Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
ako ima tema forgive me i shall make it up to you i promise

da li je to neka pesma, posebna atmosfera, palite li sveće, punite li kadu pa se u njoj izležavate? slušate određenu muziku(to sam već reko) ili idete na neko vaše mesto predvišeno za shut down? ili je to samo krevet i knjiga, čaj, kafa, forum...? šta je to? šta? :žarulja:

ja gledam u nebo i mogu tako večno. al' ne ko sajbermikan u sunce, nego kad je sunce iza oblaka ili noću u zvezde :sleep:
By Swanheart
neverovatno, ali u poslednje vreme me kisha opusta
pocnem da se smejem zadovoljno i sve mi je super
muzika je pocela da me zamara, ne nzam zasto
Korisnikov avatar
By Sheytan
Šetnja, po mogućstvu u prirodi...
Korisnikov avatar
By KiWi
prijatno društvo + smisao za humor ljudi sa kojima sam :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma kada sam nervozna kao pas, ne opusta me nista, u manje ekstremnim situacijama su to bas bas sitnice: Net, citanje nekih skroz seljackih novina tipa Skandal, Svet itd., kafa, dugo tusiranje vrelom vodom....
By Orion
Najviše volim da gledam noću u zvezde i mesec a prijaju mi neonska svetla i svetla koja dopiru iz stanova pa volim da gledam u visoke zgrade noću kad ne mogu da zaspim. I kad sedim u parku na klupici i vetar kad duva pa u trenutku zastanem. I još puno nekih stvari koje ću da dodajem kad se setim.
By ~ Le Saint X ~
Uh,mnogo toga...
ali je sve nekako povezano sa muzikom
jer mi je muzika 24/7 upaljena

Opusta me:

1 - muzika
2 - citanje knjiga
3 - pisanje pesama
4 - slikanje i crtanje
5 - fotografisanje
6 - prelistavanje knjiga o umetnosti
7 - voznja bicikle (uz obavezan mp3 player)
i td...

da,zvuk kise... ali jos vise, ona tisina i tmurnost pred oluju, kada se u daljini cuju gromovi i seva

:drama:
Korisnikov avatar
By Marvin
Biljke... bašta.

Juče sam bio u predinfarktnom stanju, satima nisam znao šta ću sa sobom, izašao i krenuo da plevim, čupkam i zalivam... i za pola sata- nov čovek. :love:
Tačno mi se čini da je dovoljno da uronim ruke u zemlju i ona sve izvuče.

I kuvanje.
Ali kuvanje ne pali kad je čovek nervozan, ono više sređuje tuge i neraspoloženja.

(za bes trčanje i samo trčanje)
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
Trcanje u prirodi me smiri ako sam nervozna,vise besna. Oslobodim se negativne energije...
Mislim da je to posledica i manjka kiseonika u mozgu, nisam sposobna da mislim, a to je tako dobro nekada :)

Kada sam samo uznemirena, opterecena obavezama i kada ne znam gde bih vise, sednem na prozor, zapalim i zurim u neko odabrano svetlo. To mi je omiljeno mesto za smirivanje. Beograd mi je najlepsi sa mog prozora.
Onda mi padne na pamet da neko tamo zuri u zar moje cigare, pa mislim o tom nekom, o novim ljudima, novim mogucnostima i tako obicno krene...
Setim se vaznih stvari, vaznih zelja i svakodnevne zavrzlame postanu smesne.

Tako ja stavim gluposti na svoje mesto. :astral2:
By loreenche
apsolutno slusalice u usima, sa Toni Braxton, Leonom i slicno...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nocno kupanje u toplom moru

Slusanje sporog dzeza u praznom zadimljenom kaficu u 5 ujutru

Nargilanje

Ali, nema niceg boljeg od lezanja na travi, u hladu sa toplim povetarcem i hladnim pivom sa NAJGORIM mamurlukom u zivotu. Ne mogu da se setim momenta kad sam vise uzivao...
By loreenche
Ispis'o Vetur MICA :P

Ali, nema niceg boljeg od mamurnog lezanja na travi, u hladu sa toplim povetarcem i hladnim pivom

:up: samo bih ja crno vino mesto piva :D

Da na listu dodam jos:
- roleri
- kao i lezanje u parku, sa najboljom drugaricom :)
Korisnikov avatar
By James.
Muzika, citanje, sviranje i moj kucni ljubimac...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada mogu da sedim sa nekim i cutimo, a tisina nam ne smeta...

ili kad sam sama, pustim muziku, gasim svetlo, kafa i cigare :klap:
Korisnikov avatar
By Stripi
sad me trenutno opuštaju brufeni od 600 i apaurini od 5, jer su me uštekala leđa. Još sam sve to fino zalio sa jednim tamnim osječkim pifkanom. Milina.
Korisnikov avatar
By Mage
Baš dobra tema :)

Dosta stvari me opušta u poslednje vreme što nije bio slučaj ranije. Recimo pogled u nebo ili beskrajni horizont, sedenje u gustoj i mekoj travi dok vetar lagano pirka i sve oko mene tiho šušti, zvuk lišća, deca koja se igraju napolju, izlazak sunca :love: , kada se šetam sam ulicom a napolju je divan dan i misli mi lutaju negde daleko...

Ma, može čovek naći lepotu na svakom koraku :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!