Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Izbor za moderatora godine !

unic0rn
23
22%
avalon
3
3%
neko
4
4%
Marvin
11
10%
Hys
20
19%
Stripi
5
5%
mirth
6
6%
IriS
20
19%
KosmickaCestica
6
6%
Dina
7
7%
2Q2bstr8
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By *deni*
S obzirom na to da je Lonijev Izbor za Zvezdu Foruma ušao u završnicu i da se već sutra očekuju zvanični rezultati po utvrđenim kategorijama, a prednovogodišnje raspoloženje valja održavati, mislim da je na mestu da sprovedemo unic0rnovu ideju i pokrenemo Izbor za moderatora godine.
:zvezda:
Kandidati su navedeni po redosledu kojim se pojavljuju u rubrici Staff list, pa izvolite glasati, a i iznositi svoje utiske o radu moderatorskog tima u celini, a i pojedinačno u godini koja je na izmaku.
:B
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, zaboravio sam da napomenem, preporuka je da se, prilikom komentarisanja, što je moguće više uzdržavate od ružnih reči i izraza.
:invalid:
Preporučuje se ne aktivna, već pasivna agresija, fino upakovan i zaslađen govor mržnje.... aluzije, insinuacije...suptilno podjebavanje bez navođenja konkretnih nickova ( ali tako da svi odmah pogode o kome je reč :lol: ) itd....
Korisnikov avatar
By Blady
GlaSALA, neka najbolji pobedi :D
Korisnikov avatar
By Blady
denika, izvini upala mi tvoja greska....

Izbot za moderatora godine !
Korisnikov avatar
By taurus
mislim,i u dobru i u zlu......ja moram za unija da glasam jbg
Korisnikov avatar
By unic0rn
:lol:

Dodushe, fale 2Q2bstr8 i Dina koji su tijekom godine dobili chasni otpust iz forumske sluzhbe i orden Svete tetke trojerupice za doprinos razvoju Srednje forum zemlje. :wundy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Aha, fale znači kjutuša i Dinoslavka.
Nisam u mogućnosti da, kao korisnik, dodajem nove opcije u listu ankete, ako to neko sa posebnim ovlastima može, neka uradi.
A i ovako kaže unic0rn da su dobili ordenje za minuli rad, pa i ne moraju da budu na listi, jer i onako nisu više moderatori.
Korisnikov avatar
By nsc
Deni, nisi najjasniji, trazi se najbolji ili najgori moderator? Onaj koji zna svoj posao i radi ni po babu ni po stricevima, ili ona sto ima "specifican" smisao za humor i sklanja postove koji njoj licno nisu po ukusu iako ne krse pravilnik, raspravlja nepristojno sa forumasima i deli savete tipa "zali se ustavnom sudu"?
P.S. glasao sam samo za najboljeg - Unicorna
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by unic0rn

Dodushe, fale 2Q2bstr8 i Dina koji su tijekom godine dobili chasni otpust iz forumske sluzhbe i orden Svete tetke trojerupice za doprinos razvoju Srednje forum zemlje. :wundy:

Glasala sam za Unicorna... Mada mislim da su sve moderatorke i moderatori dobri. Ali se Uni izdvaja jer objedinjava sve to, a opet cini sve sa lakocom i uz duhovitost. Takodje je pazljiv i korektan prema svima, sto se vidi i iz ovog posta :)

Ali se slazem sa Denijem - dosta mi je pomenuti orden, :lol: ne moram i u anketu... ;)
Korisnikov avatar
By Lunja
"neko" je bio najbolji (najbolja??). :lizalica:
By Kragi
Originally posted by nsc

Deni, nisi najjasniji, trazi se najbolji ili najgori moderator? Onaj koji zna svoj posao i radi ni po babu ni po stricevima, ili ona sto ima "specifican" smisao za humor i sklanja postove koji njoj licno nisu po ukusu iako ne krse pravilnik, raspravlja nepristojno sa forumasima i deli savete tipa "zali se ustavnom sudu"?
E bas to.
Hys mi je ipak najbolja (od ovih sa liste), iako je i unikornjaca zabavan i 'zvezda foruma'.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Kragi
Originally posted by nsc

E bas to.
Hys mi je ipak najbolja (od ovih sa liste), iako je i unikornjaca zabavan i 'zvezda foruma'.
http://www.youtube.com/watch?v=2LxEFMPyFZc
By Kragi
:smeh:

samo zbog prebacivanja offova u njegov fan klub :sudija:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Glasao za Hys.
(zaboravio sam da je moderator :lol: a to je valjda dobra stvar)
Originally posted by unic0rn

Ne znam za Dinu, ali 2q???????_u je trebala pre relikvija svetog trojedildstva nego tamo neki orden.

Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Treba dodati Dinu jer je skoro cijele godine obavljala taj posao.
By alexandermagic
Ma dajte, dodajte i našu ex moderatoricu Dinku. Tko je imao više razumijevanja za vaše ispade od nje? Kako vas nije sramota da joj uskratite prisustvo na listi, bestidnici. :ozbiljan:

OnT: IriS, ovi ostali su preblagi i kao da ih ni nema.
Korisnikov avatar
By unic0rn
cek da probam, ali svaki put se pri hakovanju glasovanja umotam ko pile u kuchine. :pilence:

edit:
done.
well to je 10 minuta zivota koje nikad necu vratiti :zid: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!