Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Bio sam prinuđen da se nedavno prijavim za kviz '' Trenutak istine '', koji se emituje na RTV Pink.
Taj kviz mi se od samog starta nije sviđao, mislim da je prevulgaran, ali šta da radim, situacija prouzrokovana nedavnim gubitkom posla me je naterala da si tražim alternativne izvore finansiranja i leba bez motike, jer valja platiti advokata pred predstojeći radni spor i prebroditi nekako neprijatnosti prouzrokovane privremenim stanjem nezaposlenosti.
Iako vulgaran, ovaj kviz mi jedino odgovara, jer nemam dovoljno širok spektar znanja da bih se prijavio za neki ozbiljniji kviz.
E sad, maločas su me zvali iz organizacije i pozvali me da sutra dođem na kasting u Košutnjak, tako da se pripremam za taj događaj.
Da li je neko voljan, u slučaju da budem odabran za učešće, da dođe na snimanje ( kad bude zakazano ) i sedi tamo kao podrška u studiju ?
Povešću neke svoje bliske prijatelje, ali bi me mnogo opustilo kad bi tamo sedeo i neko od meni omiljenih korisnika i diskutanata, lakše bih odgovarao na nezgodna pitanja.
Ako osvojim lovu, vodim ekipu na večeru.
:deni:
Korisnikov avatar
By nsc
javi samo kad i gde, ako ikako mogu, docicu i navijacu :cvece:
Korisnikov avatar
By *deni*
Super, bićemo baš živopisni, kao na razglednici.
:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nadam se da će me odabrati, ima da se obrukam i da ponovo sablaznim familiju i bacim je u očajanje, ali dobro, kriza je, nema stida i sramote.
:deni:
Korisnikov avatar
By spliff
pa treba nekog od familije da dovedesh na snimanje
Korisnikov avatar
By *deni*
Povešću, povešću...
U užem izboru su majka i sestra.
Kuku, ala će da se obraduju.
:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj Denijela :lol:

To ce biti prvi put da odgledam tu emisiju, ako ti dodjes :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ćale će opet da mi kuka i smara kako od sramote ne sme da izađe na ulicu, ali dobro, već sam mu na to rekao da on, kao penzioner, i onako retko gde ide, pogotovo u zimsko godišnje doba, tako da ne traži u meni opravdanje za svoje neizlaske.
:mad:
Korisnikov avatar
By Hys.
Denijela imas muda ONOLIKA.
:lol:
Korisnikov avatar
By lav
pa zar je dotle doslo...
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije mene ništa sramota.
Malo je samo nezgodno zbog familije, ali baš me briga.
By Swanheart
kad pomislim samo koliko si me nervirao sa Daliborkom, sad mi bude krivo jer promenih misljenje o tebi skroz.
Hjad ak te odaberu da javis kad bude emisija
Korisnikov avatar
By lav
ja bih pre cistio po kucama nego to...
cuvaj deco itd...
By Kragi
Originally posted by lav

pa zar je dotle doslo...
A sta je tu lose?
btw, mislim da su pederi dobra ciljna grupa za taj kviz. U ovoj zemlji je sama cinjenica da si gay velika senzacija, te ne kopaju puno po INTIMI nego uglavmom postavljaju 'povrsnija' pitanja koja su i kao takva zanimljiva publici.

da li ste imali sex sa osobom muskog pola?
da li volite da vas jebu u dupe?
da li volite da vam svrse u usta?
da li ste jebali kolegu sa posla?
i sl
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kragi

da li ste imali sex sa osobom muskog pola?
da li volite da vas jebu u dupe?
da li volite da vam svrse u usta?
da li ste jebali kolegu sa posla?
i sl
Odgovori bi bili :

1. Da
2. Ne
3. Da
4. Ne
Korisnikov avatar
By lav
pa ima lose... oslikava moralno posrnuce nase civilizacije
Korisnikov avatar
By Torry
hocu ja al ne znam da l' bi me vodio :P
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by lav

ja bih pre cistio po kucama nego to...
cuvaj deco itd...
Ne mogu to da radim, ne zato što mi je ispod časti, već zato što bi mi bilo dosadno.
Tokom godina sam stekao neke navike i potrebu da uvek doživim nešto atipično, novo i uzbudljivo i te navike me vuku da donosim određene odluke i pravim određene izbore.
Korisnikov avatar
By bern
Ima li šanse da im skreneš pažnju da tvoj nastup bude više okrenut aktivizmu nego senzacijama? Ili ja stvarno previše očekujem od TV-a...?

