Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By loreenche
a koji su to forumi/sajtovi/blogovi?

Ja bih bas zeleo da odem da overim situaciju :giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa ne znam, znam da postoji stormfront.org - to je ono totalni hit
srpskinacionalisti.com ili org

a znalci ce verovatno znati jos neke :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
stormfront je zatvorio temu o paradi 2,3 dana posle parade,al' na drugim temama pomenu s vremena na vreme.
Korisnikov avatar
By Hys.
Koliko ja te sajtove mrzim...a jos sad i vise jer su mi i uticali i na emotivno-seksualni zivot jer ih je devojka opsesivno citala u jednom periodu.

Jebo je stormfront :zid:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja to ne bih mogao ni minut jedan čitati... nema šanse!
Pa ni Tadića ne mogu da slušam duze od 2 minute... kakav crni stormfront i čuda :hand:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by scout_finch

stormfront je zatvorio temu o paradi 2,3 dana posle parade,al' na drugim temama pomenu s vremena na vreme.
ZNachi nismo toliko vise na dnevnom redu. :wundy:

Svaka cast za tvoj zeludac! :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
p.s. izgleda da chitaju nas forum, upravo je neko pokusao da izvede atentat na mene gigantskom pchelom koja je uletela kroz pendzer. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By m..
jest pa da iscasim mozak i poludim. ono sto sam cituckala pred paradu, sto su ljudi slali linkove je bilo previse. pa ja ni NSPM ne mogu da svarim.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by unic0rn
p.s. izgleda da chitaju nas forum, upravo je neko pokusao da izvede atentat na mene gigantskom pchelom koja je uletela kroz pendzer. :pucaodsmeha:
Da li je bila tamnoljubičasta? :kragi:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by unic0rn

Drž' se!
Uz tebe smo!!!

:colorado:
By Hans
Na internetu se uglavnom polemiše o Jeleni Karleuši, njenoj kolumni i tome kako ona neće u Hrvatsku dok je ne budu poštovali kao mi Severinu.
By dukkehjem
tako me mrzi da ih citam... :zvezdice:

listao sam samo kad su stormfront pomenuli na forumu, pred prajd..
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni se obratio jedan novi (?) forumski entitet i to pitanjem o stupnju incestuozne perverzije na kom moj libido trenutno obitava, tj. interesovalo ga je da li bih se mazila i seksualno opštila sa ćerkom. Da li da budem sumnjičava? Ipak smo ostvarili veoma prijatnu komunikaciju. Iz poštovanja prema njegovoj učtivosti, neću otkrivati identitet dotičnog, ali mi ne da mira mogućnost da je reč o špijunu SF-a ili Obraza ili Dveri. No, koga ja zavaravam? Bila bih oduševljena kada bi se ispostavilo da je čovek tak'e provenijencije.

ont:

Ja sam se umorila od praćenja tih sajtova.
Korisnikov avatar
By Loni
Ja ih pratim i u više navrata se registrujem tamo i polemišem.

Pre nekih 6-7 godina registrovao sam se kao muško i branio gejeve.
Svi su me žestoko isprozivali i nije bilo efekta.

Zatim sam se par godina kasnije na jednom nacionalističkom sajtu dosetio da branim gejeve
tako što ću se registrovati kao devojka.
Ispričao sam da se družim s gejevima, da me od njih nije strah, da su predivni kao drugovi.
To je bila bolja strategija jer me nisu žestoko napadali.

Čak su mi se i šlihtali rečima: - Jao pa pametna si devojka, ali nemoj biti s gej strane. Budi s naše strane.
Imala si neka loša isksutva s momcima pa si se zato okrenula gej društvu.
- Jao maco, pa ne govori tako. Pa nismo svi mi huligan ii agresivci. Neki od nas su privatno jako nežni. Samo se borimo za opstanak pravih vrednosti.

Neki su mi i pisali na inbox, pitali čime se bavim, da l sam zauzeta žena ili ne?
To je jedino ono, što smori.
By Speculum Columbae
Ja pratim. Malkice su oladili. Već su pred prajd bili oladili.
Inače, uvek se spominju i meta su, ali sada nije tako violentno.
Na stromfrontu su, npr. najmanje nasilni.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ne mog' to chitati. Iznerviram se lako, a nastojim da odrzavam nervni sistem u funkcionalnom stanju bar jos...sedamdesetak godina. :smug:

:giggle:

Moram serum protiv starosti dochekati u ochuvanom stanju. :wundy:

