Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ukradena tema..

Veceras sam skroz u vradzbinama i ciribu ciriba, pa da cujem koje je vas najjezivije, najstrasnije, najtraumaticnije iskustvo...

:evil:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Voznja jednodelnom 17ticom ujutro radnim danom preko gazele :wundy:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
covek koji me je pratio
i kada sam se umalo udavila u moru kao mala

sve ostalo, narocito ono pocinjeno mojom krivicom, blazeno je autosugestirano sto dalje od moje svesti
Korisnikov avatar
By bu
ja imam jednoo..bilo pre par godina..bila sam ostala do kasno kod drugarice...i kad sam krenula na bas ona krenula sa mnom da me isprati...kod stanice je iblo groblje..pa nas je bilo strah da tamo cekamo bas..pa smo stale malo pre stanice i cekale bas...kod bandere jedne nema deset metara od nas..kao da je stajao neko..skroz u crnom...prvi put kad sam videla osobu reko mozda se tripujem..krenuh da kazem drugarici za to i ona me presece i kaze vidis li ti da tamo stoji neko..ja reko da...samo je stojala ta osoba nije se pomerala..i kad su kola naisla..cekali smo bas da vidimo sta ce biti..kola prosla..tamo nie bilo nista..al ono..malo cudno..ne mogu dve osobe da se istripuju toliko i vide istu stvar..zar ne?sta je bilo to boga pitaj...znam da sam se usr...:D
Korisnikov avatar
By IriS
podseti me bubica.
vožnja 17icom u jutarnjim časovima, punoj "k'o oko", moje onesvešćivanje u istoj, gde me je drugarica nosila kroz autobus, a niko nije hteo da ustane da bi me spustila na sedište.

i posle me neko pita što sam mizantrop. :hand:
Korisnikov avatar
By Mars
100,000 mladih, raspevanih ljudi na Marakani i/ili Ušću onomad...

Mislim da se nikad nisam uplašio više nego tada, to kad sam video na ekranu TV prijemnika...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Bio sam sesti razred ili sedmi, ne secam se tacno...

Vracao sam se kuci od drugarice i dok sam ulazio u zgradu, lik mi je prisao s ledja i krenuo da me davi. Nisam siguran, ali mislim da se drogirao sa nekim narkomanima iz kraja. Da li je bio pod dejstvom droge, ne znam. Da drugarica nije naisla, ne znam sta bi bilo...

Srecom, ostavio sam to iza sebe i nemam nikakve traume niti bilo sta slicno... :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Kada su mi trojica celavih manijaka u koznim mantilima preteci ukrali mobilni u petom razredu osnovne, dok sam se vracala iz skole. Imala sam nocne more naredne 3 godine, a u skolu su me vozili i vracali tokom istog perioda.

Ali najgore iskustvo je bila saobracajka sa mamom, kotrljanje niz ulicu dok sam se davila u bujici vode i razbijena glava o beogradske sahte koji su usledili potom. I potraga za mamom. Sve se to desilo u nekih 10 minuta. True story.
Korisnikov avatar
By IriS
neke 2001. ili 2002. godine, doček košarkaša ispred Skupštine grada, ne sećam se šta su osvojili, moguće Svetsko prvenstvo.
povratak odatle je bio horor film. kad je sve završeno, krenula je masa da se razilazi... u stvari, masa je nagrnula i povukla me sa sobom... samo sam boga molila da ne padnem, jer bi me izgazili.
morala sam da se krećem kuda masa ide. jeziv osećaj nemanja kontrole.
mislim da od tada nisam bila na nekom takvom skupu, koji bar nema tribine ili ograničeno kretanje ljudi. navukla sam strah za ceo život :uplasen:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Pre 5 godina, shetao sam ulicom i odjednom izgubio osecaj u nogama i pao na sred trotoara. Bio je mrak i nikoga nije bilo u blizini. Nekoliko minuta nisam mogao da pomerim noge i poceo sam da tripujem da sam skroz sjebao kicmu. Ispostavilo se da je doslo do ukljestenja nekoliko nerava zbog diskus hernije i da nema trajnih ostecenja. Kuzim da je to bio i ostao najgori trenutak u mom zivotu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ima valjda slicna tema.

