Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Licno ne idem, jer je moja generacija u fazi hvaljenja cije dete ima obilatiju stolicu i razmene recepata protiv grceva.
By Ulix
Ne idem. Oni koji su mi zanimljiviji, sa njima sam u kontaktu. Ostali me ne zanimaju.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nas desetak [ijemo u pravilnim vremenskim razmacima od po nekoliko meseci, i meni je to sasvim dovoljnot
ako ce biti jos koju godinu
nije me briga.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ne, zato sto se ja nisam druzio sa ljudima iz odeljenja, bas nimalo. (Postoji po jedan izuzetak iz osnovne i iz srednje, sa njima sam jos u redovnom kontaktu.) Tako da, to sto bih ih video ponovo mi ne bi pricinilo neko zadovoljstvo ili sta vec...
Korisnikov avatar
By Srklet
no way, imam pametnijeg posla.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam isao ni na "premijeru" mature. ne volim te glupe svecanosti, na kraju se sve pretvori u prepucavanje ko je dosao u skupljem automobilu, ko ima skuplje odelo i tako ta sranja (bar u mojoj skoli) a to mi u zivotu ne treba.

i ono "to nam je poslednje zajednicko vece :'(" :barf: koga zelim da vidim videcu ga opet, koga ne zelim ne moram ni tad da ga gledam.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ne!!!

Svake godine organizuju neka okupljanja, ali meni je sve to jako glupo. Ljude koje želim da vidim, i koje volim, viđam kad poželim...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
idem.

em sam imala super razred, em je jako lepo iskustvo. budemo mnogo veseli i puno djuskamo i smejemo se i ponasamo se kao da smo juce izasli iz klupe.

zanimljivo mi je da se sretnem sa ljudima sa kojima inace nisam u kontaktu, jer su mi svi oni dragi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pojavio sam se na 10 godina mature i bilo je ocajno
Korisnikov avatar
By Darling
Nismo se organizovali za 5 godina, ali za 10 jesmo i bilo je super, svirao je R'n'r bend :love: Posle zurke u restoranu smo otisli u diskoteku, djuskali, zatim svratili do moje kuce, uzeli gitaru i otisli na plazu :love:
Bila sam najzapazeniji transformers, jer sam u srednjoj bila dugokosa, cupava i dronjava metalka :awesome:
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Nisam provodio slobodno vreme sa njima ni dok je trajalo skolovanje, ne vidim razloga zasto bih to sad menjao. Ta "prisilna" prijateljstva me nikad nisu privlacila.

Tako da, odgovor je - ne.
Korisnikov avatar
By Mage
Nisam išao sada za 5 godina pošto nisam u Srbiji. Ali da jesam, verovatno bi otišao, iako nisam ostao u kontaktu ni sa kim. Mislim, bilo je lepih trenutaka u srednjoj...

A što se osnovne tiče... pu pu daleko bilo!
Korisnikov avatar
By m..
jok, nisam isla ni na maturu. a onda kad je bilo 6-7 godina, pojavili se njih troje koje je ozbiljno odlepilo u medjuvremenu, sentimentalni ortak i ja. sad je taj ortak u inostranstvu na masteru. mislim wtf s kim da idem. vidjam njih par koje mogu da svarim onako, kad se setimo.
Korisnikov avatar
By Dina
Nisam isla dosad. Nekako mi te godisnjice matura lice na takmicenje sta je ko postigao u zivotu a to su ona spoljna merila uspeha koja mogu biti skroz netacna. Tako ce onaj ko ima decu, brak, dobar posao biti smatran uspesnim a onaj ko nema decu rizikuje da padne u depresiju od silne hvale dece i slika koje se pokazuju. Tako se desilo Mazi kad sam ja govorila da ne ide na godisnjicu mature nije hteo ni da me cuje a kad se vratio nekoliko dana nije mogao da se oporavi... Ja nisam bila, te ne mogu da kazem da li godisnjice kod mojih tako izgledaju, mozda nekad i odem (kad mi spoljna merila uspeha budu jako dobra, za svaki slucaj ;) ). Ipak mislim da nikad necu otici, to mi je nekako verovatnije... Taj period mi je jako lep kakav je bio tada ali to je davna proslost. Vise volim da se tih ljudi secam kakvi su bili nego da sad ucestvujem u nekim takmicenjima i analizama sta je bilo posle.
Korisnikov avatar
By bothways
Bio sam pre par nedelja na petogodisnjici velike mature. Bilo je fino.
Nemam nista protiv takvih okupljanja. Bar vidim neke ljude koje inace ne stizem da vidim.
Korisnikov avatar
By Torry
ne, ne zanimaju me takva okupljanja
Korisnikov avatar
By mikeli
jedva sam pre par godina, otisao na 10 god, i verujte, bio je provod ,,,,
ipak smo bili 8 godina zajedno ,,, oa nezaboravlja se to ,,,,
a sad, ostanu retki u kontaktu, sve je put odveo na sve cetri strane sveta ,,,,

takva druzenja se nepropustaju !
Korisnikov avatar
By mOwbid
Originally posted by Zen

:wow:

sad ce mi to! za 4 godine :lol:
idem idem :trep:

ni sa kim nisam u kontaktu od njih, jako me zanima ko sta radi i kako su :) iako ne volim taj razred.
Korisnikov avatar
By blenta
povedi anahedonju kao muza
a ja cu vam dati slike najmladjeg brata za novcanike :D
Korisnikov avatar
By blenta
dogovoreno

ja sam bas kontao sledeci put da umastim ruke motornim uljem
i da nateram drugaricu da se ne oceslja i dodje sa mnom
u nekim aljinama sa cvetovima i iskrzanim lakom na noktima i tako :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jedini razlog za otici na takvo sto bi bio networking.

Nisam sa njima komunicirao ni kad je trebalo, why now. Josh mi samo fali da krenu da me zovu po svadbama, decjim rodjendanima i tim ostalim fuj fuj dogadjajima.

Avaj, posto imam skoro kompletna odeljenja iz osnovne i srednje na fejsbuku, vidim da bi samo gubio vreme :shrug: Za sad.
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Ulix

Ne idem. Oni koji su mi zanimljiviji, sa njima sam u kontaktu. Ostali me ne zanimaju.
mada cu verovatno ici na desetogodisnjicu,
nostalgija i te gluposti
Korisnikov avatar
By Berserker
Bio sam 11.06. na proslavi 5 godina mature
Spremio sam svima poklone, jer sam osećao da im nisam uzvratio, odnosno da sam ja negde pogrešio...
Razredni je odlepio na poklon, i još nekoliko ljudi, što mi je veoma ulepšalo veče.
Uopšteno jedino jedan lik me hejtuje od tih 25oro...

Iskreno nadam se da ćemo se još viđati... :) :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!