Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
e pa ovako mene interesuje bez obzira da li se radi o privremenoj selidbi ili za stalno, bilo da se selite iz jednog grada u drugi ili isti grad samo druga lokacija
kako dozivljavate selidbu ?

cemu se radujete? (tipa nova lokacija novo drustvo, lepsem stanu-kuci, vecem prostoru.....)

kolko je za vas taj proces stresan?

Da li posle izvesnog vremena izgubite kontakt sa ljudima koji su bili u okruzenju vase stare lokacije?

Da li ponesete sve stvari ili neke nepotrbne ipak odlucite da bacite?

kada se pakujete da li ponatrpate stvari ili lepo klasirate po kutijama? XD

Slika

ako se setim jos neceg.... :D
Korisnikov avatar
By IriS
a da ti ipak ne trpaš sve svoje teme u Trash zonu? :trep:

prebačeno u Kafić
:adiktusha:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se selio 6, 7 puta sa svim nameštajem... I selio sam druge milion puta (oni kažu aj da pomogneš imaš iskustva, a ja mislim da samo na mojih 95 kila misle).

Mogao bih jako lepo da živim sa idejom da sledeći put platim nekog da mi sve upakuje, prenese i otpakuje.

Ali, ono, uvežba se čovek...
Pakujem (trepam) dan ranije, ne bacam puno stvari (a za to da se čovek reši suvišnih stvari je selidba idealna) i najvolem ono pivo na kraju kad je sve prebačeno.

Kontakt sa starim komšilukom nisam imao ni dok sam živeo tamo, pa nemam šta da izgubim :D

(i redovno uništim hodnike po zgradama udarajući nameštajem i gde stignem i nestignem)
Korisnikov avatar
By Marvin
:smeh:

(tačno sam ti čuo glas kojim to izgovaraš :pucaodsmeha: )
Korisnikov avatar
By Blady
Mrzim taj proces...
Trpanje kutija... pakovanje stvari... jako smara
Korisnikov avatar
By Srklet
selio sam se... hm... izmedju dvadeset i trideset puta u zivotu...
ne moram onda ni dodati da mrzim selidbu, da mi je selidba najveca moguca trauma i stres, te da cu vise popizditi od seljenja... :cupakosu:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kazu da je na skali stresova selidba veoma visoko...moguce...meni nije neki preveliki problem...pakujem se dosta brzo i uvek mi je sve sortirano tako da mogu da se snadjem odmah...

sam proces volim da bude izvede ODMA SADA ODMA!!! i sto efikasnije...mrzim razvlacenja i nocenja u stanu u kom se nisam potpuno raspakovala....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
selila sam se ukupno 4 puta

lepa prilika da vidis sta sve imas
By Ulix
Ni jedna moja selidba nije bila naročito traumatična, zato što me nije mrzelo da se organizujem i završim to vrlo brzo.

Bez obzira na to, dovoljno mi je da pomislim na selidbu, pa da mi pripadne muka. :katemoss:
By Kragi
ne volim promenu sredine jer sam užasno stereotipna osoba :( uz to se i mnogo vezujem za sve živo, pocev od ljudi pa do nekih sitnica i gluposti. dobro, hipotetički bi bilo moguće da se nekad obradujem nekoj selidbi ali sam realan :D
i sad mi dosadno samo zato što nisam kući :sigh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
U poslednjih godinu i po dana se selila cetiri puta. U pocetku je zabavno i zanimljivo, ali me sada jako nervira. -.- Ne samo zbog same selidbe, pakovana, raspakivanja, koliko zbog ceste promene okoline i nemogucnosti da ostvarim bilo kakav zdrav prijateljski/romanticni odnos za tako kratko vreme. Ova poslednja je bila horor, iako sam se selila samo dve ulice ispod, za razliku od prethodne tri kada sam menjala drzavu. Teglila sam kofere uz planinu sama i popela se uz istu jedno 12 puta, jer nisam imala pomoc. -.-

Ocekuje me jos jedna za 2 i po meseca, iako jos uvek nemam pojma kuda idem, ni gde cu da zivim, a ni sa kim. :isus:

Da, jeste stresno, jer znam da cu i naredne tri godine provesti u konstantnom seljakanju.
Korisnikov avatar
By Mars
Ko se seli taj se ne veseli.
By Krunoboy84
selio sam se tri puta, prvi put kada sam odlazio od roditelja, pa posle jos dva puta.

Najvaznije mi je da je stan dobar, suv i po mogucnosti u centru, cak mi recimo buka ne smeta. Ekipa - pa uvek upoznas nove ljude, danas je sve postalo relativno, cak i prijateljstva, tako da lako i upoznas nove prijatelje a i zaboravis stare (da se ne lazemo).
Korisnikov avatar
By ultraviolet
krele, nećemo izgubiti kontakt *pleeezim ti se.

tražim cimera, btw.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa jest', al' i dalje samujem.
bezveze sam to napisala. nije bitno. kofeinski šok hahaha
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:die:

Ja imam dve mrcine od cimera koje oklagijom teram da peru sudove i usisavaju i ciste okolo... Uzas, u danasnje vreme je bas tesko biti lencuga.
By str00ja
^ veture :lol:

Selio sam se samo jednom do sad... Ravnodušan sam nekako, ok sam sa promenama sredine. A uvek uspem drugima da utrpam veći deo posla oko selidbe, tako da ja samo trčkaram unaokolo i eventualno nešto pripomognem ako baš moram :bubbles: Što reče Any key, taman lepo vidim šta sve zapravo imam, i nešto možda i pobacam što mi ne treba, a ovako bi mi to bilo žao da učinim u normalnim okolnostima.
Korisnikov avatar
By Galateja
Toliko puta sam se seljakala, počevši od prve godine života, da sam fobična na sam pomen selidbe. :zvezdice:
By Swanheart
hmm :misli:

selila se 2 puta u zivotu, prvi put jako mala, drugi put pre 5 godina :shocked: ( vec toliko proslo :qqlele: )

meni bas i nije bilo toliko stresno, dosla u grad gde ne poznajem ni 5 osoba, ne poznajem kraj a drustvo samo "u racunaru"
ponela sa sobom sve sto sam smatrala da mi je potrebno od stvari, a vremenom je prostor poceo da dobija na nekom licnom pecatu.
Sto se tice ljudi iz prethodnog okruzenja, nismo bili bliski ni u srednjoj skoli tako da mi to uopste nije tesko palo ako uzmemo u obzir da sam 90% njih vidjala jer sam jelte bila prinudjena da ih gledam na casovima.
Generalno ne pada mi tesko seljenje ni sam cin seljenja jer se brzo prilagodjavam sredini.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nego da ja odgovorim na temu

Selio sam se jednom, sa 15 iz prcvarnika pirota u bg. Bilo mi super :D
Korisnikov avatar
By bothways
Ispada da se jedini ja nikad u zivotu nisam selio... I mozda zbog toga imam mali strah od preseljenja. Ali opet, i veliku zelju da se udaljim od svojih roditelja. I komsiluka raspalog.

Eto.
Korisnikov avatar
By luciferin91
eo prselio se iz one shupe od drzave. :D Presretan :D Selidba je super nacin da zapocnesh novi zivot, ispocetka i bez onog dosadnog mentaliteta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!