Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Znate koji su mi ljudi pri vrhu popisa prezrenih?

Medvedjo-uslugasi.

To su oni koji vam pomognu u vezi necega, a onda se poseru na to. I onda pozelite da vam uopste nisu pomogli. Nazalost, full cesto to dozivljavam. Zapravo ne full cesto, jer mi nekakva pomoc srecom nije non stop potrebna, no kad jest, u visokom je postotku ovaj fenomen. Ne znam zasto. Ja kad nekom pomognem ne spominjem to vise, ne kopam po tom, ne zaserem to na ne znam ni ja koji nacin. Ako vidim da necu moci tako, onda ni ne pomazem. No, ljudi to non stop rade, iz koje god sfere zivota ih znam.

I onda to jos pokusaju prikriti. Ti su mi najjaci. A uvek se sve dozna.

No, da, vrh liste prezrenih.

p.s.mnogo psujem u poslednje vreme...Ja se izvinjavam :D
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da da da , poznato mi je to - pomognu ti - mi nam a onda se prebacuju ili kiako ti kazes poseru na to ...
Verujem da je to svako od nas iskusio ...
Ja licno jesam i od strane svojih ukucana i od strane drugih da ne nabrajam ali sta tu mogu - nista ... Zatto vise i ne trazim pomoc ili nesto drgo ...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Iskusih mnogo puta, uglavnom u nekim "raspravama" s kevom ili nekim kolegama na poslu.......S prijateljima srećom nisam....Mrzim to kod ljudi, čak i ako je u šali pomenuto!
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ma kakva sala to je precica indirekta :D
Korisnikov avatar
By _miki_
Ima i podvrsta ovih ljudi.TO su oni koji vam daju 'dobre' savete.Koji vas dave 'dobronamernim' savetima kako bi ste vi trebalo da postupite.A interesnatno je da oni nikada ne postupaju po sopstvenim savetima koje drugima daju.
A kada i uradis po njihovom i sjebes se,oni se veoma lako operu recima 'Pa nisi morao da me poslusas.Bio si sasvim slobodan da uradis kako hoces'.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by _miki_

Ima i podvrsta ovih ljudi.TO su oni koji vam daju 'dobre' savete.Koji vas dave 'dobronamernim' savetima kako bi ste vi trebalo da postupite.A interesnatno je da oni nikada ne postupaju po sopstvenim savetima koje drugima daju.
A kada i uradis po njihovom i sjebes se,oni se veoma lako operu recima 'Pa nisi morao da me poslusas.Bio si sasvim slobodan da uradis kako hoces'.
Da ima - delim misljenje :D
LIzzz :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Sitne duše, ne volim takve ljude i od takvih ne tražim usluge ni u graničnim situacijama.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Incubus

Sitne duše, ne volim takve ljude i od takvih ne tražim usluge ni u graničnim situacijama.
Da ali kako znas ko je kakav i dali ce prebaciti ?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa ja sam takva u vecini situacija, posto sam naivna ko dete debil, i onda cinim, cinim, cinim, a kad meni nesto treba, makar zagrljaj ili da mne neko saslusa, dobijem kurac... (nista protiv kurceva, vajda su svi shvatili da nisam musko hejterka)

i onda normalno da se kajem sto sam se iscimala zbog osobe koja to ne zasluzuje.

a kada je u pitanju pravo prijateljstvo ili iskren odnos, nista ni nije tesko i sa osobama sa kojima imam korektan odnos, nikad se nisam pokajala sto sam im pomogla
Korisnikov avatar
By taurus
Sta je medvedjouslugash?!

Zelish machku kao ljubimca,medvedjo ti pokloni machketinu koja urla po celu noc i zapisava stan

Zelis psa,medvedjo ti poklono krvolocnu dzukelu koji izujeda pola familije

Zelish dechka,medvedjo ga smuva tebi tako sto kaze da se dobro jebesh

Zelish posao,medvedjo ti nadje visoko mesto"nije sve jedno "

Zelish pomoc,medvedjo se preporuchi...............

Medvedjo ne cini usluge pa se posere po njima,medvedjo odmah uvali govno.
Korisnikov avatar
By luciferin91
shto bi rekla Melanie u jednoj pismi:

Give it to me right, or don't give it to me at all.:snob:
Korisnikov avatar
By bothways
Obicno ne trazim usluge, vec ih cinim drugima. I naravno da se posle ne pozivam na njih.
Korisnikov avatar
By Blady
Mogu da prebacim, samo onda kada skapiram da mi taj neko drugi prebacio, cisto zbog ravnopravnosti, a ne zato sto sam ne znam ni ja sta uradila za tu osobu.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Kakav crno-bijeli svijet...

Nije svaka usluga koja ne izadje na dobro medvedja. I ne radi to svak iz lose namjere.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!