Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Za svaki rad je potreban novac, Nisam nikakav čudotvorac i ne posedujem nikakav čarobni štapić pa da mogu raditi i izvući nekoga. Za svaki rad je potreban određeni novac jel se sa tim novcem kupuju određene rekvizite, pali se, pepeo se uzima od paljenog novca, radi se. To je čitava procedura. Liječnik koji liječi nekoga on ima svoju proceduru a ujedno i svoje troškove koje naravno mora naplatiti. Tako i ja. Ja da bi nekome skinuo magiju ako je ima, moram kupiti, putovati, ići na razna mjesta a to košta. Mijesta ni malo nisu prijatna jel se na tim mijestima može dogoditi da imam veoma neprijatnih situacija a bogami i da budem kažnjen, pretučen. ja ne sedim kući i ne govorim biće sve u redu jel neće jel 40 dana koliko radim nekome skidanje crne magije, doživi se mnogo težine ali na kraju je uspeh osobi kome se radilo. Tako je ista situacija i kada se nekoga liječi. Za liječenje moram pokupovati silne preparate, moram ići na takva mijesta gde ima određene biljke za određenu bolest, da bi otišao na određeno mijesto, moram odputovati, nabrati, dati da se napravi smeša. Izvršiti silna ispitivanja a to sve košta. Normalno je da je sve skupo i normalno je kada se nekome kaže 3000 eura da mu ne bude dobro. Za sve što radim dajem garanciju. isto također, ako neko neko plati da mu se proriče sudbine, ispoštujem ga u onom vremenskom periodu kada sam rekao.
:hail:
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
taj hrvat je shvatio da se u srbiji moze zaraditi bavljenjem alternativom (vradzbinama, vesticarenjem i ostalim glupostima). uz to je i nepismen

bavi se vesticarstvom, lazno se predstavlja kao lekar i negira ustavni poredak (kaze da je vojvodina drzava)
Slika
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
sviđa mi se ovo "natraženije", ka' neko načertanije...

ima i originalan pristup lečenju alkoholizma:

ALKOHOLIČARA TREBA PUSTITI DA CRKNE

Lično, po meni svakog alkoholičara bi kaznio debelo i pustio bih ga da crkne. Izgleda surovo ali istinito. Imao sam susrete sa alkosima, gledao ih u jedencima kako spavaju, slušao kako maltretiraju porodicu, decu i večito laži, obećavanja da više neće piti. Naslušao se i nagledao silna maltretiranja od ožderanice, gde su spičkali sve, razorili porodice, izmaltretirali supruge, decu, spali na prosjački štap jel su sve prokockali za alkohol. Mnoga deca su zbog svojih roditelja napuštena, psihičkih nestabilna, nesretna, ostavljena gde se muče. Toliko nepravde im je naneto a alkoholičar se pravda i izigrava još on žrtvu. Kad ga alkohol uništi, tada traži pomoć na sve strane još maltretira, traži sažaljenje i naravno korist.

Astromedicina svakako da obuhvata i zavisnost od alkohola. Alkoholizam i narkomanija je potpuno isto, gde oboje stvaraju zavisnost. Narkomani se odaju kriminalu, sexu :lol: isto tako i alkoholičar. Narkomani nisu samo agresivni sa razlikom na alkoholičare.

btw, čini mi se da jeste već bio spominjan na forumu. mislim da je imao neki elaborat o bludu i nemoralu na gay chatovima. i da se vrlo temeljno pozabavio razlikom između geja i homoseksualca, ili geja i pedera ili tako već nekako... :lood:
Korisnikov avatar
By horus.
ALKOHOLIČARA TREBA PUSTITI DA CRKNE
liječnik und hilantrop... kak krasno... :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!