Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
U ovoj temi imate mogućnost da pišete politički nekorektne stvari ... Samo vas molim da ne vređate nikog konkretno, kako ne bi kršili pravilnik.

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
pa meni ne treba posebna tema. :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Prvo što bih hteo da opletem je serija koju sam sinoć gledao prvi put.

Serija je snimljena i režirana kao "drama series" ali ni D od drame. Sestra i ja smo se valjali od smeha. Znam, znam, ovakvi poremećaji nisu razlog za podsmeh, ali ovo je stvarno bilo previše. Serija se zove OCD project - reality poput velikog brata sa osobama koje pate od opsesivno kompuslivnog poremećaja.

Ovo je Ajrine ima 25 godina i njen OCD se manifestuje tako što ona nije sposobna da vozi auto. Zašto? Zato što na svake 2 sekunde izlazi iz kola i proverava da li je nekog udarila jer je "čula nešto". Ali pazite .. Ona ne tripuje da je udarila osobu, već bebu! A kako je leče? Puštaju je da vozi kroz parking i na šoferku joj bacaju lutke beba i viču "O ne! Udarila je bebu!" a ona uz vrištanje nastavlja da vozi ... Sad je sigurno udarila bebu :) . Inače, ona nikada nije dobila kaznu za parkiranje, a kamoli udarila nekog, posebno ne bebu!

Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by KiWi

U ovoj temi imate mogućnost da pišete politički nekorektne stvari ... Samo vas molim da ne vređate nikog konkretno, kako ne bi kršili pravilnik.
samo ako si izmolio posebnu milost od admina da se na ovu temu ne primjenjuje pravilnik u cijelosti već isključivo u djelovima u svezi glede ličnog vrijeđanja... :sudija: daklem, jesi li? ili nam praviš zamku? :lukavi:
Korisnikov avatar
By KiWi
nisam zamolio ... takva je tema ... pazi da ne prekršiš pravilnik
Korisnikov avatar
By Mars

I šta je tačno politički nekorektno u opletenom??

I jel ta serija koju si gledao je My Strange Addiction?

Jedna ne može da se obuzda da ne radi zgibove (i sl.) na najnenormalnijim mestima, druga jede toalet-papir, a treća ne može da zaspi ako ne uključi pored sebe fen za kosu.

Osećam da će show da traje milijardu i jednu godinu kad krenu da izmišljaju gluposti samo da bi se pojavili na televiziji...
Korisnikov avatar
By antibiotic
kakva je to polt. nekorektna tema kad ima pravilnik!?

a jel mogu np. da pljujem po papi i hrvatima?
Korisnikov avatar
By Srklet
cim pitas za pravilnik, vec si izgubio. :jezik:
Korisnikov avatar
By EnRage
Zaboga, naravno da ne možeš pljuvati po Papi, a pogotovo Hrvatima, kakvo li je to samo pitanje! :)
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Pa od sutra će obavezno da idu... Ona druga, Bica i ona Đenana će da ide i ovaj sin moj... više niko neće da ide...Ovi su mali još za školu, znaš.... ''
:lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
:wow:
ovo mi je prvi put da mi brisu postove zbog nekorektnosti
Korisnikov avatar
By *deni*
A, to je onaj post u kojem opisuješ svoje neprijatno iskustvo u Makarskoj ?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mars

I šta je tačno politički nekorektno u opletenom??

I jel ta serija koju si gledao je My Strange Addiction?

Jedna ne može da se obuzda da ne radi zgibove (i sl.) na najnenormalnijim mestima, druga jede toalet-papir, a treća ne može da zaspi ako ne uključi pored sebe fen za kosu.

Osećam da će show da traje milijardu i jednu godinu kad krenu da izmišljaju gluposti samo da bi se pojavili na televiziji...

Ismevanje bolesti.

Mislim da sam naveo da se serijal zove "The OCD project"
Korisnikov avatar
By Mars
Jao bre kiwi. Imaš ti da se voziš do političke nekorektnosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!