Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sedeli juce nas cetvoro u kaficu nekom u basti (kako ne volim to basta kad nema veze sa bastom al jbg) i prilazi nam neka zena nasmejana, najobicnije obucena, i kaze "POBEDIO PARTIZAN!", prilazi nam do stola i krece da uzima svacije polu-puno pivo i ispija u jednom cugu svacije do kraja :lol: mi smo bili previse odusevljeni da bi je zaustavili :lol: i dalje sam pod utiscima.

imate vi neku takvu pricu?
By Paris
O da, pre nekoliko godina na ulicama ludnica, vaterpolisti postali prvaci necega (sveta ili Evrope, mozda zlato na OI, ne secam se).

Saobracaj zatvoren, navijaci urlaju,a ka meni ide jedna zivotinja sa pivom, mrtav pijan, nabildovan, oznojen, celav (cisto da ga zamislite) i pruza mi pivo da popijem i ja u cast pobede. Ali, avaj, ja ne pijem :radosnice:
Sva sreca sa mnom bila drugarica koja je zgrabila pivo i popila gutljaj cisto da ne bismo dobile batine :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
koji pacijent.

hvala bogu, pa uvek pijem gusti sok.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Hiljadu ljudi - hiljadu ćudi

Hiljadu žena - dve hiljade sisa :smeh:

p.s. osim, ne daj bože...
Korisnikov avatar
By Blady
Da :)

Stojimo na bulevaru i pusimo frulu ( :joint: ) i pricamo..
Prilazi nam starica u nekom hipi fazonu, ima ranac sa listicem marihuane, zena oko 70 godina.. Prolazi pored nas, zastaje... okrece se i prilazi :)
Kada nam je prisla samo je rekla : "Ja sam Mara marihuana, nacifront bulevar, mogu li i ja sa vama?
Mi smo joj dali frulu, i umrli od smeha :smeh:
Evo i sada kada se setim, smesno mi :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
vise se pronalazim u ulozi te zene, nego u ulozi normalnih :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni na tu foru u zemunu jedna likusa uzela celu kutiju cigara..

na stanici ja i devojka i cekao jutarnji i prilazi likusa i trazi cigaru.. ja joj dajem, a my devojka okrece ocima i nesto kao "vidi je kolika je, silovace nas istovremeno"
i ova taman napravila korak, verovatno je cula moju devojku, vraca se i iz ruku mi otme celu kutiju :iskolacen:

plakalo mi se posle toga, posto nijedan kiosk nije radio.. pokusala sam da menjam cigare za devojku, ali nije uspelo :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bivsi decko me je prodao grupi bajkera za dva piva :)

fun!
By Speculum Columbae
Ja bih je pljunuo u lice prostakušu odvratnu i tužio birtiju sa sve baštom.
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Kakva kurvacetina jugomasonska, naterao bi je da vrati pivo:domino:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Znam priču o liku koji je jeo tuđu Jafu, al' o tome drugi put. Mnogo mi se spije....
Korisnikov avatar
By Torry
...u moje grudi
veceras gleda
a ja jos igram samo za
za tvoje oci.....:colorado:
By Hans
...U moje grudi...večeras gle-e-e-e-eda, a ja još igram...i igram... Ova pesma ima osam stihova ali je alfa i omega svake diskoteke. :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
....hiljadu kita, a dve 'iljade jaja.

Off, ali morala sam :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
neki after kod nekog, ne znam skoro nikog, EYA organizovala (dovoljno je to reci :lol: )..
i neka riba i ja zavrsimo u kuhinji da bih rekla:
ja: e da nisi ti ono bese ............ ?
ona se smeska, smeska, menja temu..kaze kako me zna.
ja: pa da, ti si ......, poznata si mi.
ona: ma mi smo zivele zajedno, ti si kaca !! (krece da me izgrli najstrasnije, ja sta cu jadna..)
ja: jesam kaca, ali nismo zivele zajedno.
ona: ma jesmo bre !!
ja: ne nismo, secala bih se..
ona: ma zivele smo bre, sta ti je , nisam luda !! (i tako u krug jedno 10 puta..)
...
kraj spike:
ona: ja nisam vise ......., sad se zovem (musko ime).
ja: kul, kul. :D
i onda je nastavila da me nesto nogom pipka dok smo sedele i tako to, mO zna. :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ee, da..
pre koju god. vodim ja svog ex bf na gay zur da mu pokazem kako su to ok, normalni ljudi, a ne sodoma i gomora..
kad prilazi nepoznat lik, hvata me za dupe i kaze nam:
- e steta sto niste dosli 5 min. ranije, posmrkali smo ceo sto kokaina. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Kittrie
underground, leto..
sankerica predrogirana, gomilu pica koje sam narucila pruza meni da nosim sama, osoblja nema..
prolazim kroz guzvu,neka riba korakne unazad naglo, lupi na posluzavnik sa picem i sve se prospe po meni, nekoliko kapi odu na nju (ona je ispred). pocinje da se dere najstrasnije, izvaljujem da je mortus pijana, ja kao "e jbg, sestro, guzva je, sry", ona i dalje vristi i ja samo klimam glavom i odem.
nakon 5 min meni "neko" (aka pijana riba) na glavu isprazni 0.5 L piva, , ja POTPUNO MOKRA, SVI se okrecu i gledaju u mene,.. samo se nasmejem sama sebi, SVI i dalje bulje (totalna filmska scena), oce moji da je uvijaju, tuku, obezbedjenje da je izbaci, moja ex trci od coveka do coveka i prica: "KACU SU NAPALI", :lol: , smirujem ih.. i tako.. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Išli mi tako pre neku godinicu kolima iz NS kod babe na slavu u selo po imenu Bačko Gradište, sestra vozi, ja pored, kad na izlazu iz NS-a uočim ja kraj puta 2 zgodna stopera, drže u ruci karton sa natpisom BG. Ne znam zašto, ali ja sam pomislio da to BG znači da idu u Bačko Gradište i kažem sestri da stane. Ona stane, mi ih pokupimo i tek kad sam ih pitao da li i oni idu na slavu u Bačko Gradište, saznali smo da idu za Beograd. Istovarili smo ih tada iz kola, uz izvinjenje, a oni su sigurno mislili da smo ih zajebavali, a nismo.
:auto:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ovo me podseca na moje - "bg-bogatic" :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Anhedonie

prilazi nam neka zena nasmejana, najobicnije obucena, i kaze "POBEDIO PARTIZAN!", prilazi nam do stola i krece da uzima svacije polu-puno pivo i ispija u jednom cugu svacije do kraja :lol:
ladno bi joj reko da imam sidu... :nokti:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Paris
... ka meni ide jedna zivotinja sa pivom, mrtav pijan, nabildovan, oznojen, celav (cisto da ga zamislite) ...
sto se to meni nikad ne desi :hypno: :( :placko: :rida: obozavao bih ga, mame mi
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Kittrie

ee, da..
pre koju god. vodim ja svog ex bf na gay zur da mu pokazem kako su to ok, normalni ljudi, a ne sodoma i gomora..
kad prilazi nepoznat lik, hvata me za dupe i kaze nam:
- e steta sto niste dosli 5 min. ranije, posmrkali smo ceo sto kokaina. :iskolacen:
kako sam ovaj post preskocio???
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!