Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

rasni mesanci

dete planete (vise od 6)
3
10%
6 razlicitih
Nema glasova
0%
5 razlicitih
1
3%
4 razlicita
Nema glasova
0%
3 razlicita
4
13%
2 razlicita
10
32%
jednonacionalan/na
13
42%
Korisnikov avatar
By EYA
koliko razlicitih nacionalnosti ima u vasem poreklu, a da vi znate za njih?

ja sam pola hrvatica, pola srpkinja, i svi moju unazad 200 godina, bar po znanju, su cisti srbi i cisti hrvati.
a moja deca su hrvatice, srpkinje, madjarice, nemice, i cehinje :grouphug:
Korisnikov avatar
By IriS
Irisica je rasna mešanka tri nacije. crnogorske, srpske i bosanske :smug:

a najjače mi fercera ona crnogorska, pošto sam drčna i egocentrična :lol:

(nemo' neko da se uvredi, ja te osobine volim :D )
Korisnikov avatar
By maka
1/2 srpkinja, 1/4 hrvatica, 1/4 italijanka
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Meni sve Srbi poslednjih 300-400 godina koliko sam ja istražio
kako dosadno. :tepih:

A ako gledamo po regijama, sa kevine strane sam Hercegovac, a pre toga Crnogorac, a sa ćaletove Šumadinac, iz nekog sela u blizini Zlatibora. :D
Korisnikov avatar
By EYA
da se razumemo, ja se licno osecam kao dete planete... ali, moji su cuvali cistu krv, do kljucnog momenta mog nastanka... sto opet nista ne znaci, jer su srbi pomalo kelti, pomalo sloveni, pomalo iliri i jos ponesto...
Korisnikov avatar
By maka
svi smo mi turci,realno

:tepih:
Korisnikov avatar
By maka
pravi srbi su imali plavu kosu i plave oci,mi smo poturcena gamad :sudija:

a tek da ne spominjemo sto su svi hrvati srbi i sto tek oni ne postoje :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam istraživao, niti me je ikada zanimalo.

Majka rođena u Makedoniji (Ohrid - Prilep), njen otac Srbin (Loznica), majka Makedonka.
Otac rođen u Bosni (Doboj), njegovi roditelji Bosanci.

I toliko sam saznao ne zato što sam pitao, nego zato što su mi rekli.

Mama mi je odrasla u Beogradu, dok je otac u neko doba u mladosti došao sa svojima da živi u Beogradu.

Ja računam jedino svoje poreklo, a to je Beograd.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by maka

pravi srbi su imali plavu kosu i plave oci,mi smo poturcena gamad :sudija:

Ne diraj mi Turke!!!! :egzorcist:

Ček, pogrešan smajli.

edit:
Meni super što smo malo imali doprinosa dominantih gena...
Sada imamo i plavih i bledih i tamnih i crnokosih...
Svakome po volji...
By Glasnik
Ako ćemo da sitničarimo:

Baba po majci: Bosanka
Deda po majci: Ličanin

Baba po ocu: Makedonka
Deda po ocu: Dalmatinac

Što će u zbiru dati: 0% pravog Srbende. :smeh:
Korisnikov avatar
By Gabriel
deda bugarin baba srpkinja moja mama mesanka...a sto se oceve strane tice..evo ne znam boga mi..
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Glasnik88

Ako ćemo da sitničarimo:

Baba po majci: Bosanka
Deda po majci: Ličanin

Baba po ocu: Makedonka
Deda po ocu: Dalmatinac

Što će u zbiru dati: 0% pravog Srbende. :smeh:
To sve što si naveo su prave Srbende. :smug:

:giggle:
By Ulix
Ko će to znati... Uglavnom su Srbi, ali ima i dosta Nemaca, Hrvata, tu i tamo provuklo se i nešto malo Mađarske krvi.
Velika i stara porodica, pa se svašta nakupilo. I sve to će umreti sa Ulixandrom. :evil:
By Glasnik
Originally posted by KorvinOdAmbera

To sve što si naveo su prave Srbende. :smug:

:giggle:
Kad sam jednom babi (Bosanka) rekao u šali: ''Je li, baba, jesi li se ti izjašnjavala kao Jugoslovenka?'', baba frknula i rekla: ''Pih, kakva Jugoslovenka! Srpkinja bila i ostala!''

Tako da... :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Ulix

Ko će to znati... Uglavnom su Srbi, ali ima i dosta Nemaca, Hrvata, tu i tamo provuklo se i nešto malo Mađarske krvi.
Velika i stara porodica, pa se svašta nakupilo. I sve to će umreti sa Ulixandrom. :evil:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Ulix

AAHAHHAHAAHAH
Korisnikov avatar
By Marvin
Srbi i Hrvati, a ti Hrvati su pomalo Česi.
Doduše ova jedna srpska baba bi trebalo da ima mamu Rusinku (ali to je vrlo neprovereno).
Pa ću reći 3.

(kako bih ja voleo da meni mogu da kazu sve do 10. kolena unazad kao u Who do you think you are :sigh: )
Korisnikov avatar
By bas bleu
1/4 hrvatska (ona sa prezimenom) + 3/4 srbskobosanska (further broken down na 2/3 iz rodnog sela ratka mladica + 1/3 na cijoj je zemlji napravljen jasenovac).

prezime dobri ljudi koji nemaju nista pametnije da rade identifikovali kao cincarsko. iako sam jednom cula i da je mongolsko (sto mozda moze da objasni moju predilection for fur hats ;) ). anyway, ima ga samo u jednom dalmatinskom gradu.

a prica se, ispod glasa doduse, da je jedna od one 3/4 malo vise dzipsi nego sto je (bila) spremna da prizna.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Marvin

(kako bih ja voleo da meni mogu da kazu sve do 10. kolena unazad kao u Who do you think you are :sigh: )
ja ove moje dalmose imam od 17. veka tj od kada su se nastanili u toj ulici: jakov pa stipe pa jakov pa stipe pa jakov pa stipe i poneka orshola. ali nekako se niko nije setio da zapise odakle su dosli :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
po poreklu dalmatinka. e, sad, možda su moji vanzemaljci, a ja to ne znam. uopšte me ne zanimaju takve stvari.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by maka

svi smo mi turci,realno

:tepih:
Jes' vala. To se kod mene bas vidi, imam tipicno turske oci tj mongolske, a i izgled uopste... Kad god sam isla u Tursku svi mi se obracaju na turskom i kad vide da ne razumem cudom se cude kako izgledam kao oni a nisam Turkinja. A inace zvanicno su mi svi preci Srbi, s majcine strane oni zaista i izgledaju kao Sloveni sa svetlom kosom i ocima te mislim da su se tu Turci slabo mesali, ali ja sam povukla likom na ocevu stranu...
By Hans
Dve.

Srbija, Crna Gora.

:)
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa dok je stari bio poslovno van zemlje, strina stalno namjestala starom neku iz njenog sela cim bi se vratio, ali stari nije bio zainteresiran tako da sam na kraju zavrsio kao jednonacionalan.

daljnji preci su navodno s područja današnje zapadne Slovenije pa su otišli prije jedno kojih 200tinjak god put mora, neko vrijeme boravili na otoku Silbi, pa onda nakon toga još jednu rundu otišli južnije... gdje je i tužnije :sigh:

na taj način nekako i objašnjavam tipičan slavenski izgled nekih ljudi u rodnom mjestu :yes: ... doduše ima i onih tipično ilirsko-dinaridskih.
Korisnikov avatar
By Hys.
spansko(juzno)-crnogorsko(severno)-cesko-hrvatsko(sokacko).

Na jednake cetvrtine :sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!