:lol:
By Krunoboy84
stvarno nemam ni volje, ni vremena da se sa tom stokom bavim.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne pratim. Imam pametnija posla.
By Simor
Dosta često pratim sajt NSPM međutim ne uspem da pročitam ni jedan tekst jer oni stalno na svojoj naslovnici objavljuju slike Đorđa Vukadinovića i Slobodana Antonića i onda budem opčinjen njihovom lepotom te ne stignem da pročitam ni jedan tekst iako oni svakako plene svojim intelektualnim promišljanjima.
Korisnikov avatar
By ManToy
Prosle godine pred nikad odrzani prajd sam bas pratio sta seru. Ove godine sam odlucio da sebi sacuvam zivce pa sam ih potpuno ignorisao. Klasicni nedojebi.
Korisnikov avatar
By Tot
Pa lepo bi bilo kada bi se nepraćenjem naci sajtova postigao željeni efekat ravnodušnosti. Koločina agresije je tolika da dopire do ušiju. Zato naci sajtove pratim preko komentara sa e-novina gde ih objavljuju u odgovarajućem ruhu; uključujući naci Antonića, Vukadinovića i Amfilohija.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin

Ja to ne bih mogao ni minut jedan čitati... nema šanse!

:up:

Ni kad mi je ime visilo po takvim sajtovima, nisam ih čitao.
Ne, nikako.
:odbij:

Imam ja dovoljno razloga za nerviranje i skakanje pritiska i kod svoje kuće, a ne još da me intimidiraju kojekakve budale sa raznoraznih internet portala.
:odbij:
Korisnikov avatar
By Elena
Žena mi je mesecima bila jako aktivna na nacionalistima, nabila par stotina poruka... podivljala je kad je krenulo ovo sa paradom i mislim da se od septembra nije logovala, nakon što im je u temi o paradi rekla svašta - a pritom ni ona nije bila za to da se održi ali je iritiraju oni tamo što sve odmah proglašavaju za bolest a svi skupa imaju 3 razreda o.š i bolesni su u glavu. Inače je imala dosta sreće sa tim forumom pošto je neko u njeno ime i bez dozvole rekao koji je faktor u određenoj stranci koju tamo simpatišu pa je nisu dirali ni učesnici a bogami i moderatori (ili urednici kako oni to kažu) su joj gledali kroz prste kad tera druge korisnike u 3pm.

Pokazivala mi je jednom polemiku na nacionalistima sa tipom koji tvrdi da žene ne smeju da imaju više od jednog partnera jer dete koje kasnije rode ima genetski materijal svih ženinih partnera i još je rekao da ako je žena ikada bila sa crncem posle u braku sa belcem može da rodi crno dete ... znam da je bila urnebesna tema, pitaću je da li ima link :mackodlak:

Ja nemam stomak za to ...
Korisnikov avatar
By Blady
Isla sam... mene taj beskraj gluposti nekada razbesni, nekada veseli i zasmejava...
A omiljeni mi je stormfront.. pokidam se od smeha na te postove...
Korisnikov avatar
By Elena
Ja na taj stormfront ne smem da uđem a pritom sebe smatram nacionalistom i desničarkom. Sve razumem ... i da neko sebe smatra patriotom a da je zapravo retrogradna seljačina i šovinista, takvih ima milion i zagađuju internet već godinama, ali da neko svesno baca hejt na druge narode i rase to mi nije jasno. Na tom stormfrontu sam jednom videla tako odvratno pisanje o Romima samo zato što su Romi da sam ugasila i nikad više ... nemam ja stomak za to. Ova lokalna prepucavanja po Balkanu (Srbi-Hrvati-Bošnjaci) mogu da čitam bez da se oprerećujem pošto sam oguglala ali kad dođemo dotle da neke budale sebe smatraju arijevcima i maltene propagiraju nacizam i rasizam to me već nekako izbedači ... :( Ja bih pola tog stormfronta pohapsila preventivno ...
Korisnikov avatar
By Berserker
ja ponekad odem do stormfronta ili srpskih nacionalista

u poslednje vreme ne svraćam

but I'll check it
Korisnikov avatar
By Berserker
Na Stormfrontu Srbija (odeljak Vesti) povodom parade nikla tema "Srpska Omladina Uzvraća Udarac" :pucaodsmeha:

Na Nacionalnom Stroju postoje saopštenja povodom parade, ali nešto mnogo...

Na Srpskinacionalisti.com u odeljku "Forum" (u gornjem delu se nalazi ikona) pa "Unutrašnja politika" postoji tema od čak 90 strana na temu obolelih od pederastije, bla bla bla

Na snp1389.rs postoji zbirka dokaza o kršenju ustava povodom organizovanja parade, slikovito nazavni dokument BOŽE PRAVDE (klikni)
Naravno, postoji i vest o skupu roditelja takozvanih rodoljuba ispred Ministarstva u Manjež parku

obraz.rs - ništa novo posle 10.10.
By Storm
Ja sam u vreme Porodične parade par puta pogledao sajt Dveri da se obavestim kakva se sranja spremaju. Ali nisu oni pravi nacisti, nego su smor... ideologija DSS-a i doktora Koštunice... ozbiljan uspavljujući efekat.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!