:misli:

Ne secam se.

ont: Ne desavaju se meni strasne stvari. Makar ne ono sto ja smatram strasnim.
Korisnikov avatar
By taurus
uperen pishtolj u mene ...znao sam da je pichka i da nece da puca ali mu je ruka od straha drhtala te je mogao da opali, usrao sam se.
By zagarantovani
Originally posted by colonia_boy
Ispostavilo se da je doslo do ukljestenja nekoliko nerava zbog diskus hernije i da nema trajnih ostecenja. Kuzim da je to bio i ostao najgori trenutak u mom zivotu.
Welcome to club...

Meni je npr. bio momenat kad su mi rekli tokom ispitivanja na VMA usled komplikacija sa kicmom(i to godinu dana smaranja na istom) da je vrlo moguce da imam rak, i da nije diskus hernija...mislim da je to zaista uslo u ovu kategoriju, mada je bilo i jos gorih momenata, ali ne bih zeleo da ih delim sa ostatkom foruma...
Korisnikov avatar
By Sunce
Tatine batine zbog gluposti, recimo zato sto sam ga probudio ili zato sto nosim crvenu majicu (period detinjstva). Strah da ga ne probudim, strah da cu se upiskiti u gace dok budem spavao, strah da ce se nesto lose desiti mojoj mami i sestri. Sake na ledjima, sutiranje, samari, podsmesi, nemoc da pomognem.

Zato mrzim bear, snazne frajere.
By dukkehjem
hmm... vidjao sam duhove ko mali to me je ubijalo bas bas... ono brrr

ovako ne mogu bas da se setim sad...
By dukkehjem
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by dukkehjem

hmm... vidjao sam duhove ko mali to me je ubijalo bas bas... ono brrr
Najozbiljnije????
mrtav sam ozbiljan.

desavalo mi se cudnijih stvari i u skorije vreme, ali nikada bas tako eksplicitno i opipljivo...

ja sam se oladio kada sam jedno jutro video sesirdziju (za kog tada nisam cuo)... i dve godine kasnije moj najbolji prijatelj gledao emisiju u kojoj se pominjao nduh senka sa kaubojskim sesirom.

a nadomak vikendice je suma za koju smo verovali da je ukleta, u njoj se i titov bunar nalazi i tu su, tako se prica, bacali neke vojnike...

tamo smo pre par godina nekog decaka videli da se smrznes kako je bilo strasno. sa nekim licem neprirodno namrstenim i neka grozna energija bas se osecala... msm, nije to bio pravi decak, posle ga nije bilo nigde, a videli smo ga u mraku u sumi i nekako se jasno video, kao mda je svetleo, ali nije bacao svetlo...

onda jedna kuca koja se tada gradila, i mi se jurili i ja nadjem veo (i mislim da sam ga video i kako pada al nisam 100%siguran), a protrcali tim hodnikom prijatelj i brat pre mene desetak sekundi i nisu ga videli... i veo sam uzeo i pokazao im ga i bacili smo ga posle, tako da nisam umislio...

posle smo tu nalazili mrtve kucice stence, a veliki kucici su se palsili te kuce...

mnogo, mnogo toga je bilo.
By dukkehjem
o, da, ovo sam bio potisnuo, ne znam kako se ne setih malopre:
jedan dan sam bas paranoisao i histerisao i placuci dotrcao kod majke jer sam svuda vidjao duhove, nekog nindzu od senke u kuci, nekog belog psa (koji je bio dobar) ali i gomilu nekih losih... i onda su me odveli u manastir jedan gde smo isli cesto da mi se ocita molitva, i ja sam drzao veliku svecu i svestnik isto, pred ikonom bogorodice na ikonostasu, sa leve strane, i posle toga neko vreme nisam vidjao duhove
Korisnikov avatar
By Torry
hmm....ne znam..mozda moja iskustva i nisu bas toliko strasna koliko necija druga, npr ovo sto je Sunce napisao me je bas potreslo...

neka meni licno tragicna su bila:

smrt kucnog ljubimca i pre svega nemoc jer nisam mogla da joj pomognem u njenom bolu

prvo vece bombardovanja koje sam srecom potisla i ne zelim da se secam ali se prisetim samo osecaja straha i nemoci jer u tom trenutku ne znas da li ce da gadjaju civile i kuce ili samo vojne objekte ili sta god..mislila sam da ce biti kao 1941. kada su sravnili ceo Beograd

e sad, mozete da se smejete koliko hocete ali takodje meni tragicno, kada me je ostavila osoba koju sam volela vise od sebe cak..tada je deo mene zauvek umro....jako traumaticno meni iskustvo

i da, imala sam i ja dozivljaj gazenja u masi od strane ljudi, kao i da mi je jednom prilikom nesto kvrcnulo kod predela kicme i nisam mogla d se pomerim....nije bilo strasno ali jako bolno...

