Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pre 2 nedelje cela 4. godina anglistike (cca. 150 studenata) odlucila da omiljenoj profesorki kupi poklon za 8. mart. Nismo hteli da bude nesto pretenciozno i preskupo pa smo skupili oko 8 hiljada. Iako ne podnosim doticni praznik dao sam pare i nisam hteo da se uplicem oko kupovine poklona. Nakon deset dana razmatranja pristiglih predloga retardi su odlucili da joj kupe kofer!!! Njihova logika je u fazonu zena putuje cesto i kofer koji cesto donosi na faks je sav jadan i nikakav pa da joj kupimo nesto korisno. Zena radi na 2 fakulteta kao redovni i vanredni profesor, da zeli novi kofer sigurno bi ga kupila. Malopre sam se bukvalno posvadjao sa drugaricom jer nisam mogao da joj dokazem koliko je ideja debilna.

Kupovina poklona moze biti zeznuta ali ako dovoljno znate o nekome uspecete da kupite nesto sto ce se njemu/njoj svideti a da ipak malo izadjete iz klishea. Znam da je bitna paznja ali opet bolje se ipak malo potruditi da bi kupili nesto lepo. Ovi moji genijalci su za deset dana uspeli da saznaju da je zena alergicna na polen a ona nam predaje vec trecu godinu zaredom :wtf: Moram da se pomirim sa cinjenicom da ce profesorka da nas pamti po jebenom koferu :flaming:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
za 8 soma moze da se kupi gomiletina krsha i da se napravi svasta divno.
Korisnikov avatar
By Madonna
:potapsava:

misim, šta treba da rečem?

ako si hteo da pitaš jesam li ja kreativan, odgovor bi bio MRZIM JEBENE POKLONE DA POKLANJAM I DA SMIŠLJAM :rida:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Null

:potapsava:

misim, šta treba da rečem?

ako si hteo da pitaš jesam li ja kreativan, odgovor bi bio MRZIM JEBENE POKLONE DA POKLANJAM I DA SMIŠLJAM :rida:

Moji rodjendanski pokloni su bili: lizalica i pampers,kondom preko banane..."
Uvek neke kombinacije.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by colonia_boy

Nakon deset dana razmatranja pristiglih predloga retardi su odlucili da joj kupe kofer!!!
Da probam da te utešim...šta su kupili "moji" retardi kad ih pustiš same.

Kupili su jedan keramički ćup za nekakvo bilje...kupili su joj set srebrnih viljuški za kolače...i biser nad biserima: sat, budilnik. Starinski, sa ona dva zvona gore. Na navijanje. A dezen onog prednjeg dela: svemir. Pa sto brojke, sto podeoci su tako zvezdice i planete, a sekundara je KOMETA koja se tako vrti u krug beskrajem svemira u 360 stepeni.

Kažu: "Što? Baš je fora!"

(nb: profesorka nam NIJE predavala astronomiju)

Tako da...kofer je super, reko bih.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Gore od mog poklona za 18ti ne moze ni jedan peder dobiti:

Striptizetu :barf:

Ona je glavni razlog mog autovanja, da ne bi opet pogresili :barf:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Mars
Originally posted by colonia_boy

Nakon deset dana razmatranja pristiglih predloga retardi su odlucili da joj kupe kofer!!!
Da probam da te utešim...šta su kupili "moji" retardi kad ih pustiš same.

Kupili su jedan keramički ćup za nekakvo bilje...kupili su joj set srebrnih viljuški za kolače...i biser nad biserima: sat, budilnik. Starinski, sa ona dva zvona gore. Na navijanje. A dezen onog prednjeg dela: svemir. Pa sto brojke, sto podeoci su tako zvezdice i planete, a sekundara je KOMETA koja se tako vrti u krug beskrajem svemira u 360 stepeni.

Kažu: "Što? Baš je fora!"

(nb: profesorka nam NIJE predavala astronomiju)

Tako da...kofer je super, reko bih.
:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Joj,takav ja imam kuci.

Saba.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ali stvarno kad se setim kakve su sve poklone kupovali profesorkama...za neverovati
jos su najbolji izbori bili buketi i saksijske biljke, no setim se drugovog razreda koji je razrednoj kupio bicikl..e to je tek zlo
Korisnikov avatar
By Evdokija
sta se meni desilo skoro :
profesor, stariji covek, divan, super predaje.
na predavanju nas cirke 10ak, on provuce da mu je danas rodjendan a mi kao prvaci uciteljici u glas - srecan vam rodjendan! :)
na pauzi, nas 3 resimo da mu kupimo tortu u obliznjoj poslasticarnici.
posle predavanja mu damo tu tortu, on se bas obradovao i dirnuo ga je nas gest uz konstataciju : sve je to lepo deco, divni ste, ali ja imam secer :crnjak:
Korisnikov avatar
By Mars
A nisu ni svi vredni neke hiperkreativnosti oko pokklona...
Korisnikov avatar
By unic0rn
mrzim biranje i kupovinu poklona.. zbog toga sto smatram da kad vec kupujem treba razmisliti sta bi nekom koristilo/bi voleo/la da dobije, inace nema svrhe kupovina.
a s druge strane cesto imam zelju pokloniti nesto. :shrug:

elem, najbolje je kada je poklon i praktican i fun, ali izmedju gluposti i prakticnog poklona najradije cu izabrati praktican. gluposti ce ionako da skupljaju prasinu ako ih covek bira prema sebi.

