Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Kako doživljavate sopstveni neuspeh? Da li uspevate da zadržite samopouzdanje i odlučnost uprkos lošim rezultatima i stajanju u mestu?

Otvorio sam ovu temu jer se strašno mučim sa projektom na kome radim i nikako ne mogu da nateram stvari da funkcionišu... bukvalno na svakom koraku mi se desi neko sranje i imam osećaj kao da mesecima već tapkam u mestu, urkos silnom trudu. Znam da nisam jedini i sve kolege mi govore da je u nauci jako teško dobiti rezultate... Ali opet, jako je teško ostati samouveren pred propalim trudom... nekako se počinjem osećati glupavo i nesposobno, pogotovo što su jedini rezultati koje pokazujem svom supervizoru neuspeli eksperimenti...

Kako se vi nosite sa takvim osećanjima, ukoliko vam se tako nešto dešava?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mage

Kako doživljavate sopstveni neuspeh? Da li uspevate da zadržite samopouzdanje i odlučnost uprkos lošim rezultatima i stajanju u mestu?
Teško mi je da zadržim samopouzdanje i sa uspesima...

Boles.
Korisnikov avatar
By 2kune
ne postoji neuspjeh... postoji samo imšalah... :peace:
Korisnikov avatar
By IriS

Otvorio sam ovu temu jer se strašno mučim sa projektom na kome radim i nikako ne mogu da nateram stvari da funkcionišu... bukvalno na svakom koraku mi se desi neko sranje i imam osećaj kao da mesecima već tapkam u mestu, urkos silnom trudu. Znam da nisam jedini i sve kolege mi govore da je u nauci jako teško dobiti rezultate... Ali opet, jako je teško ostati samouveren pred propalim trudom... nekako se počinjem osećati glupavo i nesposobno, pogotovo što su jedini rezultati koje pokazujem svom supervizoru neuspeli eksperimenti...

dobro ti kažu kolege.
nauka je takva... jbg... ne bude sve onako kako isplaniramo, inače bi sve bilo mnogo jednostavno ;)

sa neuspesima se nosim lako... preskočim ih i guram dalje. moje samopouzdanje se ne gradi uspesima ili neuspesima, već onim kako sebe doživljavam, a to nema veze sa uspesima ili neuspesima.
Korisnikov avatar
By Belanos
poznat mi je taj osecaj i sam posle niza vezanh neuspeha imam krizu sa nedostatkom samopouzdanja i za ono sto sam ranije znao sada mislim da nisam dovoljno dobar.

milim da ce ti prva pohvala ili dobro odradjen posao povratiti samopouzadanje.

oh shit my glass is empty, that sucks :vruce:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by IriS

moje samopouzdanje se ne gradi uspesima ili neuspesima, već onim kako sebe doživljavam, a to nema veze sa uspesima ili neuspesima.
Hmmm... sviđa mi se način na koji razmišljaš :) Mislim da si u pravu
Korisnikov avatar
By mirth
Joj jako jako jako tesko. :)

Potonem, tj. propadnem u ocaj, pa me onda instant uhvati panika da cu tu da se zaglavim, pa krenem mahnito da se koprcam i da cinim sve moguce razumno i nerazumno ne bih li se iskobeljala i onda tako drndam par dana, pa se onda na kraju smirim i lepo nastavim da radim na tome necemu svojim redovno-bandoglavim tempom... ne zamanjka meni ni odlucnosti ni samopouzdanja, ali me onako na prvu opasno ispomera kad nesto nece onako kako ja hocu.

Drz' se i ne odustaj, i ne racunaj koliko puta nije uspelo... i good luck :fige:
By Orion

Kako doživljavate sopstveni neuspeh?
Da li uspevate da zadržite samopouzdanje i odlučnost uprkos lošim rezultatima i stajanju u mestu?
Kad mene samopouzdanje bude u deficitu pa se od starta pripremam za neuspeh. A najgore je stajanje u mestu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Bitno je da stavis sopstveni neuspeh u razuman kontekst.
Hocu reci, da se i drugima desava, da nije smak sveta, da si only human....

Ja strasno tesko podnosim neuspehe takvog tipa, tzv profesionalne greske i lose rezultate. Bude mi lose, jako lose, onda gledam sta sam sve sjebala, sta mogu da popravim i trazim podrsku.

I onda radim na tome. Bas mnogo radim na tome.

Ne vidim drugaciji nacin.

Ali uvek ce biti toga, to je nemoguce izbeci.