Imaš li taktiku? Neka suma do koje želiš ići i reći "e to je to"?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta ja znam, dosta bi mi bilo i 100.000 dinara.
Ja sam skromna osoba.
100.000 dinarjev i nastup , puna kapa za ovu priliku.
:sesir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Neka pitaju šta hoće.
Ako njih nije sramota da postavljaju određena pitanja, ni mene nije sramota na njih da odgovaram.
Strahujem samo od onog detektora i mogućnosti da ne razumem dobro pitanje, pa da ispadne da sam slagao.
Korisnikov avatar
By Mahoney
oh, *deni*, nisam znao da si izgubio posao. zao mi je. kako se to desilo???

sto se, pak, kviza tice, ne znam koliko je to pametna ideja, bolje da si se prijavio za neko glazbeno natjecanje, talenat, idol, grand...?

ovi sa trenutka istine su grozni i sve je to jedna velika prevara, nadam se da ti je to vec sada jasno?

:neto:

obicno izvuku mali milion neprijatnih odgovora od "takmicara", a onda mu, pred sam finis, postave neko glupo pitanje i u odgovoru nadju LAZ, jer, osoba "u dubini duse" ne misli tako... znas to, je li?

:wcsolja:

e, sad, posto mislim da si ti veoma zanimljiva osoba, kreativan, lucidan, iskren, otvoren, brbljiv... mislim da ces se producentu dopasti i da ce te pustiti u neki visi krug takmicenja.

budi iskren, ili makar glumi da si iskren, budi veseo, dobronameran, umiljat, proceni dokle mozes da ides, zadnje pitanje i milionce, svakako neces ubosti, ali mogao bi da zaradis neku pristojnu svotu, od oko, par stotina hiljada, sto i nije lose, blize se praznici, nova godina, treba obnoviti krpice...

:soping::

u svakom slucaju, navijam(o) za tebe, radujemo se sto cemo te gledati (doduse, tek na prolece, jer se sve snima unapred)!

:superstar:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne umem da pevam, Mahoney, pa zato i ne mogu da se prijavim na neko muzičko takmičenje.
Nemam bogato opšte obrazovanje, ne znam matematiku, niti sam dovoljno informisan, da bih mogao da se prijavim u neki ozbiljan kviz, kod Milke Canić, na primer. To ne dolazi u obzir, ne bih prošao kvalifikacije.
Dakle, obrni, okreni, samo Trenutak istine dolazi u obzir i Veliki Brat, gde sam se takođe prijavio.
:lizalica:
Treba mi lova bez motike, a i hoću da izađem iz anonimnosti, u kojoj tavorim.
Korisnikov avatar
By constantine
^ deni svaka cast
da mi plate unapred ne bih pristao.... sta da ti kazem srecno... spremi se ne najgora pitanja koja mozes da zamislis...
a ko ce da ti bude od familije sto mogu da stisnu onaj taster?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nikakav taster nema da pritiska niko.
Kakav taster ? Nisam imao želudac za taj kviz, nisam ga nikad ni gledao duže od 5 minuta, toliko sam izdržao, pre no mi se smučio, tako da i ne znam da postoji neki taster.
Kakav sad taster ?
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by *deni*

Nikakav taster nema da pritiska niko.
Kakav taster ? Nisam imao želudac za taj kviz, nisam ga nikad ni gledao duže od 5 minuta, toliko sam izdržao, pre no mi se smučio, tako da i ne znam da postoji neki taster.
Kakav sad taster ?
pa valjda,ja sam davno gledao mozda su izbacili, 3-4 sedi u nekom trosedu,obicno je to familija, i ako im se ne svidi pitanje tj. ne zele da cuju tvoj odg. stisnu to dugme i pitanje se preskace ali valjda samo moze da se pritisne jednom u svakoj rundi
Korisnikov avatar
By *deni*
Nema šta oni da pritiskaju.
Lova je lova, a i treba ljudi da se odvikavaju od bespotrebnog tabuiziranja nekih tema.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!