Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam se desavalo ili ste vi skloni tome da, kada odete kod nekoga u kucu, pusite cigarete svog domacina, iako imate svoje u torbi?
Ja nisam pusac i nisam se sretala sa ovim fenomenom iz prve ruke, tek sam juce cula za takav 'poduhvat' i bilo mi je krajnje cudno... Prvo, zasto bi neko pusio tudje cigarete, ako vec ima svoje... a drugo, zasto bi se neko zbog toga ljutio i smatrao to za zloupotrebu gostoprimstva, ako vec gosca srce kafu koju nije donela (a sigurno je ima kod kuce :lol: ).
I da, sa li su vama cigarete na listi robe siroke potrosnje ili na listi luksuznih proizvoda za licnu upotrebu?
By Hans
Ne pušim cigarete po kućama. ;) Njih ne. Ne pušim inače. To mi je fuj kao i grickanje noktiju. Jednostavno, ružna navika.

U to ime... :)

''
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mega-odvratno, i pusenje i ponasanje i sve ostalo u vezi s istim. :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pojma nemam. Ne pusim..

Ali ako domacin ponudi zasto bi to zaboga bilo cudno?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jok, pusim svoje. Eventualno ako me ponudi nekim zanimljivim cigarama ili cigarilosom onda uzmem ali ovako obicne cigare jok.

Mada to menjanje cigara ume meni da prija al kad mi se pripusi drugacija cigara onda ne idem kod komsije da pusim komsijine cigare nego kupim druge neke.

Komsijine cigare su sladje, srpska posla.
Originally posted by Wilhelmina

I da, sa li su vama cigarete na listi robe siroke potrosnje ili na listi luksuznih proizvoda za licnu upotrebu?
Moj mozak kaze da su ovo drugo al maj adikshn kaze ovo prvo :shrug:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ma ne idu ljudi po kucama da puse nego da se druzhU...

Ovo ako te neko ponudi, to isto kao da te ponudi kafom. Ono ako ti se pushi/pije, pushi/pij.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ako pusim, onda cu poneti svoje cigariluske...ako ne pusim, necu pusiti ni tudje...

(ovo pusim/ne pusim su moji periodi... :awesome: )

kad mi neko dodje u kucHu naravno da moze da pusi(moje cigarete), pije(moje pice hahaha), jede sta god ocHe(od moje hrane :smeh: )... (pustam cak i u wc :awesome: :lol: )
By alexandermagic
Uvijek pušim svoje cigarete, dozvoljavam da se netko istima posluži s tim da prvo pita.

Inače me nerviraju osobe koje ostanu bez cigareta, pa ih uhvati nikotinska kriza, pa se snebivaju da ju zatraže, a na licu im se vidi da "krepaše". Pobogu, traži!!! :shamar:

Što se tiče posljednjeg pitanja, moj stav nervira neke osobe, ali ja ono što trebam/želim/hoću nikad ne posmatram kao luksuz, ma koliko da košta.
Korisnikov avatar
By *deni*
U neko otmenije vreme, na nekim otmenijim prostorima, običaj je bio da domaćin, uz čaj, kaficu i kolačiće, ponudi gosta cigaretama, koje stoje u posebnoj kutiji.
Mislim da je i tada vladalo nepisano pravilo da gost neće uzeti, pa pušiti cigaru za cigarom iz domaćinove kutije, već da će se zadovoljiti sa jednom do dve ( eventualno tri ) , a zatim nastaviti da puši svoj duvan, ako mu se i dalje puši.
U savremenim uslovima današnjice, posebno na našim prostorima, nije običaj da se gosti nude cigaretama iz posebne kutije, niti da se uopšte nude cigaretama, kao deo gostoprimljivog ugošćavanja, u koje spadaju kafa i sok, na primer.
Nikad se nisam '' grebao '' za cigarete, a za tuđe se laćam samo ako budem ponuđen.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kako ti pusaci imaju kompleksan sistem bontona i pravila ponasanja u vezi tih cigareta...treba neko da napise tu knjigu jer se ocigledno ne slazu oko nekih stvari koje su im dovoljno bitne da bi se 'zamerali' malo oko toga...

...te da li je u redu ili nije pusiti u nepusackoj kuci...te da li se puse tvoje ili moje cigarete...te nemoj mi uzeti prvu, nemoj mi uzeti poslednju...ali cu te ponuditi svakako....te ko tu kome treba da zahvali kada upali cigaretu i zasto....

...a najveci BLAM ako slucajno okrenes naopacke pa pokusas da zapalis filter...mos' misliti!

ne bih se ja tu snasla sve i da hocu da se pusim na nos i usta
By Kragi
Desavalo mi se da neko insistira da od njega uzmem cigaretu i onda kao zapalim, al' iskreno ne mogu svasta ni da pusim :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne,cak i kad nemam(retko),ne mogu da pusim druge cigarete.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja pusim...i uvek imam svoje cigare...ako mi se bas desi da nemam uzimam samo od jako bliskih ljudi...tako da odem kod nekog i pusim tudje, a imam svoje...ne daj Boze...
Imala sam drugaricu koja je pusac, al kad god dodje kod mene nema cigara i uvek mi popusi po pola kutije...par puta sam istolerisala, ali sto je previse previse je...ne dobijam ni ja cigarete za dz...mrs !
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne pusim cigar :nono:
Znam po mami kad joj se neko uhvati za cigare(a da ona nije ponudila) poludi....to joj je najveca uvreda :lol:
Meni je fenomen kakvi su pojedini pusaci kleptomani(maznjavaju upaljace).... Tata ima jednog druga koji kad god dodje drpi mami upaljac :smeh:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Ako se ponudi, sto ne uzeti?
Ali nemam takav obicaj. Deda pusi neki odvratni Best, ujna tanke, tako da ni ne mogu.

Jeben je osecaj ispijati kafu i pusiti ... cigaru... :drkanje:
Korisnikov avatar
By badu
Ljudi zakomplikuju i najjednostavnije stvari.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!