mislim da je to to, za sad
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce

Tatine batine zbog gluposti, recimo zato sto sam ga probudio ili zato sto nosim crvenu majicu (period detinjstva). Strah da ga ne probudim, strah da se necu upiskiti u gace dok budem spavao, strah da ce se nesto lose desiti mojoj mami i sestri. Sake na ledjima, sutiranje, samari, podsmesi, nemoc da pomognem.

mrzi oca, ne snazne bear frajere.
Korisnikov avatar
By Blady

Tatine batine zbog gluposti, recimo zato sto sam ga probudio ili zato sto nosim crvenu majicu (period detinjstva). Strah da ga ne probudim, strah da se necu upiskiti u gace dok budem spavao, strah da ce se nesto lose desiti mojoj mami i sestri. Sake na ledjima, sutiranje, samari, podsmesi, nemoc da pomognem.

OMG :(
Skoro pa slicno.. mada vise sam se bojala u zivotu zbog drugih, a ne sebe...
By Kragi
jedan od najvećih strahova je bio kada se ispred mene pojavio pas, rotvajler. ulica neosvetljena, oko 23.00, ja sam a on na metar i po od mene i reži. ukočeno stojim i gledam. najgore od svega je što uopšte ne znam odakle se pojavio, izleteo, stigao.
za 3 sekunde sam u glavi imao plan kako da se branim jbt. razmisljam dal' da mu postavim ruku ili da ga pustim da me prvo dohvati za nogu :smeh: neopisiv strah.
on se posle te tri sekunde okrenuo i odjurio :vruce: a ja ostao nepomican bar jos 3 minuta. :uplasen:

Najjezivije je kad neko umire pitajući ljude oko njega 'jel goran dobro?'

traume nemam :neznam: odnosno iskustvo koje bi se pokazalo kao traumaticno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Black Lady

e i ja zbog drugih. odnosno zbog keve. dva puta ju je gadjao stolicom mrtav pijan i jos 100 drugih stvari. a nije se razvela od njega samo zato sto obozava da se inati, i to caletovoj kevi i zeni caletovog rodjenog brata koje mrze (mrzile) moju kevu itd itd spanska serija. u svakom slucaju bilo je krvi.

al ja ovo ne smatram mojim najstrasnijim iskustvom jer to nije moje iskustvo vec kevino.
By dukkehjem
Originally posted by Vetur úlfur

e i ja zbog drugih. odnosno zbog keve. dva puta ju je gadjao stolicom mrtav pijan i jos 100 drugih stvari. a nije se razvela od njega samo zato sto obozava da se inati, i to caletovoj kevi i zeni caletovog rodjenog brata koje mrze (mrzile) moju kevu itd itd spanska serija. u svakom slucaju bilo je krvi.

al ja ovo ne smatram mojim najstrasnijim iskustvom jer to nije moje iskustvo vec kevino.
jbt :( ((

@veki
tom logikom, da neko uleti i iskasapi ti kevu, ne bi to smatrao svojim iskustvom? to je i tvoje iskustvo, dozivljaj i sigurno imas neka osecanja u vezi sa time sto ti je cale gadjao majku stolicom...
Korisnikov avatar
By dharmox
Ovo nije strašno ali je traumatično i intrigantno:

sedim na wc šolji u kupatilu, mačka spava na veš mašini. Bacim pogled prema otvorenim vratima i vidim mačkino dupe kako izlazi u predsoblje. Pogledam na veš mašinu - mačka spava.

Usro sam se i doslovno i figurativno.
Korisnikov avatar
By mOwbid
kad sam saznala da mi se drug obesio. (imali smo 11god). Posle sam na sahrani trebala da procitam sa drugaricom pesmu sto je on napisao.
Nisam mogla da disem.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Vetur úlfur

jbt :( ((

@veki
tom logikom, da neko uleti i iskasapi ti kevu, ne bi to smatrao svojim iskustvom? to je i tvoje iskustvo, dozivljaj i sigurno imas neka osecanja u vezi sa time sto ti je cale gadjao majku stolicom...
Slazem se sa dukijem...
Sa tim bolest, kada mi je mama bila bolesna, i smrt, kada su mi roditelji umrli... moguce da su mi te situacije bile najstrasnije...
Plus ono sto je sunce pisao, ne bas tako... ali strasno slicno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa slazem se da je i moje ali mnogo je vise njeno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!