Zelim ti svu srecu, zaista.
Korisnikov avatar
By pochi
I uspeh i neuspeh imaju svoje čari.
Korisnikov avatar
By Hys.
E, da-

i stvarno verujem da hard work pays of-na ovaj ili onaj nacin :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Hys.

E, da-

i stvarno verujem da hard work pays of-na ovaj ili onaj nacin :)
mmmm da. ja b' to moje da se plaća kao u nekim drugim zemljama :shrug:

no, i na tome se da poraditi :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
mozda ovo nece bash svakoga oraspoloziti nakon neuspeha ali meni pomaze kad stvari gledam iz njegove perspektive :)

''
Korisnikov avatar
By HARP
Posle neuspeha dobijem veću snagu... valjda se slomiš, padneš duhovno, a onda te opet nešto digne, budeš jači...to je priroda, teško je objasniti...

Samo napred, želim ti puno sreće i nemoj da kloneš duhom :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by colonia_boy

mozda ovo nece bash svakoga oraspoloziti nakon neuspeha ali meni pomaze kad stvari gledam iz njegove perspektive :)
Tu toliko uložene energije ima, na svim mogućim poljima...pevam, crtam, pišem, igram sve sportove sa loptom, skijam, seksam se...toliko je predan tome da BUDE happy...da mu ja ni trenutak ne verujem da je stvarno happy.

Mislim da je sreću pomešao sa OPSESIJOM sreće.

Ovi dole jadnici takođe nemaju razloga da pevaju ali, kao i on, idu hrabro kroz život samo mi se čini na (prema sebi i drugima) puno iskreniji način...

''

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BkKWApOAG2g&NR=1[/youtube]
Korisnikov avatar
By EYA
do uspeha se dolazi ne odustajuci zbog neuspeha :eya:
Korisnikov avatar
By Belanos
uspeh i neuspeh nema nikakve veze sa hendikepom... sve je to psihologija u nasim glavama :)
Korisnikov avatar
By Belanos
A ovi klipovi bi terebali da znace da smo mi srecniji od takvih?
Alo ljudi sto uopste uporedjujete takve stvari !
Korisnikov avatar
By Blady
Ne dozivljavam ga...
To sto se tebi desava, nije nista strasno.. mislim da si ti vec veoma uspesan da bi tako nesto mogao da mislis za sebe.
Korisnikov avatar
By _miki_
Zavisi da li su na neuspeh uticale stvari koje sam mogao da predvidim i uticem ili one stvari koje nisam mogao da predvidim i da uticem.
Dakle,u prvom slucaju sam jako skenjan,razocaran,urusenog samopouzdanja...
Ali,ako je na neuspeh uticao spoljni faktor na koji ni u koj meri nisam mogao da uticem onda nemam neki emocionalni dozivljaj poraza.Jednostavno konstatujem cinjenice da nisam uspeo i to je to.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by mirth

Joj jako jako jako tesko. :)

Potonem, tj. propadnem u ocaj, pa me onda instant uhvati panika da cu tu da se zaglavim, pa krenem mahnito da se koprcam i da cinim sve moguce razumno i nerazumno ne bih li se iskobeljala i onda tako drndam par dana, pa se onda na kraju smirim i lepo nastavim da radim na tome necemu svojim redovno-bandoglavim tempom... ne zamanjka meni ni odlucnosti ni samopouzdanja, ali me onako na prvu opasno ispomera kad nesto nece onako kako ja hocu.

Drz' se i ne odustaj, i ne racunaj koliko puta nije uspelo... i good luck :fige:
Hvala što si iskucala umesto mene. :D
Korisnikov avatar
By Mage
Nadam se samo da ću do kraja roka imati nešto da prezentujem osim "pokušao sam da dobijem neke rezultate, ali sam se zaglavio na prvom koraku, te zapravo ništa nisam uradio". Siguran sam da će se svi otimati da me zaposle posle...

No, makar je stigao vikend pa da malo odmorim dušu...
By Kragi
Aha, i sad ti nama iz Sweden, dok radis na nekom naucnom istrazivanju iz molekularne biologije, pricas o neuspehu!!??
Jebi, jebi Mage :smeh: :smeh: :smeh:

ont. puno srece :fige:
By Ulix
Ako želiš da se baviš naučnim radom, moraš da se pomiriš sa tim da ćeš vrlo često dobijati beznačajne rezultate i da ćeš po sto puta udarati glavom u zid, pre nego što nađeš pravo rešenje. Ako nisi spreman to da prihvatiš, traži drugu profesiju.
Korisnikov avatar
By Mage
Ma jasno je to meni Ulixe, ali ja ipak imam deadline :)

No, dosta sa žaljenjem za danas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!