Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
potaknuta napadima nostalgije sa teme o reklamama za nestale stvari, štrapacirajući po jutjubu naiđem na ovaj davno zaboravljeni urnebesni "promo spot" za beograd:

''

:pucaodsmeha:

potpuno neverovatno kako posle ovoga nismo dobili olimpijadu, m? :lol:

muzika, koreografija, režija, how you cant' get a thing she's saying except "belgrade, my belgrade" &"smiley, shiny"... ma sve mi je parfaitement!

ali ovaj pedofilski daddy & little girl par je ipak najtotalni hit. kontam otkud u jednom ovakvom uratku potreba za tatom i poodraslom ćerkom - if that's what they are - koji provode dan kao zaljubljeni par (sa sve onim cmakanjem u kolima :shok2: )? jel' to bio pokušaj da se bg ispromoviše kao destinacija za underage sex turizam u paketu sa yumco trikotažom, vozovima i južnim voćem, 'bem li ga... :puzzle:

čega se vi setite kad vidite ovo?
mislim, vi drevniji forumaši/ce. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se takodje klikcuci okolo raspilavio na snimke Beograda 1973, 1974...

IDEALNO. Idealno.

Skoro sam mogao da osetim miris i ukus virsli sa Terazija i trouglastog jogurta...

''
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jes' da sam u međuvremenu raskinula s mesom, ali te viršle s tim jogurtom + onaj papirni undertaste od pakovanja... ah.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Secam se ovog spota i u meni je izazvao gorak uskus u ustima,
veliko zaljenje za onim kakav je beograd mogao da bude da nije bilo svega onog sto nam se potom desilo.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
:smeh:
zašto trube u rukama dvaju zbunjenih teta koje ne znaju šta bi s njima, pa ih bacakaju gore-dole? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Lepa Krepa

jes' da sam u međuvremenu raskinula s mesom, ali te viršle s tim jogurtom + onaj papirni undertaste od pakovanja... ah.
Znas li ti koliko je tu porodicnih drama bilo oko toga...

Moja jadna mama koja nije imala srca da mi ih ne kupi, a onda posle kod babe na rucku (twelve cours meal, mozda i vise) napadi paranoje kako oni mene za inat njoj tako hrane po ulicama da ja ne bih jeo kod nje.

Memories....

Druga asocijacija su mi sladoledi. Bilo je sladoelda kojih kod nas u unutrasnjosti nikad nije bilo. Deda me podigne da izaberem sa slike, a ja, naviknut na iskljucivo Lucku, Jezeka, Zlatoroga, lopticu i casicu - se nacisto pogubim od izbora.

Memories, da....
Korisnikov avatar
By svejedno
Secam se spota...ma.

..

MOJ beograd je slicniji ovome:

''

dobro dosli dragi gosti, mi ovde ostavljamo kosti.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Imam još puno zašto, ali ovaj mi je najveći... :smeh:

Za te ljude koji su pravili ovaj spot, jeste da je malo prekasno imam samo ovo da kažem:

Slika

A ovo je moj Beograd. :)

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja, kad sve ovo vidim, pomislim na ono bezbrižno, komunističko vreme potpune zaštićenosti i pune zaposlenosti... vreme, koje me je samo okrznulo na samom početku mog života, pa ga se zato i ne sećam.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam voleo sestre Barudzija, ali ne mogu da nadjem tu pesmu.
Originally posted by *deni*

Ja, kad sve ovo vidim, pomislim na ono bezbrižno, komunističko vreme potpune zaštićenosti i pune zaposlenosti... vreme, koje me je samo okrznulo na samom početku mog života, pa ga se zato i ne sećam.
Ali zato sada mozes da imas GRUPU koja LAJKUJE to vreme pa da se UCLANIS.
(izvinjavam se ako neki termin nisam pravilno upotrebio)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Pa baš ti hvala na utešnom predlogu.
:lol:
Korisnikov avatar
By pochi

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by KorvinOdAmbera
Originally posted by Drakche
Originally posted by KorvinOdAmbera

Slika
Somehow this sounds so wrong :ozbiljan:

A šta ćemo da radimo sa ovim spotom kome niko ne može da pohvata ni glave ni repa?

Svaki rad, koliko god da je apstraktan, nosi svoju poruku... Ili mora da bude naprosto oličenje nečega što osoba misli da je lepo... Ovaj spot nije ni jedno ni drugo.
Nisam mislio na spot vec na samu poruku, a da pritom razmisljam o umetnosti uopste, ali to je sad totalni offtopic (ili nije?)

Spot mi lici na pra-pokusaje marketinske propagande u nas, a da je zapravo jako naivan i nerealan ( u jugi se tada uveliko zakuvavalo), ali u to vreme spot je bio nesto totalno inovativno i mnogi su bili ponosni :)

Mada, dok gledam one reklame u CNNu gde se brendiraju istocne (evropske) zemlje sa sve logoom uz naziv zemlje, ovaj spot mi ne deluje mnogo naivije ili nerealnije, samo sto na CNNu to rade sa vise ukusa i para.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

meni se čini da je sve po ps-u.
u to ime:

Slika

:eevil:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Što, meni se u to vreme baš sviđao spot Zane...Naročito pesma...Ono jes` da je zvučao i izgledao sapunjarski, ali ipak...

Bila sam mlada i neiskusna...:awesome:
Korisnikov avatar
By Stripi
-e baš i ja to krenuh da napišem. Ja sam kao klinac obožavao ovaj spot, izgledao mi je svjecki. A kad ga sad dzirnem, nije mi jasno ni zašto mi se sviđao spot, ni zašto mi se dopadala pjesma...Ali dobro, tada se i ubišmo da naštelamo doma antenu da ufatimo 3 kanal koji je tada kretao testno, na njemu su se vrtili nekakvi filmovi, sa nekakvog film festa, ili tako nešto.
Korisnikov avatar
By Ferdie
E, jeste, baš tako! :klap: To beše ono doba nevinosti naše jugoslovenske..:tumble:
Korisnikov avatar
By Stripi
Prije bih rekao naivnosti. Šta nas sve iznenadi za samo koju godinu :yes:
Korisnikov avatar
By colorado
Juuu sto ta pesma dugo traje...

Elem, nista mi ne pada na pamet. Tad nisam imao nikakve veze s BGom, a od lokalnih uspomena uz tu pesmu imam samo da sam mali, debeo i gledam TV.
Korisnikov avatar
By Tungi
Rasplacem se kad napustam Beograd,rasplacem se kad ulazim i kad vidim zgradu Genexa.Cudna vezanost.I onu rupu u plocniku volim.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa hajde, kad ste već krenuli sa nizanjem bg themed klipova, da stoji i nešto nepatetično: :p

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!