Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Setila sam se jutros ovoga...

Jedno jutro dok sam kupovala novine, pri izlasku iz prodavnice, neki lik mi odvali rame. Okrenula sam se prema njemu, a ono debelo pijan (ujutru???) čiča od jedno 50 i kusur godina. I poče da mi se unosi u lice. "Šta je bilo? Šta je bilo?"

Da je bio desetak godina mladji, ili makar trezan, verovatno bih ga odvalila. Ovako, teškom mukom sam ga zaobišla i otišla svojim poslom. Pretpostavljam da sam ga ostavila u uverenju (alkoholnom) da je faca nad facama. No, nisam ništa učilila jer bih se osećala loše da izmlatim pijanog matorca...

I nešto razmišljam, najviše puta u životu sam se pobila kad bi neki idiot(i) maltretirali mačiće & kučiće...i prolazila kako kad, (samo u filmovima jedan bije trojicu)...no, kako rekoh, neke stvari se izgleda ne mogu naučiti...i na kraju krajeva, nije mi žao.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne moraš da ga biješ, postoei i srednja rešenja. Doduše sa pijanom budalom ne možeš ni da se raspravljaš, ali na njegovo "Šta je bilo!? Šta je bilo?!" sigurno bih mu nešto rekao. Ne toliko da bi NjEMU u pijanom mozgu zazvonile moje reči, nego da se ja ne bih loše osećao posle, da se neko tako istresa na meni bez posledica. Ne može. Mlad, star, pijan, trezan, nebitno.

Neki minimum moje reakcije mora da postoji.
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni te malogradjanstine ne manjka skoro svakog puta kad se vozim gradskim prevozom..Sa bezobraznima i prostima ne mozes drugacije,do da se spustis na njihov nivo i da pricas njima razumnim jezikom,ako te vec osinu nekom reci ili jos gore pogledom.
Tako se i skoro,u prepunom busu,u kom ni igla vise ne moze da stane,gurala jedna debela gospodja uz sve :"Pa pomerite se,pomeeeeerite se,zatvorice se vrata,ne mogu da udjem!"Jos se isprsila,te na drustvo koje je bilo sa mnom polu-forumsko:lol:,hint(Del),pocela sa uvredama.Sve stojeci na ivici stepenika.
Nismo ostali neuskraceni.

Pri cemu je,na vredjanja i ono "kakav je to nacin ",dobila komentar "da si biomed 4 pila,u autobusu bi bila"

:lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
prestani otvarati topice, they suck.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pocnem moUmentalno da se preznojavam i ne odgovaram za svoje reci:pljuje:

Relativno skoro sam,takodje,jednoj "gospodji",koja je htela da se provuce kroz masu,a vise je hrlila da prodje KROZ mene,gde joj je u jednom trenutku zasmetala moja ruka,pa je sirota,morala da se provuce ispod,ne pitajuci me "Izvinite,da li biste mogli,samo malo da se pomerite,kako bih prosla" ili nesto sl. vec,jer sam tada stajao kod vrata sa drugaricom,a njih stotinu me guzicilo i spreda i straga,trebalo je da izadjemo na sledecoj stanici;samo je strelila pogledom,mrstila se,kolutala ocima,klimala glavom...I puklo,nisam mogao duze.

Nisam bio fin nimalo^^
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by LeDeNa_

Da je bio desetak godina mladji, ili makar trezan, verovatno bih ga odvalila. Ovako, teškom mukom sam ga zaobišla i otišla svojim poslom. Pretpostavljam da sam ga ostavila u uverenju (alkoholnom) da je faca nad facama. No, nisam ništa učilila jer bih se osećala loše da izmlatim pijanog matorca...
svaka chast na samokontroli
By LeDeNa_
Originally posted by spliff
Originally posted by LeDeNa_

svaka chast na samokontroli
Hvala, da bijem nema sanse ali sam mu mogla barem upputiti ostre reci...ali posto je bio pijan nisam mogla :)
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam to naucila. Ili su me naucile batine.

Kad sam bila mala kiptela sam na svaku provokaciju, tukla se svaki put kad mi pukne film, a pucao je svako malo. I zvali su me Rambo i u kraju i poneko u skoli. Tukla sam jednog od onih vodja navijaca na spisku za ukidanje, jer nije hteo da mi namesti lanac na biciklu, kad sam bila mala. Kad sam bila velika jedan drugi sa tog spiska me je u sred kafanske tuce pogodio pivskom flasom u glavu, videla sam ga jer mu se videlo na licu da je promasio, pa sam mu rekla da je degenerik i da ne treba da izlazi iz kuce dok ne razvije motoriku, pa su me jedva spasli zivu, ideju nisam imala da je lik toliko sirov, eno mu se upravo sudi za sve i svasta, spasao me je neki drug koji zna i njega i mene, pa ga je nekako ubedio da ne treba da me ubije. Tukla sam se iz raznih razloga, nekad sa vise njih odjednom. Jurila sam neke bolide nozem po skoli, tukli su me lancem, ja sam njih cime bih stigla, uglavnom martinkama i jednom ping pong reketom po glavi - ostrom stranom naravno.

