Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

U Kanadi uočen jednorog
15. oktobar 2010. | 15:51 | Izvor: B92
Beograd, Toronto -- Kanađanin Piter Hiki Džouns tvrdi da je u jednoj šumi snimio jednoroga.

Džonus, inače lokalni ljubitelj ptica, zaputio se u obližnju šumu kako bi slikao i proučavao ptice, kada mu je kroz kadar protrčao beli jednorog.

Zumirao je krošnju, a onda mu je pažnju privukao zvuk kopita, i ispred njega je protrčao beli konj sa rogom na glavi. Piter je snimak odneo u Naučni centar u Ontariju kako bi stručnjaci utvrdili da se možda ne radi o prevari.

Vlasti Toronta su ipak oprezne i upozoravaju građane na posebne mere opreza ukoliko bi opet neko naleteo na jednoroga. Iako je prema legendama jednorog miroljubiva životinja, naučnici su zabrinuti da bi životinja mogla povrediti posmatrača ili sebe, ukoliko bi se našla u bezizlaznoj situaciji.

Možete pogledati snimak koji je Hiki Džouns zabeležio u šumi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OOpwkOua ... r_embedded[/youtube]

A?A?A?
Esam pastuv il nisam :lol:
Korisnikov avatar
By bern
Ova vijes me IZLUĐUJE čitav dan.

Jbt, pa misle li mediji sa smo ludi?

"Danas viđen jednorog... istražuje se događaj... vlasti upozoravaju da OVO MITSKO BIĆE može biti opasno u kontaktu sa ljudima."

Zemljo, otvori se!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da da, taj deo je genijalan:

Vlasti Toronta su ipak oprezne i upozoravaju građane na posebne mere opreza ukoliko bi opet neko naleteo na jednoroga. Iako je prema legendama jednorog miroljubiva životinja, naučnici su zabrinuti da bi životinja mogla povrediti posmatrača ili sebe, ukoliko bi se našla u bezizlaznoj situaciji.
:love: :love:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Hmmmm - ili je sala tj neka zezancija ili je mutacija sto nije iskljuceno a bogme i fotomontaza .
Korisnikov avatar
By Blady
unicorne dobar si dobar...
ONT ja stvarno ne znam... jednorog ko konj
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Black Lady

Hajde Bleki razgledaj alat u nekoj radnji... or something :D Jednorozi su divni :awesome: Doduše, opasni po život, "kako javlja Tanjug", ali šta ćemo sad :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
pff .. kad sam ja još video jednoroga ... ima 20 godina sigurno.

Na vašaru u Crepaji (selo u Banatu) je bio šator gde su bili bradata žena, jednorog, gutač mačeva i jaje dinosaurusa ... samo što to nije bilo pravo jaje dinosaurusa nego neki kamen koji liči na jaje ... baš se videlo da je kamen. A jednorog je bio pravi ... imao je i rog i sve.
By dukkehjem
ma daaaaj :lol:

jos da su videli damblodora kako trci za njim :lol: pa bi ugodjaj bio potpun...
Korisnikov avatar
By scout_finch
cudno se krece taj jednorog, ne pomera mu se telo, samo nekako prolazi ko da neko vuce lutku.
cudno u svakom slucaju.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by bern

Hajde Bleki razgledaj alat u nekoj radnji... or something :D Jednorozi su divni :awesome: Doduše, opasni po život, "kako javlja Tanjug", ali šta ćemo sad :lol:
Kakav alat?
Nisam ja kamiondzija da gledam alat, idi ti gledaj sminku...
I nemoj me tu prozivas sa nekim smajlicima :odbij:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by scout_finch

cudno se krece taj jednorog, ne pomera mu se telo, samo nekako prolazi ko da neko vuce lutku.
cudno u svakom slucaju.
E ovo sam i ja primetila, ima jako cudno kretanje...
By dukkehjem
mislim i ja da je fejk zesci, ali opet - i da je pravi snimak, zivotinja ko zivotinja, boze moj.
jedino je zbog unija simpa, al ne znam sto dizu larmu medijsku...
Korisnikov avatar
By KiWi
ima 4 sekunda snimka i oni su sigurni da nije prevara? ... ma važi ... ona ni bigfoot ni vanzemljaci nisu prevara ...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
U tu cast da objavim jedan haiku:

eno videh
jednoroga boze moj
jedem sutlijas ©
By loreenche
hahahaha.... obozavam ga...

the point haikua su inace poznate samo piscima istih, biste li bili ljubazni podeliti ga sa nama? mislim, the point... ne ovo... da... :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Poenta je da sam dosao do stanja uma (ima konkretna ali to necu reci) da nikakva stvar, niti cudo, kao sto je jednorog, ne moze da me potrese ni najmanje. Ja nastavljam sa svakodnevnom radnjom kao sto je jedenje sutiljasa.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by bern

Kakav alat?
Nisam ja kamiondzija da gledam alat, idi ti gledaj sminku...
I nemoj me tu prozivas sa nekim smajlicima :odbij:
Pa moram kad si tako bezosjećajna! Jednorog je u pitanju! :D Misssim, "jednorog kao konj".

PS
Malo sam se našalio na račun stereotipa i buch lezbejki. Znaš ono... gdje ćeš uvijek naći lezbejke? In DIY stores...
By loreenche
Originally posted by Vetur úlfur

Poenta je da sam dosao do stanja uma (ima konkretna ali to necu reci) da nikakva stvar, niti cudo, kao sto je jednorog, ne moze da me potrese ni najmanje. Ja nastavljam sa svakodnevnom radnjom kao sto je jedenje sutiljasa.
jao, divno... hvala vam :astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!