Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
hevi...
nisam skontao, oni su bili panduri neki?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da li i dalje ima dodirnih tacaka sa njima?
By dukkehjem
Meni je malo cudno da te je drzao za ruku... njihove psovke su skroz nekako neverodostojne, posebno sto si obrtao sve sinonime za peder (preko derpe, pa feget itd.). Opisi su negde preterani, i pomalo ima opstih mesta.
Ali bedak prica ako je stvarna, svakako...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by dukkehjem

Meni je malo cudno da te je drzao za ruku... njihove psovke su skroz nekako neverodostojne, posebno sto si obrtao sve sinonime za peder (preko derpe, pa feget itd.). Opisi su negde preterani, i pomalo ima opstih mesta.
Da, maleni, ali nas ovde u prvom redu zanima prica.
A prica je: au. :hypno:
Nije prvorazredno pisanje, ali je pisanje oi necemu veoma veoma vaznom.
A ja hocu kraj: sta je bilo sa dvojicom tipova koji su oteli naseg junaka i odveli ga na kafkijansku gajbu?
By dukkehjem
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by dukkehjem

Da, maleni, ali nas ovde u prvom redu zanima prica.
A prica je: au. :hypno:
Nije prvorazredno pisanje, ali je pisanje oi necemu veoma veoma vaznom.
A ja hocu kraj: sta je bilo sa dvojicom tipova koji su oteli naseg junaka i odveli ga na kafkijansku gajbu?
veruj mi, to govorim sa spustanjem lopte...
Stil nisam komentarisao (osim onoga oko sinonima) ali to se tice psovanja, a visse materijalne greske. Sumnjam da bi neko ko psuje tek tako menjao sinonime i u zivotu nisam doziveo da neko psuje i tako menja psovke, cesce su to modifikacije jedne tipa picko jedna, picko mala, itd., bez drasticnih menjanja.
Cudno mi je bilo da ga drzi za ruku...
Preterano mi ono oko zgrade i hodnika...
I donekle mi se cini da je dogadjaj ili u ne bas cistom/jasnom secanju, ili izmisljen. Zato sam komentarisao. Stil ne, posto sam vise gledao kao na ispovest, pa mi onda samo nelogicnosti smetaju...
By dukkehjem
A i cudno bi mi bilo sto mu konacno nije odzvonilo kada je ovaj zakljucao odmah vrata.... ako ih je, bese, zakljucao cim su usli?
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto se autor teme ne oglasi? zahtevamo odgovore!
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:

indeed it is.

ali lepo od njih sto su ostavili skoro pola kinte. fini neki basheri.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mozda su novosadjani, oni su fino vospitani... :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Koliko sam ja skužio bgdjanin je prepričao nečiju tuđu priču. Kako mu je ovaj ispričao tako je on prepisao. Ili se varam?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Stripi
Kako mu je ovaj ispričao tako je on prepisao. Ili se varam?
tako je, diktirano mu je u pero. Mada moram priznati da mi je sve nalikovalo nekom momentu dvojništva ili takvom kraju u kojem bi se ispostavilo da su pripovedač i junak ista osoba (u fakultetskom žargonu ,,isti kurac'').
Korisnikov avatar
By Stripi
da, i to mi je palo na pamet. A možda i nije tako. Osim toga, ne budite nestrpljivi, javit će se već čoek, kad stigne.
Korisnikov avatar
By taurus
prljavo.gade mi se svi iz priche jbg
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Stripi

Koliko sam ja skužio bgdjanin je prepričao nečiju tuđu priču. Kako mu je ovaj ispričao tako je on prepisao. Ili se varam?
ne.. procitaj opet zadnji pasus.. to je jedna te ista osoba koja je to opisala i koja je to prezivela...

prica je zastrasujuca i upozorenje.. ne mora ni da dodje do vidjanja..desava se da neznancu preko neta iznesemo neke detalje koje ni drugovi ne znaju..

mene interesuje kako je islo dalje.. rekli su mi da ce ga opet zvati, jesu nahvatali tako i ta dva momka, cije su brojeve telefona uzeli iz mobilnog..

:iskolacen:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
da, i mene interesuje kako se izvukao iz toga svega... da li je mozda pokusao da stvar prijavi nekome koliko-toliko 'neutralnom'?... mislim, znam da je opasno ako su ono stvarno bili policajci... oni uvek stite svoje... ali jbg, ne znam, bas me interesuje epilog price...

hm. mozda beogradjanin nece da nam sada odgovori nego to sledi u nastavku, u narednom blogu...
Korisnikov avatar
By Tungi
A pisac nije pisac,ni bloger/bloger ako ne pise o sebi,ako njega nema tu;i ta "fikcija" moze da bude umotana u titulu "fikcija."Pisan u drugom licu,ima lirski subjekat,potom "naratorski" deo nas upoznaje sa cinjenicom da je to jedna teska ispovest,koja moze biti i nosena u sebi,pa ispoljena,prelivena u formu podvojene(potisnute) licnosti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Tungi

A pisac nije pisac,ni bloger/bloger ako ne pise o sebi,ako njega nema tu;i ta "fikcija" moze da bude umotana u titulu "fikcija."Pisan u drugom licu,ima lirski subjekat,potom "naratorski" deo nas upoznaje sa cinjenicom da je to jedna teska ispovest,koja moze biti i nosena u sebi,pa ispoljena,prelivena u formu podvojene(potisnute) licnosti.
podseca me malo na film ''vidok'' u kom je glumac samo narator zapravo, i na kraju filma narator postaje zapravo ubica, i onaj o kome se najvise prica u filmu..
Korisnikov avatar
By Rei
^hvala na spoileru
Korisnikov avatar
By V25
Pisao sam u dahu, kako sam se prisećao tog događaja. Postoji i epilog, o kom ne bih sada. Poenta je da sam, vođen gomilom ok iskustava (u smislu da me niko nije iskoristio, ili mi naudio) mislio da je ok ispoštovati ovog dečka koji me je pozvao na piće. Imao sam neki osećaj da sve nije kako treba ali mi ni u ludilu nije padalo na pamet da će se desiti šta se desilo. Menjali su pogrdna imena stačmo, drali su se dosta, tako da je ovo sve pisano po sećanju na događaj koji se zbio pre 5 godina. Derpe, pederčino. fegetu, sve su koristili. Aman ljudi, popio sam i šamar i pištolj na slepoočnicu, mislite da sam u tim okolnostima imao prostora da razmišljam racionalno? Znajući koliko sam impulsivan zahvalan sam sebi što sam u većini slučajeva odćutao. Enivej, video sam ih još jednom, sreli su me na ulici. Tu se umešalo još nekoliko osoba, u moju odbranu, ne bih sada da uplićem još likova, ali ova dvojica se nakon septembra 2005. nisu ni oglasila niti sam ih ikada video. Da li su bili obični dripci džeparoši ili neki podmitljivi kvazi pajkani, ne znam ni sam, ali recimo da se o ovome u mojoj porodici malo govorilo nakon što je prošlo. Ovo su samo reminiscencije na to popodne koje nikada neću zaboraviti. Ako je išta neistinito, onda je to da sam možda prećutao još koju uvredu i neprijatnost. Kada pročitam priču, skroz mi je hevi, ali blaga u odnosu na ono kako je se sećam.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:wow:
ja sam mislila da se ne bazira na istinitom dogadjaju.. jeza me sad prosla dok sam ti citala post...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Rei

^hvala na spoileru
Ljudi su se samo pitali da li je prica iz njegovog iskustva ili je pisana po iskustvu drugog lica,a to nam je Bgdjanin sada razotkrio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!