elem, sto ne bi kupili par markera u kontrast boji od boje kofera i svi se potpisali/crtali/... ? to bi bilo kul!
Korisnikov avatar
By zozefin st
mozda nije kreativno, ali je prakticno k'o sto kaze unicorn.
stajaznam meni je kofer ok poklon...
i dugo traje,
cvece uvene
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by unic0rn
mrzim biranje i kupovinu poklona.. zbog toga sto smatram da kad vec kupujem treba razmisliti sta bi nekom koristilo/bi voleo/la da dobije, inace nema svrhe kupovina. a s druge strane cesto imam zelju pokloniti nesto. :shrug:
elem, najbolje je kada je poklon i praktican i fun, ali izmedju gluposti i prakticnog poklona najradije cu izabrati praktican. gluposti ce ionako da skupljaju prasinu ako ih covek bira prema sebi.
elem, sto ne bi kupili par markera u kontrast boji od boje kofera i svi se potpisali/crtali/... ? to bi bilo kul!
:odlicno:
By alexandermagic
Ukoliko "ozbiljno" darivam, radi se o osobama s kojima sam blizak. A kako ljudi vole da pričaju, pažljivim slušanjem prije ili kasnije spomenu što je ono što bi voljeli da imaju, a iz ovog ili onog razloga sebi ne mogu da priušte. Naravno, ne radi se o vilama i avionima. :D

Zato je tu njihov Aleksandar da im ispuni želju, s osobitim zadovoljstvom. :smug:

Što se tiče usputnih, nevažnih osoba -- damama ću pokloniti cvijeće ukoliko je prigoda odgovarajuća; muškarcima neko piće.

Dakle, ne može se reći da sam kreativan po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Anhedonie

Gore od mog poklona za 18ti ne moze ni jedan peder dobiti:

Striptizetu :barf:

Ona je glavni razlog mog autovanja, da ne bi opet pogresili :barf:
:lol:

Mogu da te zamislim pred striptizetom! :awesome:
Čija je bila ta 'genijalna' ideja?

on - volim da kupujem poklone i da ih darivam. Ne delim poklone na pametne i glupe, već na pažljivo odabrane i manje pažljivo odabrane. Sa poklonom pokazujemo koliko nekog poštujemo, koliko smo imali sluha za osobu kojoj je poklon namenjen...
Korisnikov avatar
By Marvin
Jao boze :lol:
Kofer, striptizeta i bajs! :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pravda za nas koji biramo poklone!
Ja se nekako uvek nadjem u ekipi od koje se ocekuje da odabere poklon. Bas sam prosli vikend raspolagala sa par hiljada dinara od jedno 10oro ljudi, od kojih je samo jos dvoje htelo da ide da bira poklon.
E, sad, ja sam htela da coveku koji puni 30 godina i koji se skoro zaposlio lepo kupimo jednu finu kravatu. I zovem da obavestim jos neke ljude, a meni ce drugar: ma kupite mu neki alkohol! Kao da on kod kuce vec nije dovukao hektolitre istog.
Elem, kofer je cool. nema veze sto ona ima platu i da hoce mogla bi da ga sama kupi (po toj logici nikome ko zaradjuje ne treba nista poklanjati), stvar je upotrebljiva, kvalitetna, a i ako joj se ne svidi - paznja je vazna.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pravda!
Ja sam uvek kupovao (ovde mislim da te debilne za učiteljice/profesorke) i to je uvek bilo neko cveće + penkalo, komplet pisaljki... tako nešto.
I grozni su mi bili uvek ti neki skupi pokloni za njih... mislim, bajs :pokazuje:

Wilhelmina, kupi mu neko jefitno piće i lepu kravatu :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Marvin

Pravda!
Ja sam uvek kupovao (ovde mislim da te debilne za učiteljice/profesorke) i to je uvek bilo neko cveće + penkalo, komplet pisaljki... tako nešto.
I grozni su mi bili uvek ti neki skupi pokloni za njih... mislim, bajs :pokazuje:

Wilhelmina, kupi mu neko jefitno piće i lepu kravatu :D
Na kraju smo mu i kupili kravatu. Papreno skupu, doduse, ali zaista lepu.
Ja sam po politickom opredeljenju demokratkinja, ali koristim svaku priliku da iskazem svoj despotizam.
Korisnikov avatar
By mOwbid
volim volim (8 svidja mi se tema... :misli:
Korisnikov avatar
By scout_finch
kupovina poklona je uzasno mucenje za mene. brinem dal stvar koju kupujem nekom treba i da li ce da im se svidi, i u 80% slucajeva userem stvar. hys bi vam to bolje ispricala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!