Sad me boli kurac. Da mi se taj cica naklatio samo bih mu dala 'retardu' poled i otisla dalje, momentalno zaboravila, ionako ce jedno dana umreti u najcrnjim mukama. lol.

Jebiga, kad popijes na pravdi boga i bez nekog razloga neke ozbiljnije batine, onda shvatis da oko tebe ima budala, i da nije vredno isterivati neku svoju pravdu ili istinu po cenu toga da sutra imas slomljenu vilicu, oziljke na licu ili da neko poteze pistolj na tebe. Sa neandertalcima se ne hvata u kolo.

Sad te price resavam flertom, zbunjenoscu, osmehom ili 'crkni' pogledom. U zavisnosti od okolnosti.

Ovi su ionako kaznjeni tim svojim bednim egzistencijama.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by m..

shvatis da oko tebe ima budala, i da nije vredno isterivati neku svoju pravdu ili istinu po cenu toga da sutra imas slomljenu vilicu, oziljke na licu ili da neko poteze pistolj na tebe. Sa neandertalcima se ne hvata u kolo.

Tako nekako.
A i kad tad ce se okomiti na nekog ko ce da ih salomi ili posalje na Lesce.
Korisnikov avatar
By Dirrty
m.. je u pravu.

Mada ja nikada nisam bio previše nasilne prirode, najviše što sam činio jeste povišen ton, ali ne i bezobrazan rečnik.

Ali lekići su otklonili potrebu i za tim :blentavi:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by unic0rn
Originally posted by m..

shvatis da oko tebe ima budala, i da nije vredno isterivati neku svoju pravdu ili istinu po cenu toga da sutra imas slomljenu vilicu, oziljke na licu ili da neko poteze pistolj na tebe. Sa neandertalcima se ne hvata u kolo.

Tako nekako.
A i kad tad ce se okomiti na nekog ko ce da ih salomi ili posalje na Lesce.
Pa da.
Likovi koji su mene tukli su svi odreda završili na NS ekvivalentu te druge destinacije.

:tomislavnikolic:
By Kragi
Ja takve stvari nikako da naucim. Desila mi se letos jedna slicna situacija, sa osobom slicnom tvom opisu, samo u kafani.
Nekako je provalio iz priče nas četvorice, koji smo sedeli za stolom do njega i njegovog prijatelja, da smo jelte pederi :smeh: Prvo je dobacivao nešto na šta smo se svega par puta osvrnuli pogledom. Onda je uperio kažiprst ka drugu i rekao: 'zgaziću te kad te budem video negde na ulici', kasnije će se ispostaviti da je vozač GSP-a. Ja se nisam obazirao ni na godine, ni na procenat alkohola u krvi dotičnog, nego sam sav besan morao da ustanem i lepo pitam čoveka: 'koga ćeš bre ti da zgazis pi.ka ti materina?' ... i onda je nastao haos :smeh:
ja sam se naravno kao i svaki peder čuvao i prošao bez povreda a njemu se ceo sto prevrnuo na glavu uz nemo posmatranje njegovog ortaka :volinevoli: premda mislim da je više bio zatečen reakcijom pedera, odnosno predrasuda koje ima o njima :lepeza:
čak sam i priveden, po prvi put u zivotu, ali sam vise zabavljao pandure :D nego sto sam odgovarao na pitanja u toku saslusanja. :D
proslo je bez posledica :vruce: ... da ne davim vise.
elem, zapitam se posle da li je vredno toga, da zbog pijane budale uznemiravas javni red i mir :sweet: ili završiš u zatvoru (?)
desavalo mi se i ranije, nije da sam se tukao, ali da reagujem na 'nepravdu' onda kada se ne ocekuje ili bar ne od mene :shmi:
... al' nikako da naucim :jbg:
:neznam: srvar mentalnog sklopa. valjda
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Tungi

Pri cemu je,na vredjanja i ono "kakav je to nacin ",dobila komentar "da si biomed 4 pila,u autobusu bi bila"

:lol:
Ovo je tako kraljevska reakcija. :D

@Kragi: Ponekad je to jedini način da se opšti sa ljudima...
Ja volim lično priče koje razbijaju predrasude o pederima kao sorti koja ne zna da se brani i uvek bude prebijena... :machevi:
By zagarantovani
Nisam se tukao. Uvek sam resavao probleme verbalnim putem. Sad i da zelim fizicki da se obracunam ne smem, zbog kicme. Ili bolje reci, da ne bih dobio udarac u istu, i zavrsio u kolicima. (na to su me i doktori upozorili)

Ali nekad zaista...tako zelim neke ljude da opalim....joooooj :mad:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja nikada nisam naucila da gledam na sat.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!