Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LeDeNa_ahahahah.. iskreno se nadam da ovo nije od zbilje...
Srecan rodjendan
Originally posted by GabrielСвети Патрик (лат. Patricius) 385--461, ирски светац, епископ, заштитник Ирске.
srecan, srecan...a koji je taj?
Originally posted by NullEverybody is Irish on Saint Patrick's Day. So it's no surprise that just about everyone (and their Irish uncle) is looking up the history of the patron saint of the Emerald Isle.
srećan svim ircima na forumu i onima koji se tako osećaju
Originally posted by ultravioletsta ce ti vise? sta bi ti?
šta se tačno danas radi sem što se slavi zeleno i pije pivo? neuka sam.
Originally posted by ultravioletpevaju se irske pesme... i pije se zeleno pivo!
Originally posted by Crazy_Bee
Originally posted by ultravioletsta ce ti vise? sta bi ti?
Originally posted by LeDeNa_
Srecan rodjendan
Originally posted by smaugAlso called (St) Patrick's Day
Ima, ima.
Samo je Paddy's Day a ne Patty's. Al nije ni vazno. Stvarno nije vazno.
Originally posted by KorvinOdAmberaErr...ko sto rekoh - ne. Nije Patty's nikako. Bas me briga sta kaze wikipedija. Patty je (u Irskoj) zensko ime tako da ama nikako nece da bidne (osim naravno ako hoces da ti drugari umru od smeha da te potapsu po ledjima, kazu feckin foreigner i kupe ti pivo - sto mozda i nije tako losa taktika..).
Originally posted by smaugAlso called (St) Patrick's Day
Ima, ima.
Samo je Paddy's Day a ne Patty's. Al nije ni vazno. Stvarno nije vazno.
(St) Paddy's Day
(St) Patty's Day
Originally posted by ultravioletMeni se baš dopada. Mota mi se misao da ga samo ovakvog i pijem...
OMG čime si ga bojio, onim prehrambenim bojama, rajt? đizs. kako je skeri
Originally posted by KorvinOdAmberaRazumem, razumem. Zato i rekoh da batalis vikipediju. Nego nisi mi rekao, da li ti je bolna glava od silnoga piva (zelenog ili nezelenog) kao sto je ovima oko mene danas?
Originally posted by ultravioletMeni se baš dopada. Mota mi se misao da ga samo ovakvog i pijem...
OMG čime si ga bojio, onim prehrambenim bojama, rajt? đizs. kako je skeri
@smaug: Ja sam se vodio Vikipedijom. Ali informacije iz prve ruke su svakako bolje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!