Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Speculum Columbae
A šta da radim jadan ja koji sam peder, a niti sam kulturan, niti sam politički korektan?

Ili siroti svejedno koji nije peder, ali sam prilično siguran da je kulturan?
By alexandermagic
Čudi me kako sve nije napisano ćirilicom. A vidi, piše i "ČET"... *peder* :opacupa: *burak*
Korisnikov avatar
By colorado
Obesi se o svoje strejt plave loknice..
By faxsimil
:smeh:

Svi ti preterano kulturni, fini i umiljati mladići, sve su to PEDERČINE :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dante

A šta da radim jadan ja koji sam peder, a niti sam kulturan, niti sam politički korektan?
Ti si mitsko bice, pola Loni a pola Vel Boy.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ako psuješ, vređaš, idealno bi bilo i tučeš, ti si veliki Srbin, patriota, dečko iz kraja kog svi vole... A ne ko pederi: znaš za reči "dobar dan", "hvala", "izvinite", znaš da ustupiš mesto u busu... Tako se ne postaje deo grupe...
Korisnikov avatar
By HARP
Kulturni! :iskolacen:

Onda sam ja viđao puno prostih gay ljudi :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Devedesetih sam verovao da ce svet u buducnosti postati sve emancipovaniji, edukovaniji, da ce zauvek raskrstiti sa primitivizmom iz 20og veka, da ce uzajamno uz napredovanje tehnologije ljudi razviti prefinjeniji ukus za stvari, cak i oni negativci, ali ne!

Svet su ponovo zaokupili varvari, perverzije proleterijata kao da smo preziveli apokalipsu i sve ono sto je do sada nauceno postaje odbaceno kao da nikad nije ni bilo, cak ismejano.

Sve mi se cini da u buducnosti necemo da zivimo u svemiru kao u star treku, vec da ce da se vratimo u srednji vek.
Korisnikov avatar
By .L O S T
nazalost istinito.
samo sto bih to drugacije rekao:
-pogledaj kako se ponasa ova seljacina?
- ma on je str8 srbin
Korisnikov avatar
By Tungi
Koja koNbinacija... :lol:

et toq
:snob:
Korisnikov avatar
By Madonna
a što ste zli. pa veki :sweet: i renoir :meda:

ont: pa jeste, vaspitan kulturan. je. češemuda kopanos itd
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dante

Ili siroti svejedno koji nije peder, ali sam prilično siguran da je kulturan?

Ovo mi zvuči kao jedna od Pupaque-ovih anketa. Možda se uvredio kada mu je blenta ono rekao, pa se preselio na vuku.
Ovo sto si napisao je krajnje bezveze.
Moja anketa o kojoj govoris je preozbiljno shvacena, verovatno zato sto sam je stavio u onaj potforum u koji sam je stavio... I svaka cast Blenti na elokvenciji, informisanosti i erudiciji, no, i on je preozbiljno shvatio moju generalizaciju.
Ako napisem nesto na forumu da, eto mozda, cisto vidim kakve ce reakcije to izazvati, to ne znaci uvek da bas tako i nikako drugacije razmisljam...

U krajnjem slucaju, ako govorimo o samoj ovoj temi, poznajem i previse nekulturnih gayeva loseg ponasanja...
By Ligia
Danas je izgleda blam biti kulturan. Čim ne guraš nos u tuđe stravi i nisi šovinista ili kučka, odmah si freak!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!