- 20 Dec 2010, 22:40
U ovoj temi imate mogućnost da pišete politički nekorektne stvari ... Samo vas molim da ne vređate nikog konkretno, kako ne bi kršili pravilnik.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiWisamo ako si izmolio posebnu milost od admina da se na ovu temu ne primjenjuje pravilnik u cijelosti već isključivo u djelovima u svezi glede ličnog vrijeđanja... daklem, jesi li? ili nam praviš zamku?
U ovoj temi imate mogućnost da pišete politički nekorektne stvari ... Samo vas molim da ne vređate nikog konkretno, kako ne bi kršili pravilnik.
Originally posted by KiWiI šta je tačno politički nekorektno u opletenom??
Prvo što bih hteo da opletem je serija koju sam sinoć gledao prvi put.
Originally posted by Drakchenije obrisano-u offtopicima je...
ovo mi je prvi put da mi brisu postove zbog nekorektnosti
Originally posted by Mars
Originally posted by KiWiI šta je tačno politički nekorektno u opletenom??
Prvo što bih hteo da opletem je serija koju sam sinoć gledao prvi put.
I jel ta serija koju si gledao je My Strange Addiction?
Jedna ne može da se obuzda da ne radi zgibove (i sl.) na najnenormalnijim mestima, druga jede toalet-papir, a treća ne može da zaspi ako ne uključi pored sebe fen za kosu.
Osećam da će show da traje milijardu i jednu godinu kad krenu da izmišljaju gluposti samo da bi se pojavili na televiziji...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!