Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
naleteo sam na ovo
''
i setio se teme od pre nekoliko dana
SAM BEZ RODITELJA, POSLA I BILO CEGA...STA DA RADIM?
zasto se neka od ovih nasih organizacija time ne pozabavi, umesto sto se tuzakaju i traze nacin kako da uzmu vise para od donatora
Korisnikov avatar
By Mars
Da prosto poželiš da si neko slovo u homeless LGBT youth kad ih vidiš ovako entuzijastične...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by nsc

zasto se neka od ovih nasih organizacija time ne pozabavi, umesto sto se tuzakaju i traze nacin kako da uzmu vise para od donatora
pa nekakva sigurna kuca za zlostavljane i na ulicu istjerane gay tinejdzere bi sigurno jako puno kostala, ako se to zeli napraviti kako treba, tako da je neizbjezno uzimanje sto vise novca od donatora.

ili ne? :hmm: odnosno, kako bi ti pomogao mladim pederima izbacenim na ulicu, a da to ne ukljucuje novac? :trep:

ideja inace nije nit originalna nit posebno odlicna, nego je opce mjesto s kojim se svatko moze sloziti, bas kao sto nitko nista po tom pitanju nece poduzeti, jer je tesko izvedivo u drustvenom kontekstu u kojem djeluju srbijanski gej aktivisti.

takvih "odlicnih" ideja u stilu "trebalo bi" je dime a dozen, postovat cu one koji ih ostvare, a ne isprazno predlazu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
beh,
po ovoj logici ne bi trebao niko vise nista da predlaze - samo da ostvaruje.(?)

U drzavi treba da postoje institucije koje vode racuna o ovakvim slucajevima, a LGBT organizacije da budu prve kojima ovi mladi ljudi mogu da se obrate za pomoc i dalje ih usmere u sta dalje ciniti i sl.

Ako nista drugo onda da se ukaze na problem koji realno postoji i ne cekati da se neko drugi seti, a to sa novecem, korupcijom itd. je vec druga prica koja ne sme! da blokira bas svaki pokusaj da se realizuje neka humanitarna akcija bilo kog tipa.

Ova ideja mi apsolutno ne zvuci nerealno, pa cak i da sami LGBT imaju svoje prostore za prihvatiliste, ili ih udome kod drugih dobronamernih gay ljudi, stagod ... samo da se posle ne kuka kad iznova iskoce ovakvi slucajevi.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Drakche

po ovoj logici ne bi trebao niko vise nista da predlaze - samo da ostvaruje.(?)
pa toliko je nerealiziranih prijedloga da mi je vise muka od njih.

mislim, nije neka visa matematika zakljuciti da je potrebna sigurna kuca (ili nesto slicno) za gay teens, eto ja to predlozih jos prije pet godina (mora da sam se prvi toga sjetio, zar ne? :lol: ).
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Popeyepa nekakva sigurna kuca za zlostavljane i na ulicu istjerane gay tinejdzere bi sigurno jako puno kostala, ako se to zeli napraviti kako treba, tako da je neizbjezno uzimanje sto vise novca od donatora.
ili ne? :hmm: odnosno, kako bi ti pomogao mladim pederima izbacenim na ulicu, a da to ne ukljucuje novac? :trep:
jasno je meni da je za to lova potrebna, a nemam nista protiv ni da ga sve te organizacije od donatora uzimaju, samo zelim da vidim neke rezultate, ne samo da slusam gde su sve putovali na kongrese po tim pitanjima i kako lepo oni zive ot tog svog aktivizma
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Popeye
...
eto ja to predlozih jos prije pet godina (mora da sam se prvi toga sjetio, zar ne? :lol: ).
i sta si ucinio povodom toga? :)

ovo sigurno nije izmisljanje vruce vode, ali ocito da je problem vecito aktuelan jer se nista ne preduzima povodom toga, cak ni ne pada na pamet jedna tako, u biti, jednostavna ideja.

ali to nije ni bitno, ovi, umesto da smisljaju sta ce za sledeci prajd, neka se bolje late socijalnog rada, pa ce samim tim imati vise prstalica kada se bude izaslo na ulice u borbu bolji zivot... i bla bla. svi su sposobni da uoce problematiku, a niko da nije sposoban da nesto preduzme.
dokle vise!
:deda:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Drakche

i sta si ucinio povodom toga? :)
vise nego ti, to je sigurno, ali nista posebno (spavali su kod mene razni pederi u raznim nevoljama i tak to). ;)
svi su sposobni da uoce problematiku, a niko da nije sposoban da nesto preduzme.
dokle vise!
:deda:
da, dokle vise? :D
Korisnikov avatar
By svejedno
ono sto je meni 6x zajebanije je sto nema organizacije koja bi zaista pomogla any homless youth.

kada bi imali neku koja to radi (ali zaista radi) za pocetak, uopste nije bitno koje sexualnosti je youth kojoj se pomaze.

..

pa tek kada taj prvi korak profunkcionise bih ja to delio na grupe & grupice.

..

ali kul ideja,svakako.
Korisnikov avatar
By viktorce92
Nema nikoga da pomogne nikome u to budite sigurni...svugde su vrata zatvorena a jos ako spomenes da si gay u jos goroj si situaciji-provereno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!