Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Biraj između dva zla

prva opcija je gora
12
41%
druga opcija je gora
17
59%
Korisnikov avatar
By Loni
Šta je gore?

Kad provodiš vreme sa strejterom s kim uopšte ne razviješ bliskost

ili

kad provodiš vreme sa strejterom s kim si toliko postao srodan da ti bude žao što je nivo bliskosti vašim prirodama ograničen?
Korisnikov avatar
By Loni
Često viđajući jednog klinca, koji me obožava i ima potrebu stalno da me grli i da se šali sa mnom, shvatam da je blizak odnos sa srodnom dušom u telu strejtera još veće prokletstvo za nas.
By Kragi
pa prva.
jbg, to sto bi ti da ga povalis je vec druga prica. Ja se time ne bih opterecivao.
Korisnikov avatar
By Dina
Zavisi kako sta shvatas... Ne vidim da je ista prokletstvo. Ovo prvo - prestanes da provodis toliko vremena sa nekim ko ti nije blizak. Ovo drugo, uzivas u bliskosti dusa uz ponavljanje da je sto se tela tice rec o strejteru... ;) Ali ako vec moram da glasam gore je prvo naravno...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni isto gore prvo....u stanju sam da razvijem neki prilicno zanimljiv odnos sa strejt zenama koji lici na neki oblik platonske zaljubljenosti....to i meni i njima bude prilicno prijatno samo sto se nikada fizicki ne realizuje osim ponekad....eto...slucajno....i traje dok se one ne utripuju da su naprasno postale lezbejke ili tako nesto...e onda se razilazimo....

a nemogucnost bliskosti sa nekim...pa...dobro ako je kolega ili prodavacica...ali sto bih provodila vreme s tako nekim, a da ne moram?
By alexandermagic
Gore je prvo, naravno.

Što se tiče drugog, najbolji friend mi je str8, a ne postoji osoba s kojom sam ikad bio bliskiji i koja me bolje poznaje. S tim da mi nikad nije palo na pamet imat s njim neš' seksualne prirode. :kafa:
Korisnikov avatar
By bas bleu
now here's a completely wild idea: not all relationships need be sexual.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne kapiram ovo prvo, kakva bliskost, stepen iste, u čemu je poenta, ne kapiram. možda je i bolje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ni ja ne kapiram ovo prvo, zasto bih provodio vreme sa nekim ko mi ne prija? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Meni prva opcija uopste nije zlo - i u osnovnoj i u srednjoj sam mnogo vremena proveo sa strejterima sa kojima uopste nisam razvio bliskost (na faksu manje, jer vecina njih nije dolazila na predavanja), i nije mi to bio problem. Mozda zato sto nisam ni ocekivao bliskost, ne znam.

A ova druga opcija jeste problem, zelis nesto, a nedostupno ti je.

EDIT: Zanimljivo da prva opcija ima za sada samo 3 glasa, a vise osoba je na temi reklo da je prvo gore.
Korisnikov avatar
By Zibro
prva opcija nije losa nego jednostavno besmislena
o drugoj opciji vec ima sta da se prica
By Manboy
Druga opcija je gora, naravno...Uvek je gore ako ne mozes da se jos vise povezes sa nekim s kim si vec blizak nego s nekim sa kim uopste nemas nista zajednicko...
Korisnikov avatar
By niotkuda
Zar je za prvu opciju bitno da li je u pitanju gej, strejt ili drvo :puzzle:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa da je drvo to bi bila skroz druga priča..
Korisnikov avatar
By Sunce
Prva opcija je gora.

Nije bitno sto se bliskost ne razvija dalje, treba ceniti i to sto se razvija.
By Manboy
Originally posted by Sunce

Prva opcija je gora.

Nije bitno sto se bliskost ne razvija dalje, treba ceniti i to sto se razvija.
Pa to ti je valjda druga opcija...U prvoj se ne razvija nista ako sam dobro shvatio...
By alexandermagic
Originally posted by niotkuda

Zar je za prvu opciju bitno da li je u pitanju gej, strejt ili drvo :puzzle:
I ja se to pitam, ali temu je otvorio Loni. :isus:

Lol, ispada da samo ja intenzitet bliskosti s nekim odvajam od seksa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih radije nešto dobro, npr. da je str8 ali da mu se sa mnom javi želja za experimentisanjem, ja kao neću a on navaljuje :awesome:

Dakle, opcija 3.
By vademecum
kad gubis vreme sa osobom do koje ti/mu nije stalo
Korisnikov avatar
By Loni
Prva opcija (koja vidim mnogima nije jasna) nije naročito bitna.
Ona postoji zbog poređenja sa drugom.

Zapravo ako smo recimo na nekom radnom mestu, da li je veće zlo da imamo obostranu ravnodušnost prema strejt osobi ili da se toliko vežemo pa da budemo na tantalovim mukama?
By alexandermagic
Znači, ukoliko se ti vežeš za nekog želiš obavezno i seks, postojala mogućnost realiziranja tog ili ne? Tko smo to mi? :novinar:

Say it loud and proud.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!