 'pusti pusti modu', u kojem je još prije nekoliko desetljeća vizionarski oštro istupio protiv manije potrošačkog društva.

u prijevodu: zdravko čolić je uvijek bio irelevantan mlitavi mejnstrim. valjda se zato i mlitavci uzrujavaju zbog nestanka 'čole kakvog smo nekad znali'. :lol:
Serduchka, ako je nesto mlitavo na ovom forumu to su tvoje DD korpice ma koliko se znojila i bicikle gurala.
Nasla si pogresnu crkvu gde ces klanjati... produzi daljeeeee, produzi daljeeeee... :peva:
Korisnikov avatar
By Srklet
a tek ova razarajuće subverzivna analiza titovog kulta ličnosti :peva:

''
Korisnikov avatar
By horus.
''

ne znam kako s ovim nije postao planetarno poznat... :nerd:

ont: :barf:
Korisnikov avatar
By 2kune

toga se uvijek sjetim kad slušam njegov slavni hit 'pusti pusti modu', u kojem je još prije nekoliko desetljeća vizionarski oštro istupio protiv manije potrošačkog društva.
čini se ipak da u pitanju nije bilo sociološko promišljanje bliske budućnosti već više pederska intuicija odnjegovana po beogradskim javnim wc-ima... naime, rečeni hit nije oštro vizionarski ustao protiv potrošačkog društva u povojima od propadajućeg socijalizma, već je cigansko-proročanski najavio veliku pobjedu domaće turbofolk kulturološke paradigme nad modnim centrima vascelog svijeta...
Korisnikov avatar
By Srklet
i gdje su čoli danas takve pjesme?! šok i nevjerica.
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Ima neke ok pesme, ali je on covek meni toliko iritantan da ja jednostavno ne mogu da ga gledam i slusam ni 3 minuta (on je meni tako grozan bio da nisam mogla njega da gledam :smeh: )
Vidim da je masa ljudi otisla, sto je najgore - masa mladih ljudi.
Ja vec dve nedelje pokusavam da od svojih prijatelja koji su otisli na koncert saznam sta vide u njemu, ali bezuspesno.

+ ubedjen sam da je gej.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, ne znam, kune, nekako mi nategnuta ta interpretacija...

Ja, pak, mislim da je Čola predosetio prodor metroseksualnih trendova i prvi se protiv toga pobunio.

Naravno, moćnim glasom i još moćnijim tekstovima se eksplicitno i žustro borio protiv toga, ali je i svojim imidžom želeo da ukaže na opasnost koja našim narodima i narodnostima preti od muškaraca negovane kose, koji nose šljokičaste sakoe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja tek sad videla ovu temu a malopre napisah kako volim kako covek peva :lol:

Lm, ja volim kako peva, ne mogu da kazem da ga aktivno slusam, ali ima par pesama koje volim.
By LeDeNa_
Slusa starija generacija tipa neki koji imaju pedesetak godina loool.

Ja ga ne volim ali ipak je uspeo da ga zavole mnogi pa cak i neki mladi.

Iskeno, nemam nista protiv njega.Kad ga vidim prebacim kanal i to je to.
Korisnikov avatar
By Hys.
E, da, i "svadbarskim sokakom" mi se bas dopada.
By Sixto
Originally posted by Hys.

E, da, i "svadbarskim sokakom" mi se bas dopada.
Tu vrstu tekstova kad cujem iz njegovih usta pomislim al mu je balasevic utero sunce ti!
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Dzelajza Rouz

Jao, ne znam, kune, nekako mi nategnuta ta interpretacija...

Ja, pak, mislim da je Čola predosetio prodor metroseksualnih trendova i prvi se protiv toga pobunio.

Naravno, moćnim glasom i još moćnijim tekstovima se eksplicitno i žustro borio protiv toga, ali je i svojim imidžom želeo da ukaže na opasnost koja našim narodima i narodnostima preti od muškaraca negovane kose, koji nose šljokičaste sakoe.
yap... osjećao je on svako malo prodore metroseksualnih trendova... a najviše oralno... :mirnatetko:
ne, Vaša interpretacija ne drži vodu jer bi tako uzrokovan metroseksualizam brzo izgubio svoju stilsku konzistenciju i stalnost... Čola nije Oliver Mandić...
Korisnikov avatar
By Incubus
Ima ona stvar rade crvi u krvi a ritam te mrvi hc old skul
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Na tebe sam kivan
Dođi mi na divan
Šta ćeš tu, na Windowsu

Priča mog života. :sigh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
joj, dzej ar, sve uzdah za uzdahom.

maybe this will help a bit:
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!