Originally posted by Zwezdica
Originally posted by dukkehjem
hmm... vidjao sam duhove ko mali to me je ubijalo bas bas... ono brrr
Najozbiljnije????
mrtav sam ozbiljan.
desavalo mi se cudnijih stvari i u skorije vreme, ali nikada bas tako eksplicitno i opipljivo...
ja sam se oladio kada sam jedno jutro video sesirdziju (za kog tada nisam cuo)... i dve godine kasnije moj najbolji prijatelj gledao emisiju u kojoj se pominjao nduh senka sa kaubojskim sesirom.
a nadomak vikendice je suma za koju smo verovali da je ukleta, u njoj se i titov bunar nalazi i tu su, tako se prica, bacali neke vojnike...
tamo smo pre par godina nekog decaka videli da se smrznes kako je bilo strasno. sa nekim licem neprirodno namrstenim i neka grozna energija bas se osecala... msm, nije to bio pravi decak, posle ga nije bilo nigde, a videli smo ga u mraku u sumi i nekako se jasno video, kao mda je svetleo, ali nije bacao svetlo...
onda jedna kuca koja se tada gradila, i mi se jurili i ja nadjem veo (i mislim da sam ga video i kako pada al nisam 100%siguran), a protrcali tim hodnikom prijatelj i brat pre mene desetak sekundi i nisu ga videli... i veo sam uzeo i pokazao im ga i bacili smo ga posle, tako da nisam umislio...
posle smo tu nalazili mrtve kucice stence, a veliki kucici su se palsili te kuce...
mnogo, mnogo toga je bilo.